xgol Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 9 ώρες πριν, ekrepali είπε O Παπανικολάου θα είναι πολύ χρήσιμος αν μπορέσει να πάει έστω και σε μερικά παιχνίδια στα παράθυρα. Γιατί από επίθεση θα έχουμε πρόβλημα... τουλάχιστον να έχουμε κάποιον να κανει τα βασικά στην άμυνα. Το τουρνουά της ζωής του έκανε αμυντικά, δεν έκανε απλά τα βασικά. 1
st2 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 8 ώρες πριν, ilos είπε Αβδάλας,Σάμο και μετά το χάος. και ο Λιοτόπουλος πιο πισω Ο Ζουγρης παει και αυτός κολλεγιο, αν γινει κατι που να θυμίζει Kyle Hines θα είναι ότι καλύτερο και μετα Στογιακοβιτς που μακαρι να διαλεξει Ελλαδα λεγεται ότι υπάρχουν και κάποιοι αξιολογοι Ελληνοαμερικανοι αλλα δεν εχω ιδεα 1
Millennium Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ο υιός Στογιάκοβιτς δεν επέλεξε Σερβία; Έχασα κάτι;
Menelaos83 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, Millennium είπε Ο υιός Στογιάκοβιτς δεν επέλεξε Σερβία; Έχασα κάτι; Ναι σερβια διαλεξε 1
dsi44 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες βουκσεβιτς,στογιακοβιτς,βεζενκοφ....λιολιος και αφοι... 1
ilos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, chrisde είπε Δεν είμαι του επαγγέλματος απότε ούτε και ειδικός. Αυτό με το Γιάννη το γνωρίζω από συνεντεύξεις, λέγανε ότι ξεκίνησε μεγάλος το μπάσκετ στη σκια του αδελφού του, έκανε το ξεπέταγμα και από τη στιγμή που φάνηκε ότι έχει potential για nba, το πουλάκι πέταξε. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την αύξηση των εγγραφών και του ενδιαφέροντος, δεν το γνωρίζω και δεν το αμφισβητώ. Κρίνω από αυτά που βλέπω στα ανοιχτά γήπεδα της ευρύτερης περιοχής μου που κάποτε σφαζόμασταν για το ποιος θα πρωτοπαίξει και τα τελευταία χρόνια ρημάζουν. Και από συζητήσεις που κάνω με διάφορους γονείς παρατηρώ μείωση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ (τα τελευταία 10-15 χρόνια). Δεν είμαι όμως μέσα στα πράγματα για να ξέρω λεπτομέρειες, ένας απλός φίλαθλος του μπάσκετ είμαι. Εκτός ότι το ξεκίνησε στα 13-14 το παράτησε καπάκι και για 1 χρόνο επειδή ήταν στη Θήβα και βοήθαγε τη μάνα του στη λαϊκή. Ο μόνος λόγος που το συνέχισε ήταν επειδή οι άνθρωποι του φιλαθλητικού κατάφεραν και βρήκαν δουλειά στη μητέρα του και του δώσαν 300 ευρώ το μήνα για να ξαναξεκινήσει προπονήσεις. Από θαύμα και την επιμονή κάποιων μεμονομένων ανθρώπων σιγά σιγά πήρε την ευκαιρία και έγινε αυτός που έγινε. Δεν υπήρχε κάποιο πλάνο ή πρόγραμμα για αυτόν. Απορώ πως μπορεί επίσης κάποιος να παίζει στις μικρές εθνικές ομάδες χωρίς υπηκοοότητα ή έστω διαβατήριο, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση. 2
st2 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Ο υιός Στογιάκοβιτς δεν επέλεξε Σερβία; Έχασα κάτι; αλήθεια ? που το βρήκατε ρε παιδια δεν το βρηκα με απλο google search Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από st2
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, st2 είπε αλήθεια ? που το βρήκατε ρε παιδια δεν το βρηκα με απλο google search https://www.sport24.gr/basket/o-antrei-stogiakovits-protimise-tin-ethniki-servias-apo-tin-ethniki-elladas-simfona-me-ton-svetislav-pesits/ Ευτυχώς για εμάς, ο γιος του Σάσα θα επιλέξει την εθνική μας. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Rebelos2018
mike15 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 ώρες πριν, chrisde είπε Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την αύξηση των εγγραφών και του ενδιαφέροντος, δεν το γνωρίζω και δεν το αμφισβητώ. Κρίνω από αυτά που βλέπω στα ανοιχτά γήπεδα της ευρύτερης περιοχής μου που κάποτε σφαζόμασταν για το ποιος θα πρωτοπαίξει και τα τελευταία χρόνια ρημάζουν. Και από συζητήσεις που κάνω με διάφορους γονείς παρατηρώ μείωση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ (τα τελευταία 10-15 χρόνια). Δεν είμαι όμως μέσα στα πράγματα για να ξέρω λεπτομέρειες, ένας απλός φίλαθλος του μπάσκετ είμαι. α , αυτο που λες ειναι αληθεια αλλα ειναι η αλλη πραγματικοτητα.παλια μετριοταν ετσι,εβλεπες γεματα γηπεδα με τσιμεντα,τωρα ουτε καν πατανε και πατανε μονο ασχετοι η'' εμεις οι παλαιμαχοι με κανα παιδι,ανιψιο κ.λ.π. οχι τα παιδια δεν παιζουν εξω μπασκετ,τα παιδια δεν παιζουν εξω γενικα.κανουν αλλα πραγματα γενικα,υπολογιστη,κινητα,βολτες κ.α..οταν ασχολουνται με καποιο σπορ πανε οργανωμενα πλεον.η αληθεια ειναι οτι εχουμε γεμισει και κλειστα γηπεδα,τουλαχιστον εδω σαλονικα εχει αναπτυξη με τις 2 φουσκες και θα γινει και τριτη αλλα και 2 νεα κλειστα ιδιωτικα.οποτε πληρωνουν εκει να παιξουν.αλλα γενικα πανε σε ομαδες .εξω παιζουν οταν υπαρχει καποιος λογος ,ενα ρευμα μπασκετικης διακρισης απο ελληνικη ομαδα,καλη ωρα τωρα, η' απο nba.την εποχη που λες ο καρυ εφερε πολλα παιδια εξω ξανα,τους αρεσε επειδη ειναι κοντος και ταυτιστηκαν.εγω ξερω 3 παιδια που πηγαιναν περα απο την ομαδα τους 3 φορες την εβδομαδα να παιξουν εξω.2 τα εκανα προπονηση,ειναι αρκετα καλοι παικτες στα 14 τους τωρα.ο γιαννης επισης εβγαλε ξανα παιδια στο εξω.σημερα ας πουμε περασα απο το γηπεδακι και ειδα ασχετους να πετανε την μπαλλα,πρωτη φορα τους εβλεπα,μπαμπας και υιος αλλα και αγνωστα παιδια που παιζουν καθε φορα που η εθνικη η΄,μια ελληνικη ομαδα διακρινεται..1-2 απο αυτα τα παιδια θα ξεκινησουν μπασκετ λογω της εθνικης.το στοιχημα ειναι να μεινουν. 1 ώρα πριν, ilos είπε Εκτός ότι το ξεκίνησε στα 13-14 το παράτησε καπάκι και για 1 χρόνο επειδή ήταν στη Θήβα και βοήθαγε τη μάνα του στη λαϊκή. Ο μόνος λόγος που το συνέχισε ήταν επειδή οι άνθρωποι του φιλαθλητικού κατάφεραν και βρήκαν δουλειά στη μητέρα του και του δώσαν 300 ευρώ το μήνα για να ξαναξεκινήσει προπονήσεις. Από θαύμα και την επιμονή κάποιων μεμονομένων ανθρώπων σιγά σιγά πήρε την ευκαιρία και έγινε αυτός που έγινε. Δεν υπήρχε κάποιο πλάνο ή πρόγραμμα για αυτόν. Απορώ πως μπορεί επίσης κάποιος να παίζει στις μικρές εθνικές ομάδες χωρίς υπηκοοότητα ή έστω διαβατήριο, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση. αν ειδες στην κερκιδα αγκαλιασε αυτους τους φιλους που τον βοηθησαν τοτε.ενα παιδι που του εφερνε κατι να φαει και τον βοηθουσε τοτε. 5 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ακούγεται αστείο αλλά έτσι είναι, ναι. Εδώ ομάδα πρωταθλητισμού, με τον καλύτερο παίκτη του NBA, είχαν στο ροστερ τους για δύο χρόνια τον Ντεαντρε Τζορνταν, για τα αποδυτήρια, γιατί ήταν θετική ενέργεια, γιατί ήταν glue guy. Σπαταλώντας μία θεση στο ρόστερ και στερώντας την από κάποιον άλλον. Χρειάζονται και αυτοί. και ο τζορνατν ηταν αυταρχικος,το διαβασαμε ολοι στο λαστ χορο. 5 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Και στο κάτω κάτω, δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλύτερος από τον Λάρυ. Βασικά, δεν νομίζω ότι είναι καν καλύτερος. απο τον λαρυ? ο λαρυ δεν επαιξε καν,πως μπορει καποιος να ειναι χειροτερος απο το τιποτα? αλλα οκ,καταλαβαινω τι λες,ενας ο μπρο και ενας ο κολητος χρειαζονται για ψυχολογικη υποστηριξη και ...σφαλιαρες να ξεδινει καπου😅 και η γερμανια με κλειστο ροστερ επαιξε αυστηρα 8 ατομων,εκει ποιος να μοιραζει σουτια? 😅 παντως παιδια εγω επαθα πλακα με το ποσο δυναμωσε στην αμερικη ο βαγκνερ! θα ηθελα μια αναμετρηση με το δικο μας κτηνος..να μην τους βρουμε μια φορα ,να δουμε λιγο ξυλο..
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 14 λεπτά πριν, mike15 είπε απο τον λαρυ? ο λαρυ δεν επαιξε καν,πως μπορει καποιος να ειναι χειροτερος απο το τιποτα? Γενικά, σαν παίκτες εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα