Teru Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα μοιραστώ την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη εταιρία ξεκινώντας από τα βασικά. Στέλνω προϊόντα από το 2012 από ελλάδα μέχρι αμερική (games, tcg cards etc) και πάντα πακετάρω άριστα προς αποφυγήν ζημιάς. Μετά από 3-4 μηνών συνεργασία με την BoxNow διότι βόλευε, η εταιρία πριν κανα μήνα παρέλαβε από το locker της 11 δέματά μου, και στις επόμενες μέρες μου έστελναν πελάτες φωτογραφίες με διαλυμένα (σε τραγικό βαθμό) πακέτα. 4 από αυτά φτάσανε διαλυμένα και λυγισμένα στην μέση (ζημιά 170€ ) (Ναι τέσσερα πακέτα. Όχι ένα η δύο. Η επισυναπτόμενη φωτό κάτω είναι από την πιο φτηνή παραγγελία που ειχε plastic cases, σκληρά χαρτόνια x5 και φούσκες.). Μετά από πολλές μέρες και πολλά μνματα, μου γράψανε: "Έπειτα από τους απαραίτητους, εσωτερικούς ελέγχους που πραγματοποιήσαμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν θα προχωρήσουμε σε διαδικασία αποζημίωσης, καθώς εντοπίστηκε ότι τα δέματα δεν ήταν κατάλληλα συσκευασμένα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο συσκευασίας των δεμάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας BOX NOW Website - Odigies Siskeuasias Dematos GR ." <--- που και τους κανόνες τους του τηρώ κατά γράμμα. Και προχώρησα σε δημιουργία βίντεο στο οποίο φτιάχνω ακριβώς αυτό το πακέτο που τους ειχα στείλει και φωτογραφία, κατέβηκα στο αυτοκίνητο, το χτύπησα με σφυρί, το έκλεισα στην πόρτα του πορτ παγκάζ, μέχρι και το πάτησα 3 φορές με το αμάξι (ναι τρεις). Άνοιξα το πακέτο στο ίδιο βίντεο και τα περιεχόμενα είχανε μονο μικρο γρατζουνιές στις άκρες. Τους το έστειλα και τους ρώτησα "Δικαιολογήστε μου λοιπόν και πείτε μου τι απαραίτητους (όπως αναφέρατε) ελέγχους κάνατε, και διαπιστώσατε πως το πακετάρισμά μου δεν ήταν κατάλληλο." Η εταιρία δεν απάντησε ποτέ! 170€ ζημιά, και έπρεπε να τα κάνω refund, χάνοντας ταυτόχρονα λεφτά και εμπόρευμα. Αβάσιμες απαντήσεις COPY+PASTE και την ουρά έξω. Κλασική εταιρία του &*(^%*^$(. ΜΑΚΡΙΑ!! ΥΓ. σε 2 ακόμη γνωστούς που τους χάσανε τα πακέτα, επί 3 μήνες ακόμη τους ξεπληρώνουν. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από Teru 5
klik88 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Στις 13/6/2024 στις 11:26 ΜΜ, Teru είπε Θα μοιραστώ την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη εταιρία ξεκινώντας από τα βασικά. Στέλνω προϊόντα από το 2012 από ελλάδα μέχρι αμερική (games, tcg cards etc) και πάντα πακετάρω άριστα προς αποφυγήν ζημιάς. Μετά από 3-4 μηνών συνεργασία με την BoxNow διότι βόλευε, η εταιρία πριν κανα μήνα παρέλαβε από το locker της 11 δέματά μου, και στις επόμενες μέρες μου έστελναν πελάτες φωτογραφίες με διαλυμένα (σε τραγικό βαθμό) πακέτα. 4 από αυτά φτάσανε διαλυμένα και λυγισμένα στην μέση (ζημιά 170€ ) (Ναι τέσσερα πακέτα. Όχι ένα η δύο. Η επισυναπτόμενη φωτό κάτω είναι από την πιο φτηνή παραγγελία που ειχε plastic cases, σκληρά χαρτόνια x5 και φούσκες.). Μετά από πολλές μέρες και πολλά μνματα, μου γράψανε: "Έπειτα από τους απαραίτητους, εσωτερικούς ελέγχους που πραγματοποιήσαμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν θα προχωρήσουμε σε διαδικασία αποζημίωσης, καθώς εντοπίστηκε ότι τα δέματα δεν ήταν κατάλληλα συσκευασμένα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο συσκευασίας των δεμάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας BOX NOW Website - Odigies Siskeuasias Dematos GR ." <--- που και τους κανόνες τους του τηρώ κατά γράμμα. Και προχώρησα σε δημιουργία βίντεο στο οποίο φτιάχνω ακριβώς αυτό το πακέτο που τους ειχα στείλει και φωτογραφία, κατέβηκα στο αυτοκίνητο, το χτύπησα με σφυρί, το έκλεισα στην πόρτα του πορτ παγκάζ, μέχρι και το πάτησα 3 φορές με το αμάξι (ναι τρεις). Άνοιξα το πακέτο στο ίδιο βίντεο και τα περιεχόμενα είχανε μονο μικρο γρατζουνιές στις άκρες. Τους το έστειλα και τους ρώτησα "Δικαιολογήστε μου λοιπόν και πείτε μου τι απαραίτητους (όπως αναφέρατε) ελέγχους κάνατε, και διαπιστώσατε πως το πακετάρισμά μου δεν ήταν κατάλληλο." Η εταιρία δεν απάντησε ποτέ! 170€ ζημιά, και έπρεπε να τα κάνω refund, χάνοντας ταυτόχρονα λεφτά και εμπόρευμα. Αβάσιμες απαντήσεις COPY+PASTE και την ουρά έξω. Κλασική εταιρία του &*(^%*^$(. ΜΑΚΡΙΑ!! ΥΓ. σε 2 ακόμη γνωστούς που τους χάσανε τα πακέτα, επί 3 μήνες ακόμη τους ξεπληρώνουν. Τραγική εταιρία. 1
Kostasspil Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Σε άλλο θέμα γίνεται συζήτηση για κλοπές μέσα από τις θυρίδες. Έχω πετύχει βίντεο που κάποιος ανοίγει τη θυρίδα του και μέσα βρίσκει κι άλλο δέμα. Τι γίνεται πια με το box now, πως κατάντησε έτσι
Pintsie Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Έχουν γίνει πολλά τώρα τελευταία. Από καταστροφές έως κλοπές. Δεν είναι τυχαίο πλέον που βγάλανε το παρακάτω μήνυμα: Σημαντική ενημέρωση Η μέγιστη αξία του αντικειμένου προς αποστολή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα εκατό ευρώ (€100) σύμφωνα με τους όρους χρήσης της BOX NOW.
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Υπαρχει ηδη θεμα,ας μη λεμε τα ιδια και τα ιδια σε οτι σχετικο θεμα βρισκουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις