paoke9 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Θέλω να πάρω κάτι για τα γενέθλια της μητέρας μου, αλλά πραγματικά ο,τι της έχω πάρει, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Τα κολιέ έμεναν στα συρτάρια, οι μπλούζες στη ντουλάπα κλπ. Είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν της αρέσει σχεδόν τίποτα. Πολύ σπάνια θα βρει κάτι όμορφο. Της αρέσουν τα λουλούδια αλλά δεν κρατάνε. Σκέφτομαι κάτι προσωποποιημένο, αλλά δε ξέρω τι. Να της δώσω μια δωροεπιταγη για κατάστημα ρούχων; Σκέφτομαι και τα παντοτινά τριαντάφυλλα, υπάρχουν κάποια σε καλές τιμές, αλλά έτσι χωρίς ευχή-ονομα, δεν είναι ωραία, και δεν είναι και κάτι χρήσιμο.
christos4 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μπορείς να φτιάξεις κάποιο προσωποιημενο μπρελόκ ή κάποιο πινακάκι https://www.instagram.com/yiasemi.sto.kyma?igsh=N3FwaGozeXdnZWgx Ένα πίνακα για να ζωγραφίσει η ίδια https://craftybynumbers.com/?tw_source=google&tw_adid=648419582373&tw_campaign=19699804523&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwvvmzBhA2EiwAtHVrb-xsSZvnee_wh_KtIEbMDqG1RnNIcpFz7cmD0Ro7yNSYryW7a1KxvxoCN7kQAvD_BwE
makiss8 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου καθημερινο ρολοι? εκπληξη ενα μινι ταξιδι σκ? Μαντήλι- Φουλάρι αρωμα εκτυπωσε φωτος
christos4 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 8 minutes ago, makiss8 said: καθημερινο ρολοι? εκπληξη ενα μινι ταξιδι σκ? Μαντήλι- Φουλάρι αρωμα εκτυπωσε φωτος Όχι ταξίδι έκπληξη, αν δεν ξέρει το πρόγραμμα της (εκτός αν είναι ανοιχτες ημερομηνίες)
paoke9 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, makiss8 είπε καθημερινο ρολοι? εκπληξη ενα μινι ταξιδι σκ? Μαντήλι- Φουλάρι αρωμα εκτυπωσε φωτος Δεν πιστεύω σε προκαταλήψεις μα κάθε φορά που έχω δώσει άρωμα, η επικοινωνία με το άτομο άρχιζε την αντίστροφη μέτρηση. Την τελευταία φορά πήρα άρωμα σε φίλη 😭 Και το είπα σε έναν οικογενειακό φίλο, μου λέει την έχασες τώρα. Όντως την έχασα ενώ τα πηγαίναμε καλά.
1comment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Κανένα δώρο! Πάντα οι γονείς πρέπει να κάνουν δώρα στα παιδιά, όχι το αντίθετο! 1 5
makiss8 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου πρεπει να τησ αρεσει κατι ενα χομπυ μια απλη φωτογραφικη καμερα? αν καπνιζει, ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο?
Helionar Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Ένα ταξίδι μαζί με τον πατέρα, ιδανικά μέσω ταξιδιωτικού για την ευκολία. Εναλλακτικά, μια μέρα σε σπα πενταστερου ξενοδοχείου στην περιοχή σου 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 48 λεπτά πριν, paoke9 είπε Δεν πιστεύω σε προκαταλήψεις μα κάθε φορά που έχω δώσει άρωμα, η επικοινωνία με το άτομο άρχιζε την αντίστροφη μέτρηση. Την τελευταία φορά πήρα άρωμα σε φίλη 😭 Και το είπα σε έναν οικογενειακό φίλο, μου λέει την έχασες τώρα. Όντως την έχασα ενώ τα πηγαίναμε καλά. Διαρκειας για τον Παοκ. 2
tounion Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Δώσε ένα 30αρι στο κομμωτήριο της γειτονιάς ή σε αυτό που πάει , να της κάνει ένα χτένισμα κούρεμα ότι θέλει
paoke9 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, tounion είπε Δώσε ένα 30αρι στο κομμωτήριο της γειτονιάς ή σε αυτό που πάει , να της κάνει ένα χτένισμα κούρεμα ότι θέλει Πρόλαβε πήγε ήδη κομμωτήριο. Ο πατέρας είναι άρρωστος δεν μπορεί να πάει πουθενά, πέρα του ότι ναι γύρω στα 30 λέω κ δεν θα πήγαινε πουθενά μόνη της χωρίς παρέα ούτως ή άλλως. Δεν έχει χόμπι, καπνίζει αλλά ποτέ ηλεκτρονικό δεν τα θέλει. Μάλλον τείνω προς λουλούδια... Επεξ/σία 28 Ιουνίου από paoke9
tounion Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Ε κάντο δώρο και ας πάει τον άλλο μήνα ρε φίλε ... Άλλο δώρο πορτοφόλι.. αν αυτό που έχει τώρα είναι παλιό και φθαρμένο είναι χρήσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα