AntonisKo Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ 20 λεπτά πριν, dsi44 είπε λουκα αγορινα μου βαλε 70π και ριξε στο καναβατσο τους ναζι,εσενα θελουμε τελικο για μια αναμετρηση greak freak vs luka magic. Και η fiba το θέλει, θα το κάνει λύσσα στα social και στις διαφημίσεις 1
chrisde Δημοσ. χθες στις 01:01 μμ Δημοσ. χθες στις 01:01 μμ 3 ώρες πριν, phanispal είπε Μιλάμε για ανεκδιήγητο ονειροπόλο. Νομίζει ότι θα μνημονεύεται από τις επόμενες γενιές. Θα μνημονεύεται, αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζεται. Ναι μεν αλλά:
jeandoumpier Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ 47 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Υποστηρίζεις, ότι δεν θα τους υποδεχόμεθα με τιμές και πανηγύρια; Για σήμερα ίσως ναι (και ευτυχώς) - για τότε ειδικά θεωρώ πως αν συνέβαινε θα συνέβαινε μεν αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από αυτό - αναλογικά - που έγινε στη Γαλλία. Έτσι νομίζω. Τέλος πάντων, υποθετικά είναι αυτά - η ουσία είναι αυτή που κατάλαβες κι εσύ και συμφώνησες.
ekrepali Δημοσ. χθες στις 01:45 μμ Δημοσ. χθες στις 01:45 μμ 16 hours ago, ekrepali said: Έχει βάλει τσιπάκι Μουτόμπο...😆 Ρε σπυριάρα, διαβάζεις insomnia; 😂 Στο 5:40 πέθανα στα γέλια με τον Τσάκωνα. 😄
Jts Δημοσ. χθες στις 02:42 μμ Δημοσ. χθες στις 02:42 μμ 2 ώρες πριν, ekrepali είπε lol, νόμιζα πως έλεγε trim. Eεε dream και rim πέρα από ομοιοκαταληξία δε κολλάνε πουθενά. Καλύτερα να τον έλεγε σκιάχτρο ή Τιραμόλα. Dream όπως λέμε dream team, ουσιαστικά προστάτης όνειρο.
TheGrisGrisMan Δημοσ. χθες στις 04:26 μμ Δημοσ. χθες στις 04:26 μμ (επεξεργασμένο) Από όσα διαβάζω, οι περισσότεροι που «κράζουν» (και δεν λέω «κριτικάρουν», επειδή επιλέγω προσεκτικά τις λέξεις) έχουν θέμα με το ότι η ομάδα δεν είναι “τέλεια”… Λες και υπάρχει τέλεια ομάδα… Αυτοί για να χαρούν το Ευρωμπάσκετ, μόνο με τέλεια ομάδα θέλουν να το κάνουν. Αλλιώς δεν είναι ικανοποιημένοι. Αν δεν είναι τέλεια δεν τους ενδιαφέρει, ρίχνουν κράξιμο. Ο άλλος πχ κάθε 4 ποστ λεέ «χάλια ο τάδε παίχτης». Ναι μαν, μας το ειπες ως άποψη σου, οκ το καταλάβαμε, relax. Άλλος λέει «έπρεπε να είχε γίνει ριζική ανανέωση χωρίς Γιάννη», κάποιος «δεν είναι για να πανηγυρίζουμε, η ομάδα είναι χάλια» κλπ. Ναι φίλε οκ, όχι δεν θα πανηγυρίσω έστω για την πρόκριση, θα μιρλιάζω επειδή δεν είμαστε η τέλεια ομάδα που έχεις στο μυαλό σου. Οκ..👌 —— Περί Γιάννη: Έχουμε στα χέρια μας ένα μοναδικό generational talent (σαφώς επιπέδου Γκάλη ως προς το πώς θα μπορούσε να φέρει τούμπα ένα παιχνίδι) και κάποιοι λένε «να μην έπαιζε» κλπ. ΙΜΟ, πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να τον εκμεταλλευτούμε τώρα που είναι στα «χάι» του. Και ευτυχώς, αυτό κάνουμε. Ακόμα και η ανανέωση που θα έρθει στο μέλλον, θα πρέπει να γίνει με αυτόν στην πεντάδα επειδή και για τους νέους παίκτες θα είναι ένα μεγάλο σχολείο ο Γιάννης σε όλα τα επίπεδα… Οι Μπακς, χρόνια τώρα ξοδεύουν εκατομμύρια για να πάρουν το καλύτερο δυνατό από αυτόν ώστε να τον κρατήσουν. Κι εμείς που τον έχουμε “τζάμπα”; Το συζητάμε; Βέβαια το να θεωρεί κάποιος ότι ο Γιάννης είναι «τουρίστας», η «παλτό», ή «φαντεζί» παίκτης χωρίς ουσία, και πως δεν θα έπρεπε να είναι στην ομάδα, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει και να το λέει (όχι ξανά και ξανά βέβαια). Αλλά και εγώ από την άλλη έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ ότι τέτοια σχόλια δεν πηγάζουν μόνο από «μπασκετική ασχετοσύνη»… Όχι αυτό δεν είναι αρκετό… Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι όσοι τα λένε, πιθανώς έχουν κάποιο κρυφό θέμα με τον ίδιο και αυτό που πρεσβεύει (την «φυλή» του; την «αριστεία» του; δεν ξέρω τι θέμα μπορεί να έχει ο καθένας πάντως κάποιο έχει….) και βρήκαν αφορμή να ξεσπάσουν ή τυφλώνονται και δεν βλέπουν μπασκετικά. Και το λέω επειδή από καθαρά ορθολογική μπασκετική οπτική, η άποψη ότι ο Γιάννης κάνει κακό στην εθνική ομάδα (κάτι που ακούστηκε νωρίτερα) και δεν θα έπρεπε να παίζει, δεν στέκει. Από καμία άποψη Χαρείτε για τα θετικά, κριτικάρετε για τα αρνητικά και ιδανικά, προτείνετε λύσεις!!! ΙΜΟ, αν κάποιος μόνο γκρινιάζει ή μόνο χαίρεται, κάτι βρωμάει! Ναι και δεν βρίσκω παράλογο να περιμένει κάποιος να δει πως θα πάει το πράγμα πριν να εκφράσει μια άποψη. Αφού θα έχει γραφτεί η ιστορία και τα δεδομένα θα είναι συγκεκριμένα. Καλύτερο από το να κράζει από το πρώτο ματς «προβλέποντας» το μέλλον… Επεξ/σία χθες στις 04:36 μμ από TheGrisGrisMan Ξεμπέρδεμα νοήματος 2 1
firepc Δημοσ. χθες στις 04:45 μμ Δημοσ. χθες στις 04:45 μμ Να έτσι πρέπει να σχολιάζετε ρε παιδιά Θα σας βάλουμε το τσιπάκι που λέει και ο Παπ 1
Agent_Orange Δημοσ. χθες στις 05:03 μμ Δημοσ. χθες στις 05:03 μμ τι ριμ και πασιφικ ριμ, γιατι δεν τον λεει escalator αφου ο Θανάσης είναι ο elevator
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 05:22 μμ Δημοσ. χθες στις 05:22 μμ Αίμα τους πάνε τους γεωργιανούς οι Φινλανδοί. Πολύ καλή ομάδα και πολύ εύστοχη. Οι γερμανοί θα έχουν δύσκολο έργο.
zanskou Δημοσ. χθες στις 05:31 μμ Δημοσ. χθες στις 05:31 μμ ας αποκλειστουν οι Γερμανοι κι ας βγουμε 2οι στον τελικο, σχεδον δεν με νοιαζει 1
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 05:45 μμ Δημοσ. χθες στις 05:45 μμ Λογικά δεν θα τους αντιμετωπίσουμε αλλά νομίζω οι Φινλανδοί θα ήταν η χειρότερη ομάδα να παίξουμε μαζί τους. Με την περιφερειακή άμυνα που δεν έχουμε θα μας διέλυαν με τα ποσοστά που έχουν στα σουτ. Με την Λιθουανία καλά μας ταίριαξε το ματς γιατί δεν είχαν καλά γκαρντ 1
mike15 Δημοσ. χθες στις 06:27 μμ Δημοσ. χθες στις 06:27 μμ 8 ώρες πριν, phanispal είπε Μιλάμε για ανεκδιήγητο ονειροπόλο. nerd ειναι..παντως εχει καλες σπυδες,κριμα βεβαια αφου δεν ξερει να μεταδιδει.ουτε και ακποιος αλλος.εχω εμεινει αναυδος με την πλουσια και ωραια μεταδοση των ξενων της φιμπα.αλλα αμερικανικου. για ποιον ενδιαφερεται σε ιδιωτικη συνομιλια μαζι του ,για παρατσουκλια προτασεις κ.λ.π. δεχεται στο ινστα του...τον κοροιδευουν και αυτος το παιρνει σοβαρα..ειναι στον κοσμο του. 41 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Λογικά δεν θα τους αντιμετωπίσουμε αλλά νομίζω οι Φινλανδοί θα ήταν η χειρότερη ομάδα να παίξουμε μαζί τους. Με την περιφερειακή άμυνα που δεν έχουμε θα μας διέλυαν με τα ποσοστά που έχουν στα σουτ. Με την Λιθουανία καλά μας ταίριαξε το ματς γιατί δεν είχαν καλά γκαρντ σημερα παιζουν και φοβερη αμυνα,οχι οτι εχουν κανα φοβερο αντιπαλο αλλα το κανουν καλα.
ekrepali Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ 3 hours ago, Jts said: Dream όπως λέμε dream team, ουσιαστικά προστάτης όνειρο. Δε κολλάει γραμματικά... dream protector σημαίνει προστάτης των ονείρων και όχι προστάτης όνειρο ή ονειρικός προστάτης. Τέσπα, αρκετά ασχοληθήκαμε με τα παρατσούκλια του χαζού.
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 06:56 μμ Δημοσ. χθες στις 06:56 μμ (επεξεργασμένο) Είναι 2-3 γνωστοί που μου χρωστάνε καιρό λεφτά, έχει μήπως κανείς τηλέφωνο από Σενγκέλια ή Μπιτάτζε να τους στείλω για μια επίσκεψη? Επεξ/σία χθες στις 06:56 μμ από cthulhucarbide 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα