Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει ένα για καθαρισμό πλαστικών μερών μέσα, το K2 Purio Pro.

Το εφαρμόζω με πινέλο κανονικά και περνάω την ειδική πετσέτα μετά. Μετά το στέγνωμα, βλέπω αφήνονται άσπρα ίχνη.

Έχει κανείς εμπειρία με το θέμα; Είναι θέμα υλικού ή λανθασμένης εφαρμογής;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς η πετσέτα έχει αφήσει υπολείμματα. Δοκίμασε να κάνεις ένα σκούπισμα με νωπό πανί και μετά στεγνό και δες. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εχει καποιο λεκε και βαζεις καθαριστικο? εγω 10 χρονια τωρα τα σκουπιζω με ενα στεγνο fiber για σκονες,μετα το περναω με ενα νοτισμενο με νερο fiber,αν εχει καποιο λεκε χρησιμοποιω και λιγο χλιαρο νερο με οικολογικο σαπουνι και σκουπιζω.μετα περναω μια ειδικη κρεμα με αντιηλιακη προστασια και ειναι ετοιμο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/2/2025 στις 11:59 ΠΜ, QuantumWanderer είπε

Έχω πάρει ένα για καθαρισμό πλαστικών μερών μέσα, το K2 Purio Pro.

Το εφαρμόζω με πινέλο κανονικά και περνάω την ειδική πετσέτα μετά. Μετά το στέγνωμα, βλέπω αφήνονται άσπρα ίχνη.

Έχει κανείς εμπειρία με το θέμα; Είναι θέμα υλικού ή λανθασμένης εφαρμογής;

Ευχαριστώ.

επειδη εχω το ιδιο προϊόν. ασπριλα κανει οταν βαζεις παραπανω ποσοτητα ή εχει κορεστει η πετσέτα που σκουπιζεις εκει θελει πιο πολυ σκουπισμα να απορροφηθεί. καλυτερα ειναι να ψεκαζεις στο πανι η την πετσέτα και να το περνας. αν σου εχει μεινει λεκες δοκιμασε με βρεγμενο πανι και τριψιμο μηπως το διαλυσει και φυγει 

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα από AliExpress αυτόν τον ηλεκτρικό ψεκαστήρα https://a.aliexpress.com/_EuirZWY και έχω αυτό το σαμπουάν της meguiars τον gold class car wash shampoo, τι ποσότητα σαμπουάν και νερού θα πρέπει να βάζω για να έχω έναν ικανοποιητικό αφρό?

Δημοσ.
18 minutes ago, Jacksonas said:

Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα από AliExpress αυτόν τον ηλεκτρικό ψεκαστήρα https://a.aliexpress.com/_EuirZWY και έχω αυτό το σαμπουάν της meguiars τον gold class car wash shampoo, τι ποσότητα σαμπουάν και νερού θα πρέπει να βάζω για να έχω έναν ικανοποιητικό αφρό?

https://www.meguiarsonline.com/forum/general-auto-detailing-discussion/detailing-101/68984-how-much-gold-glass-soap-to-use

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στη παρεα.

Εχω ενα πλυστικο parkside PHD 170 B2

Αφρο εχω της Danal τον Emollient Aroma Extreme

Mε  τον αφροποιητη  wevora foam cannon  θα εχω καλο αποτελεσμα στο παχος του αφρου?

Μηπως πρεπει να παω στον καλυτερο και ακριβοτερο  αφροποιητη της wevora τον foam cannon pro?

Τα εχει δοκιμασει κανεις με το πλυστικο της parkside?

Mηπως εχετε δοκιμασει καποιον αλλο φθηνοτερο αφροποιητη με το συγκεκριμενο parkside με καλα αποτελεσματα?

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από dimviii
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dimviii είπε

καλησπερα στη παρεα.

Mε  τον αφροποιητη  wevora foam cannon  θα εχω καλο αποτελεσμα στο παχος του αφρου?

Μηπως πρεπει να παω στον καλυτερο και ακριβοτερο  αφροποιητη της wevora τον foam cannon pro?

Mηπως εχετε δοκιμασει καποιον αλλο φθηνοτερο αφροποιητη με το συγκεκριμενο parkside με καλα αποτελεσματα?

Ευχαριστω!

καλημερα σου . επειδη εχω παρει wevora θα σου πω τζαμπα καιει η λαμπα . δεν ειδα ιδιαιρερη διαφορα με αυτον του πλυστικου . το δευτερο μπεκ που εχει , που ειναι πιο μικρη η τρυπα αν εχεις λιγο δυνατο πιεστικο κοβει επομενως δεν ξερω αν με αυτο το μπεκ θα εκανε καλυτερη δουλεια . 
γνωμη μου αν θες να την ακουσεις βεβαια , η περνεις εναν MJJC Αφροποιητής που λενε οτι ειναι ο καλυτερος κοστιζει γυρω στα 95-100 ευρω ( δυστυχως δεν τον πηρα να εχω προσωπικη αποψη )  'η περνεις εναν απο temu aliexpress με 15 ευρω και κανεις την ιδια δουλεια με τον wevora . εγω ο βλακας λυπηθηκα να παω στον MJJC αλλα εδωσααν θυμαμαι καλα 40 περιπου ευρω για τον wevora και αλλα 17-19  ευρω για τον ανταπτορα που εκανε στο πιεστικο μου . ο MJJC εχει να επιλεξεις να τον παραγγειλεις με τον ανταπτορα που σου κανει , δεν στον χρεωνουν εξτρα . 
και για το γαμωτο τωρα τελευτα πηρα εναν απο ali express να τον εχω για δευτερομε 12 ευρω  και βλεπω οτι απο την αρχη επρεπε να παω εκει . 

• Like 1
Δημοσ.
On 04/05/2025 at 19:03, dimviii said:

καλησπερα στη παρεα.

Ευχαριστω!

Ο αφρός αυτός είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Είναι κρίμα να πάει χαμένος λόγω πιεστικού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και χρησιμοποιώ τα προιόντα της autoglym λεχω 3 αφροποιητές. Έναν για την πρόπλυση, έναν για το σαμπουάν κι ένα για το seal. Και της autoglym βγάζει εξαιρετικό αφρό με την αναλογία που προτείναι, το ίδιο και ο mjjc.  Πιεστικό έχω Nilfisk (P150).20250422_091548.jpg.901263963e163211bfc9c901b6250799.jpg 

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Μια και χρησιμοποιώ τα προιόντα της autoglym λεχω 3 αφροποιητές. Έναν για την πρόπλυση, έναν για το σαμπουάν κι ένα για το seal. Και της autoglym βγάζει εξαιρετικό αφρό με την αναλογία που προτείναι, το ίδιο και ο mjjc.  Πιεστικό έχω Nilfisk (P150).20250422_091548.jpg.901263963e163211bfc9c901b6250799.jpg 

και   εχει και ωραιο αρωμα ,σαν λεμονατο τσαγακι! πραγματικα ειναι απο τους καλυτερους αφρους.αν το συνυδασεις μετα με το rapid aqua wax εχεις ενα τελειο κερωμενο αποτελεσμα με πολυ λιγο κοπο και χρημα. διαρκει 2 μηνες το κερακι ακομα και με πολλες βροχες.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mike15 είπε

και   εχει και ωραιο αρωμα ,σαν λεμονατο τσαγακι! πραγματικα ειναι απο τους καλυτερους αφρους.αν το συνυδασεις μετα με το rapid aqua wax εχεις ενα τελειο κερωμενο αποτελεσμα με πολυ λιγο κοπο και χρημα. διαρκει 2 μηνες το κερακι ακομα και με πολλες βροχες.

Αυτό βάζω:

https://autoglym.gr/product/polar-seal/

Δημοσ.

καταλαβα οτι χρησιμοποιεις κια τα 3 σταδια συστηματος πλυσης της autoglym

θα μπορουσες για πιο οικονομια και σε χρονο και χρημα αλλα και πιο διαρκες αποτελεσμα να χρησιμοποιεις 2 μονο προιοντα τους.το blast και rapid aqua wax.

ετσι θα καθαριζεις δυνατα χωρις σφουγγαρι εφοσον πλενεις συχνα και θα κερωνεις ευκολα, στεγνωνοντας, για μεγαλη διαρκεια.

το Seal δεν ειναι κερι ειναι σφραγιστικο,απλα εχει υδροφοβικη ιδιοτητα. το rapid aqua wax ειναι και κερι εκτος απο την απωθηση νερου με την μορφη binding δινει γυαλαδα, εχει Carnauba. και τελειωνεις με 2 προιοντα.

χρησιμοποιω τα παντα απο autoglym εκτος του vinyl rubber.γιατι εχει σιλικονη και στο εσωτερικο κολλαει,αλλα ειναι καλο για οσους δεν τους πειραζει.εκει στο εσωτερικο προτιμω zymol

• Like 1
Δημοσ.

Βρίσκω τρομερά εύχρηστο το seal λόγω της ευκολίας του αφροποιητή. Αλλά θα δώσω και μια ευκαιρία στο κερί!

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/26266340/Bormann-Pro-BCP3100-Ekkentros-Aloifadoros-1050W-me-Rythmisi-Strofon.html

https://www.skroutz.gr/s/31038951/Maxshine-M8S-V2-Pro-Ekkentros-Aloifadoros-1000W-me-Rythmisi-Strofon.html

Αξίζει λέτε ο maxshine; Δεν έχω κάνει ποτέ μόνος γυάλισμα ούτε το έχω πάει κάπου απλά το πλένω μόνος μου εδώ και 10 χρόνια αλλά έχει αρχίσει να θαμπώνει το χρώμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...