Silkcut Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Δεν γυρνάει το ματς, οι της εθνικής δεν έχουν καμιά συγκέντρωση και συντονισμό. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μπάλα και κάνουμε υπερβολικά πολλά λάθη ενώ και η άμυνα είναι τρύπια. Οι Τούρκοι κάνουν πάρτι κάτω απο το καλάθι με εύκολους πόντους. 3
ilos Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Καλό foul του Σλούκα στον Μήτογλου, οδήγησε σε εύκολο καλάθι.🤣 3
ilos Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ Και ο Γιάννης δεν είναι sharp στην άμυνα δε βλέπει τα μισά cuts.
Jts Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ 1 λεπτό πριν, ilos είπε Καλό foul του Σλούκα στον Μήτογλου, οδήγησε σε εύκολο καλάθι.🤣 Inside job 100%. Δεν ξέρω τι τους έταξε ο Αταμάν. 1
ekrepali Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ Ρε Τι κάνει ο Μήτογλου; Τρώει προσποίηση από τον Σενγκούν στο τρίποντο; 1/9 δίποντα έχει... θα βαρεσει τρίποντο; Είναι δυνατόν; Άστον ρε ελεύθερο να βαρεσει τρίποντο! Αν είναι δυνατόν !
firewalker Δημοσ. χθες στις 09:41 μμ Δημοσ. χθες στις 09:41 μμ Δεν πειράζει για σήμερα. Την υπέρβαση της αυτή η ομάδα την έκανε. Κανείς δεν είχε την απαίτηση ή ελπίδα να κοντράρει αυτή την Τουρκία. 1 2 2
Silkcut Δημοσ. χθες στις 09:42 μμ Δημοσ. χθες στις 09:42 μμ Οκ, συμφωνώ ότι κάναμε υπέρβαση αλλά μη διασυρθούμε κιόλας... 1
LiquidTroll Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ Εχω εκνευριστει μαλακα μου !!!!! Τι χαλια ειναι αυτα ρε???? Τι αμυνα ειναι αυτη? Παιξτε λιγο ξυλο ρε, 0 ψυχη, 0 σε ολα!
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ 31 πόντους!!! σε 1 ημίχρονο!!! Σε τελική φάση! 1
ilos Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ 12=-2 τα λάθη 7 κλεψίματα. Η μία ομάδα πιέζει η άλλη κλαίει την μοίρα της. Γιάννης non factor εντελώς, Το χειρότερο παιχνίδι του ever από τότε που τον θυμάμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα