avacan23 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου κόπηκε τελικα ο χουγκαζ υπερ του ζούγρη και εμειναν 13. οποτε μεχρι αυριο θα αποφασιστεί αν θα κρατήσει κατσίβελη ή Ζούγρη με το λαρεντζάκη στον ασσο αλλα και τον τολιόπουλο έτοιμο πια, και με ελαχιστο κόσμο στο 5 δλδ κώστα και γιάννη βλέπω την επιλογή ζούγρη αλλά οταν ο μόνος καθαρός άσσος που έχεις ειναι ο Σλούκας το σκέφτεσαι... Σημερα θα ναι καλό φιλικό με μια αθλητική ομάδα που πιέζει και ρίχνει ξύλο στην άμυνα να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
godfather0991 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 38 minutes ago, avacan23 said: κόπηκε τελικα ο χουγκαζ υπερ του ζούγρη και εμειναν 13. οποτε μεχρι αυριο θα αποφασιστεί αν θα κρατήσει κατσίβελη ή Ζούγρη με το λαρεντζάκη στον ασσο αλλα και τον τολιόπουλο έτοιμο πια, και με ελαχιστο κόσμο στο 5 δλδ κώστα και γιάννη βλέπω την επιλογή ζούγρη αλλά οταν ο μόνος καθαρός άσσος που έχεις ειναι ο Σλούκας το σκέφτεσαι... Σημερα θα ναι καλό φιλικό με μια αθλητική ομάδα που πιέζει και ρίχνει ξύλο στην άμυνα να δούμε τι ψάρια πιάνουμε. Ο Κατσίβελης πιστεύω αξίζει να μείνει. Στο ματς με την Ιταλία έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και έχει πείρα. Ο Ζούγρης μέχρι στιγμής δεν με έχει πείσει.. Ο Τολιόπουλος δυστυχώς μοιάζει να μην έχει αντοχές αλλά με αυτόν θα πορευθούμε αναγκαστικά. 1
mike15 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου αν και ο τολιοπουλος ειναι καλος παικτης ,επρεπε να κρατησει τον μπαζινα στον ασσο και να διωξει τον κατσιβελη,δεν εχει καθολου σουτ,δεν παιζει αμυνα.ετσι θα κρατουσε τον ζουγρη.τωρα οτι και να κανει λαθος θα ειναι.
ilos Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Ο Ζούγρης αναλογικά για αυτό που είναι 0 παραστάσεις/άπειρος και πολύ κοντό 5ρι, σαν χαρακτήρας μου αρέσει. Δείχνει έναν τσαμπουκά και να μη ψαρώνει. Μελλοντικά θα είναι ένας αξιοπρεπής ρολίστας δηλαδή. Ο Κατσίβελης πλην Σλούκα που πνέει τα ολίσθια σωματικά, είναι ο μοναδικός καθαρός άσος μας. 9/10 παιχνίδια μπορεί να παίξει χεσμένα και να μην προσφέρει εντελώς τίποτα, αλλά 1/10 όπως το δεύτερο ημίχρονο με την Ιταλία που Imo ήταν ο πιο σημαντικός παίχτης της ομάδας μπορεί να σου δώσει καθοριστικά λεπτά και λύσεις. Γιατί με Σλούκα,Γιάννη πάγκο και Λάρυ άσσο με Dorsey 2ρι βλέπουμε τι τρικυμία εν κρανίω είναι όλη η επίθεση. Ακόμα και ο Κατσίβελης με τον Καλαϊτζάκη καλύτερα παίξανε προχτές ειδικά στην άμυνα. Με την Γαλλία θα βγουν πιο σοβαρά συμπεράσματα. Η αντικειμενική πρόβλεψη παραμένει 8αδα όπως πιάνουμε συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Αλλά στο συγκεκριμένο τουρνουά υπάρχουν πολλές απουσίες (πλην Σερβίας). Θέλω να δω λίγο παραπάνω Γαλλία,Γερμανία τι ψάρια πιάνουν. Dark horse από πλευράς ταλέντου είναι και η Τουρκία αλλά με τόσα στραπάτσα όλα αυτά τα χρόνια (ένα ασημένιο έχει όλο και όλο το 2011 που το διοργάνωσε και την σφυρίζανε 90-10) συγνώμη εγώ προσωπικά δε της έχω καμία εμπιστοσύνη. Πιο πολύ έχω για 4αδα την Ισπανία και ας έχει μόνο έναν τραυματία Aldama, τα αδερφάκια Bo Cruz και όλους αυτούς τους νέους. 6 λεπτά πριν, mike15 είπε αν και ο τολιοπουλος ειναι καλος παικτης ,επρεπε να κρατησει τον μπαζινα στον ασσο και να διωξει τον κατσιβελη,δεν εχει καθολου σουτ,δεν παιζει αμυνα.ετσι θα κρατουσε τον ζουγρη.τωρα οτι και να κανει λαθος θα ειναι. Δε γίνεται να μη κρατήσει Τολιόπουλο. 3 σουτέρ πάνω σε τρίπλα έχεις όλους και όλους δε μπορείς να διώξεις τον έναν. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Εμένα ο Ζούγρης, παικτικά και σωματικά, μου θυμίζει τον Καββαδά.
godfather0991 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Νομίζω ότι με το ματς ενάντια στη Γαλλία δείχνουμε ξεκάθαρα ποια θα είναι η εικόνα μας απέναντι σε καλές δυνατές ομάδες στο eurobasket, όταν θα αρχίσουμε να ρίχνουμε και τα γνωστά μας τούβλα... 5
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Για τις καλές ομάδες ο Γ. Αντετοκούμπο δεν είναι απειλή. Τον εξουδετερώνουν εύκολα, κάνει πολλά λάθη και χαλάνε όλο το παιχνίδι τις ομάδα. Δεν είναι τόσο καλός ώστε να προσαρμόζει η ομάδα το παιχνίδι της πάνω του. Πρέπει να γίνεται το αντίθετο. Δεν μπορεί ο παίχτης να το κάνει όμως. Ποτέ δεν μπόρεσε.
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Μόλις ανέβασε στροφές και ένταση η Γαλλία το τελείωσε. Δε μπορούμε να τους ματσαρουμε και σε αθλητικότητα.
Menelaos83 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Και με απουσιες η Γαλλια και με την διαιτησια να μας σπρωχνει.
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Αυτό το αστείο με τον χρόνο που παίζει; Το έχουν και άλλοι παίχτες; 1
godfather0991 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 minute ago, Millennium said: Μόλις ανέβασε στροφές και ένταση η Γαλλία το τελείωσε. Δε μπορούμε να τους ματσαρουμε και σε αθλητικότητα. Ποια αθλητικότητα... Ο Σλούκας δεν μπορεί και φαίνεται, ο Ντόρσει τριπλάρει τον εαυτό του και οι υπόλοιποι πλήν ίσως Θανάση και Γιάννη, μια έτσι τους κάνουν και φεύγουν έξω από το γήπεδο. Όταν βρεθούμε απέναντι σε ομάδες με παίχτες που έχουν βγει από το σύγχρονο μπάσκετ, με άλμα, με ανάσες, σουτ, τρεξίματα απλά κατεβάζουμε ρολά. 5
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Just now, godfather0991 said: Ποια αθλητικότητα... Ο Σλούκας δεν μπορεί και φαίνεται, ο Ντόρσει τριπλάρει τον εαυτό του και οι υπόλοιποι πλήν ίσως Θανάση και Γιάννη, μια έτσι τους κάνουν και φεύγουν έξω από το γήπεδο. Όταν βρεθούμε απέναντι σε ομάδες με παίχτες που έχουν βγει από το σύγχρονο μπάσκετ, με άλμα, με ανάσες, σουτ, τρεξίματα απλά κατεβάζουμε ρολά. Ναι, δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Πριν είκοσι χρόνια, είχαμε στα γκαρντ Τσάρο, 3-D, Σπανούλη και Ζήση. Τώρα, ένας ξεζουμισμένος Σλούκας και λύσεις ανάγκης Κατσίβελη και Τολιόπουλου. Με Σλούκα και Καλάθη 5 χρόνια νεότερους, θα πηγαίναμε για τετράδα.
ilos Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Απλά χάσαμε από μια ομάδα που θα είναι σίγουρα στα μετάλλια και είναι μια-διό κλάσεις παραπάνω από εμάς (ειδικά σε guards και αθλητικότητα). Προχωράμε μπροστά το όνειρο της 8άδας είναι ακόμα ανοιχτό.🤣 5 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Με Σλούκα και Καλάθη 5 χρόνια νεότερους, θα πηγαίναμε για τετράδα. To 22 αυτό είχες περίπου (χωρίς Μήτογλου) και πάλι 8άδα έφτασες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα