lefwar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ, είμαι σε αναζήτηση πληκτρολογίου και ποντικιού με κύριο χαρακτηριστικό να είναι αθόρυβα. Εάν υπάρχει επιλογή σε νορμάλ τιμή να είναι και ασύρματα ταυτόχρονα σίγουρα θα εκτιμηθεί. Χρήση απλή, καθημερινή και περιστασιακό gaming (φωτιζόμενα πλήκτρα καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα) Ιδιαιτερότητα : Το ποντίκι να έχει οπωσδήποτε mouse4/5 στη δεξιά του πλευρά (είμαι αριστερόχειρας αλλά πάντα χρησιμοποιούσα "ίσια" ποντίκια και για τα 2 χέρια). Από άποψη κόστους ψάχνω όσο πιο value for money γίνεται, αλλά αν όντως γίνει η μετάβαση σε κάτι τέτοιο και δε βρεθεί κάτι οικονομικό, ίσως να τα δώσω. Όλα γίνονται γιατί το γραφείο θα μετακομίσει στο υπνοδωμάτιο λογικά. Όλες οι προτάσεις δεκτές, και ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από lefwar Διόρθωση τίτλου
Brainmorf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , να προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ καθημερινά : https://ggalaxy.gr/spartan-gear-hydra-2-gaming-combo-keyboardmouseheadsetmousepad-for-pc-5207011008697-31193757.html Είμαι δεξιόχειρας και το mouse έχει δύο πλήκτρα στα αριστερά. Αρκετά οικονομικό όπως βλέπεις και αθόρυβο. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από Brainmorf
lefwar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Στις 21/6/2024 στις 10:18 ΠΜ, Brainmorf είπε Καλημέρα , να προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ καθημερινά : https://ggalaxy.gr/spartan-gear-hydra-2-gaming-combo-keyboardmouseheadsetmousepad-for-pc-5207011008697-31193757.html Είμαι δεξιόχειρας και το mouse έχει δύο πλήκτρα στα αριστερά. Αρκετά οικονομικό όπως βλέπεις και αθόρυβο. Το ποντίκι θέλω να έχει στα δεξιά του εξτρά πλήκτρο, όχι στα αριστερά. Κατα τα αλλα ναι πολυ οικονομικο πακετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα