koutsoupias4 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλησπερα. Δεν ηξερα σε ποιο θεμα να το βαλω. Εχω επιχειρηση τουριστικη με 3 υπαλληλους και πρεπει υποχρεωτικα να εφαρμοσω και εγω την ψηφιακή κάρτα εργασίας. Ξερει κανεις αν μπορω να το κανω με την εφαρμογη του Υπουργειου; Αν οχι εχετε καποια προταση ποια εταιρεια ειναι καλυτερη και φθηνοτερη και τι διαφορες εχουν μεταξυ τους;
duffyduck Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1. Επικοινωνία με τον λογιστή σας, για αποφυγή λαθών. 2. Ποστάρατε σε λάθος περιοχή του φορουμ. Πιθανον η υποπεριοχη Μπλα Μπλα: https://www.insomnia.gr/forums/forum/9-μπλα-μπλα/ να ήταν πιο κατάλληλη.
koutsoupias4 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου ο λογιστης μου δυστυχως δεν ειναι και ο καλυτερος. Θελω την αποψη καποιου που να το εχει κανει ηδη και να ξερει την διαδικασια.
Kthulhou Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, koutsoupias4 είπε ο λογιστης μου δυστυχως δεν ειναι και ο καλυτερος επι τη ευκαιρία, αλλάζεις κ λογιστή τότε.... 1
koutsoupias4 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου Μόλις τώρα, Kthulhou είπε επι τη ευκαιρία, αλλάζεις κ λογιστή τότε.... δυστυχως δεν γινεται. Για το θεμα μου εχει καποιος καποια πληροφορια; Εχει κανει καποιος τη ψηφιακη καρτα;
Kthulhou Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου https://psifiakikarta.gov.gr/ γι αυτό πληρώνεται ο λογιστής / το λογιστικό γραφείο παραπάνω δε μπορώ να βοηθήσω, δε γνωρίζω. ΟΜΩΣ είσαι επαγγελματίας στον Χ χώρο κ προσλαμβάνεις έναν επαγγελματία στα λογιστικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όχι να σου λέει δεν ξέρω (κάτι που θα έπρεπε να στρώσει τον κώλο του να καταλαβει τι κ πως) κ να το φορτώνει σε εσένα κ στον κάθε πελάτη του γενικά.
evagelos_21 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 17/6/2024 στις 2:02 ΜΜ, koutsoupias4 είπε Καλησπερα. Δεν ηξερα σε ποιο θεμα να το βαλω. Εχω επιχειρηση τουριστικη με 3 υπαλληλους και πρεπει υποχρεωτικα να εφαρμοσω και εγω την ψηφιακή κάρτα εργασίας. Ξερει κανεις αν μπορω να το κανω με την εφαρμογη του Υπουργειου; Αν οχι εχετε καποια προταση ποια εταιρεια ειναι καλυτερη και φθηνοτερη και τι διαφορες εχουν μεταξυ τους; Με την εφαρμογή του υπουργείου έχεις κάποια μειονεκτήματα. Υπάρχουν εφαρμογές εταιρειών που κάνουν πολλά παραπάνω. Εσύ θα επιλέξεις τι θέλεις. αν θες για να μην κάνω κ διαφήμιση στείλε μνμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα