Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/8/2025 στις 3:57 ΜΜ, avacan23 είπε

Ο σπανουλης απέφυγε να μιλήσει για τους απόντες… είπε ο Γιώργος είναι έμπειρος παίκτης και για προσωπικούς λόγους δε θα ναι μαζί μας… έτσι έλεγε κι ένας φίλος μου γιατί χώρισε για προσωπικούς λόγους για να μην πει ότι έφταιγε ο ίδιος… 

αν πάνε όλα τα αποτελέσματα αναμενόμενα δλδ βγούμε 2η στον όμιλο στους 16 πάμε με Ισραήλ ή Πολωνία και στους 8 Γερμανία ή Λιθουανία … πάμε με το Γιάννη κι όπου βγει… 

Πάντα το ποιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό του προημιτελικού. Εκεί ξεχωρίζουν οι καλές ομάδες από τις υπόλοιπες. Είναι η γραμμή της διάκρισης από την αποτυχία.

• Thanks 1
  • Απαντ. 472
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δημοσ.

Η Σερβία ειναι πολλα επίπεδα πανω απο εμας με ή χωρίς Γιαννη. Κυριολεκτικά σε καθε θέση εχει καλύτερους παίκτες απο τους δικούς μας εκτος Γιαννη φυσικά. Αντε να βαλω στα ιδια ας πουμε Σλουκα με Μισιτς. Δυστυχώς θα αργησουμε πολυ ακομα για διακρίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά είναι ντροπή και μόνο να βάζουμε σε σύγκριση την Εθνική μας με αυτήν της Σερβίας.

Η δικιά μας αν δεν υπήρχε ο Γιάννης θα ήταν και με την βούλα η χειρότερη όλων των εποχών. Και τώρα είναι η χειρότερη αλλά δεν το λέμε γιατί είναι κρίμα για τον Γιάννη.

• Like 4
Δημοσ.
53 minutes ago, liakinen said:

Καλά είναι ντροπή και μόνο να βάζουμε σε σύγκριση την Εθνική μας με αυτήν της Σερβίας.

Η δικιά μας αν δεν υπήρχε ο Γιάννης θα ήταν και με την βούλα η χειρότερη όλων των εποχών. Και τώρα είναι η χειρότερη αλλά δεν το λέμε γιατί είναι κρίμα για τον Γιάννη.

Καλά ναι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Απλά θα έχει ενδιαφέρον σήμερα να δούμε το μπάσκετ που θα παίξουμε χωρίς Γιαννη.

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα πέρα από το ταλέντο, που σαφώς και δεν έχουμε αν εξαιρέσεις δύο τρεις μονάδες, είναι η έλλειψη καλού προπονητή, δεν θεωρώ ότι ο Σπανουλης μπορεί να διαχειριστεί την Εθνική, πέρα από τις κορώνες που πετάει κατά καιρούς στις συνεντεύξεις τύπου, το μπάσκετ που παίζει δεν έχει καμία προοπτική σε συνδυασμό βέβαια με την έλλειψη καλών παιχτών.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, zanskou said:

Φτου φτου μέχρι στιγμής παίζουμε πραγματικά ωραίο φρέσκο μπάσκετ χωρίς φόβο και με αρκετή σοβαρότητα 

Δεν θα έλεγα ότι είμαστε καλοί, μάλλον οι Σέρβοι παίζουν μέτριο μπασκετ και δεν πιέζουν.

Η αστοχία μας πάντως ειναι αυτό που θα μας στοιχήσει και πάλι κάτι καλύτερο.

Τόσα ελεύθερα τρίποντα άστοχα είναι εγκληματικό.

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.
5 minutes ago, firepc said:

Αν μας κερδάει έτσι άνετα η σημερίνη πεθαμένη Σερβία, άστο

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται και οι δύο ομάδες σαν να έχουν πάει ξενερωμενοι να παίξουν... Να μου πεις φιλικό είναι αλλά πάντα τα φιλικά Σερβια-Ελλαδα είχαν ένταση τώρα παίζουν σαν να κάνουν αγγαρεία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται και οι δύο ομάδες σαν να έχουν πάει ξενερωμενοι να παίξουν... Να μου πεις φιλικό είναι αλλά πάντα τα φιλικά Σερβια-Ελλαδα είχαν ένταση τώρα παίζουν σαν να κάνουν αγγαρεία.

πρέπει τα φιλικά να έχουν ένταση για να μπορεί να καταλάβει και ο προπονητής σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...