eaglos Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 μμ Έγινε η υπέρβαση με τη σημερινή νίκη, μπράβο στην ομάδα! Είμαστε μια νίκη μακρυά από το βάθρο. Ο Τριποντίνος τρέλανε κόσμο με τις χαζομάρες του. Κάνει φάουλ στον Valanciunas με τα χερια, τον κράζει ο Σπανούλης "παίξε με το στήθος", στην επόμενη φάση ξανά φάουλ με τα χέρια και επική αντίδραση του Σπανούλη "την παλεύεις ρε μαλ....κα!!@@!!@" :P 1 7
firewalker Δημοσ. Τρίτη στις 11:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:23 μμ 1 λεπτό πριν, ilos είπε 15 είναι στο NBA, αλλά για τον Γιάννη κάνουν καμιά εξαίρεση.🤣 Ειλικρινά; Δεν είναι πολύ εκνευριστικό; Ιδιαίτερα όταν την χάνει. 1
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ 3 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Το τρίποντο μεγάλο αγκάθι, δεν γίνεται τόσα ελεύθερα σουτ άστοχα. Οι μισές πάσες του Γιάννη ήταν πάρε βάλε, είχαν πολλε΄ς φορές πόση ώρα, έφτιαχναν ένα τοστάκι αν ήθελαν και μετά σούταραν... Με Τουρκία πρέπει να έχουμε καλή μέρα στο σουτ όπως με Ισπανούς. θελω να δω προπονηση τους, ειμαι πραγματικα περιεργος πλεον, τοση αστοχια σε τοσο ελευθερα σουτ... απο τυχη μονο επρεπε να μπει καποιο στην 4η. νομιζω δεν μπηκε ουτε ενα.
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Μόλις τώρα, eaglos είπε Έγινε η υπέρβαση με τη σημερινή νίκη, μπράβο στην ομάδα! Είμαστε μια νίκη μακρυά από το βάθρο. Ο Τριποντίνος τρέλανε κόσμο με τις χαζομάρες του. Κάνει φάουλ στον Valanciunas με τα χερια, τον κράζει ο Σπανούλης "παίξε με το στήθος", στην επόμενη φάση ξανά φάουλ με τα χέρια και επική αντίδραση του Σπανούλη "την παλεύεις ρε μαλ....κα!!@@!!@" Καμία υπέρβαση lol. Παίξανε σοβαρά πάνω στα προτερήματά μας και focused. Υπέρβαση θα ήταν να βάζαν 60% τρίποντο ή να βγάζαμε 20 αιφνιδιασμούς. Η Λιθουανία απέδειξε ότι χωρίς guards με @@ και τρίποντο δε πας πουθενά. Ο fake Caruso ήταν μόνο για την Λετονία.🤣 3
mercator84 Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Ακόμη ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα από Σπανούλη, και ας έχει γεμίσει γελάκια από κάτω. Επίσης οι τελευταίες 10 σελίδες, ακόμη και τα ποστ μέχρι τα τελευταία 2-3 λεπτά είναι κλάψα, γκρίνια και αρνητικά σχόλια. 5 1
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 μμ 1 λεπτό πριν, firewalker είπε Ειλικρινά; Δεν είναι πολύ εκνευριστικό; Ιδιαίτερα όταν την χάνει. Όλη η τρολιά σε αυτό βασίζεται. Αν τη βάλει δε θα τσούξει. 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε θελω να δω προπονηση τους, ειμαι πραγματικα περιεργος πλεον, τοση αστοχια σε τοσο ελευθερα σουτ... απο τυχη μονο επρεπε να μπει καποιο στην 4η. νομιζω δεν μπηκε ουτε ενα. Και όλα όχι απλά ελεύθερα, προπόνησης και από τις γωνίες.
idefixius Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ Μπράβο στην Εθνική, πάμε για επανάληψη του τελικού του 2005 (και κατάκτηση, γιατί όχι) Το αξίζει αυτή η ομάδα, το αξίζουν παίχτες όπως ο Παπανικολάου, ο Σλούκας και φυσικά ο Γιάννης. Και μιας και αναφέρθηκε στη μετάδοση (της nova) ... https://www.youtube.com/watch?v=QsOMUnkSaoE 1
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 μμ Υπήρχε μεγαλύτερος προφήτης δικός μας από τον Γαταμάν. Πέτυχε την εύκολη νίκη, έχασε κάποια stats.🤣 5
godfather0991 Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 μμ Επίσης αυτός ο Ιωάννου σίγουρα πληρώνεται πια με τις πόσες σαχλαμάρες θα πει.
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 μμ 7 λεπτά πριν, mercator84 είπε Ακόμη ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα από Σπανούλη, και ας έχει γεμίσει γελάκια από κάτω. Επίσης οι τελευταίες 10 σελίδες, ακόμη και τα ποστ μέχρι τα τελευταία 2-3 λεπτά είναι κλάψα, γκρίνια και αρνητικά σχόλια. Εγώ πάντως από το ημίχρονο έγραψα δε χάνουμε σήμερα. Μη με κοιτάτε.🤣
thn Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 μμ Δεν την παλεύουν αρκετοί από εμάς με την ασταμάτητη κλαψα. Όλοι οι τριποντακιδες, σουτερ, guardακιδες και προπονητές του καναπέ έχουν βγάλει ότι χολή υπάρχει. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παίζουν, δυστυχώς με πολύ μεγαλο μερος κακών εθνικών φιλάθλων. Δεν είδα τον αγώνα γιατί μόλις γύρισα από δουλειά δυστυχώς, αλλά διαβάζω τώρα εδώ και πραγματικά ντρέπομαι. Χάσουν κερδίσουν τα παιδιά στον επόμενο εγώ μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω για την προσπάθεια. 5 1
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Το κάρφωμα πάντως που κάνει στο 18-18 ήταν τρελό σήμερα στο θέμα μπαίνω μέσα και σας μ@μ@ώ όλους.
pontez2 Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Ότι είπε ο Παπανικολάου, προσυπογράφω. Τουρκία πολύ δύσκολος αντίπαλος, με έναν τοξικό (και παραλληλα εξαιρετικό) προπονητή που θα κάνει τα πάντα να δημιουργήσει ένταση αν χάνει η ομάδα του και εννοείται να βγει στο τέλος με τεχνική ποινή (αν χάνει πάντα) :- P Δεν είναι Γερμανοί που είναι το απόλυτο φαβορί αλλά είναι εξαιρετική ομαδα. Στα σημερινά, νικήσαμε εύκολα γιατί είχαμε τον Γιάννη ασταμάτητο και οι Σλούκας και Παπ παίζουν με ψυχή. 1
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 11:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:43 μμ 3 λεπτά πριν, thn είπε Δεν την παλεύουν αρκετοί από εμάς με την ασταμάτητη κλαψα. Όλοι οι τριποντακιδες, σουτερ, guardακιδες και προπονητές του καναπέ έχουν βγάλει ότι χολή υπάρχει. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παίζουν, δυστυχώς με πολύ μεγαλο μερος κακών εθνικών φιλάθλων. Δεν είδα τον αγώνα γιατί μόλις γύρισα από δουλειά δυστυχώς, αλλά διαβάζω τώρα εδώ και πραγματικά ντρέπομαι. Χάσουν κερδίσουν τα παιδιά στον επόμενο εγώ μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω για την προσπάθεια. Προσωπικά αν σχολίασα κάτι αρνητικό σε αυτό το θέμα (που είμασταν μια χαρά στο πρώτο ημίχρονο) είναι γιατί παραήταν ελεύθερα στο δεύτερο. Δεν είναι ότι απλά δε μπήκαν. Ήταν μας τα έδινε πάρτο βάλτο ο Γιάννης και ο άλλος το χανέ. Στο μόνο που ίσως παραστράτησα είναι σε αυτά που έγραψα για τον Μήτογλου. Αλλά αν ρώταγε ο ίδιος τον Σπανούλη θα του έλεγε χειρότερα από αυτά που έγραψα.🤣 2
thn Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ilos είπε Προσωπικά αν σχολίασα κάτι αρνητικό σε αυτό το θέμα (που είμασταν μια χαρά στο πρώτο ημίχρονο) είναι γιατί παραήταν ελεύθερα στο δεύτερο. Δεν είναι ότι απλά δε μπήκαν. Ήταν μας τα έδινε πάρτο βάλτο ο Γιάννης και ο άλλος το χανέ. Στο μόνο που ίσως παραστράτησα είναι σε αυτά που έγραψα για τον Μήτογλου. Αλλά αν ρώταγε ο ίδιος τον Σπανούλη θα του έλεγε χειρότερα από αυτά που έγραψα.🤣 Ο καθένας τα βλέπει αλλιώς μαν σίγουρα. Πώς το βλέπω εγώ? Μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν? Οχι. Αν μπορούσα θα ήμουν εγώ στην θέση τους. Το μόνο που μπορώ να δώσω είναι σεβασμός. Κριτική όχι. Και είναι και το ίδιο που απαιτώ απέναντι μου μιας και στην δική μου δουλειά δίνω όλο το είναι μου. Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Δεν πάει να πει όμως ότι όταν τα ακούω και τα διαβάζω δεν μου έρχεται να κάνω εμετό με τον οχετο που βγαίνει ασταμάτητα. Θες γιατί είμαστε μιζεριασμενοι με την επιλεγμένη καθημερινότητα μας που έχουμε διαλέξει ο καθένας μας? Θες γιατί έτσι έχουμε γαλουχηθεί? Ότι και να είναι δεν το μπορώ και μόνο φιλάθλων δεν δείχνει. Αλλά όλη η κοινωνία μας είναι έτσι καθημερινά. Πώς θα κρίνουμε τον άλλο για να μην κοιτάμε εμάς. Όπως και να έχει συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ για ότι μας έχουν δώσει μέχρι τώρα. Ελπίζω έστω και από την τηλεόραση να μπορέσω την Παρασκευή να είμαι έστω και έτσι δίπλα τους. Να ζήσω είτε την χαρά τους είτε την θλίψη τους. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:52 μμ από thn 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα