ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ Πάντως σαν βάθος έχει καλύτερο η Ισπανία από εμάς. Απλά δεν έχει τόσο καλούς starter. 2
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ 9 λεπτά πριν, ilos είπε Στο NBA όχι αν δε παίξει αγκώνας, FIBA floping basketball όμως. Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό το ποστ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μέσα στο ημικύκλιο αυτό δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ που καθαρά βρισκόντουσαν εκεί, και ο αμυντικός δεν είχε καν τα πόδια σταθερά
firewalker Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 μμ Έπρεπε να μπει ένα από αυτά τα 2 τρίποντα... Φάγαμε 30 πόντους σε αυτή την περίοδο;
ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό το ποστ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μέσα στο ημικύκλιο αυτό δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ που καθαρά βρισκόντουσαν εκεί, και ο αμυντικός δεν είχε καν τα πόδια σταθερά Εννοώ ότι δε μπορείς να σπρώξεις με σώμα/ώμο όπως στο NBA που τους παίρνεις παραμάζωμα. Στη FIBA τα σφυρίζουν αυτά. Μόλις τώρα, firewalker είπε Έπρεπε να μπει ένα από αυτά τα 2 τρίποντα... Φάγαμε 30 πόντους σε αυτή την περίοδο; Μπήκαμε πάρα πολύ χαλαρά στην αρχή.
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 11:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:07 μμ Μόλις τώρα, firewalker είπε Λήξης... Υπάρχει και η Ελπίδα που πεθαίνει πάντα τελευταία 😆 Ο Γιάννης είναι συγκινητικός. 1
firewalker Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Έχουμε ψυχολογικά με τους Ισπανούς. Αν δεν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι...
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Ο Σλούκας δεν τολμάει το σουτ πλέον 😟
k0stas1 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 μμ Εντάξει και οι Ισπανοί αν χάσουν σήμερα αποκλείονται από το τουρνουά και δεν είναι ομάδα με ψυχολογία loser. Θα το παλέψουν μέχρι τέλους.
ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 μμ Το livetv των κουμπάρων είναι εντωμεταξύ από τα LIDL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα