poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου On 24/07/2025 at 04:21, cthulhucarbide said: Πως θα φορτίσει το κινητό, έχει usb? Επίσης αυτά τα ups 12βολτα δεν είναι? Το κινητό θέλει 5 βολτ το κανει convert σε 5 εφοσον εχει usb.επισης το κινητο fast charge > 5 volt. ειναι 9 και 12 1
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου On 23/07/2025 at 09:37, mountains1 said: Να ρωτησω αν τυχον καποιος γνωριζει. Εχω ενα τετοιο mini ups, αλλα οχι για χρηση σε router, απλα σε μια πριζα, να υπαρχει ετοιμο, να φορτισει κανενα κινητο, αν παραστει αναγκη, πχ σε διακοπη ρευματος. Το εχω σε κατασταση off, αλλα φυσικα διαρκως στην πριζα. Γνωριζει κανεις, αν 'φορτιζει' (το λαμπακι οτι παιρνει ρευμα ειναι ανοιχτο, πρασινο ακομη σε mode off), και ας το εχω σε κατασταση που δεν ειναι αναμενο-on; πιθανοτατα να γεμιζει τις μπαταριες.μπορεις βεβαια να το κανεις δοκιμη για να δεις. να το αφησεις να αδειασει τελειως και να το βαλεις πανω να δεις αν θα γεμιζει.αν γεμισει τοτε θα σου δωσει πχ 2 ωρες.αν δεν εχει γεμισει θα κοψει στο διλεπτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα