johnnyman Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, apapadop837 είπε Οχι. Έχει αναλυθεί λίγο παραπάνω, σε πάνε σε κίτρινο (όχι το 4all). Πως θα με πάει σε κίτρινο ενώ θα επιλέξω γ1? Δεν κατάλαβα
apapadop837 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 25 λεπτά πριν, johnnyman είπε Πως θα με πάει σε κίτρινο ενώ θα επιλέξω γ1? Δεν κατάλαβα Αν δεν κάνεις τίποτα μέχρι τη λήξη, σε ρίχνει «αυτόματα» απευθείας στο κίτρινο. Αν επιλέξεις πράσινο, εννοείται, σε πάει άμεσα απευθείας στο Γ1. Τώρα είδα και την από πάνω απάντηση του φίλου, μπερδέψαμε τι εννοείς με το «απευθείας». Ελπίζω να έγινε πιο σαφές τώρα. 1
johnnyman Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, apapadop837 είπε Αν δεν κάνεις τίποτα μέχρι τη λήξη, σε ρίχνει «αυτόματα» απευθείας στο κίτρινο. Αν επιλέξεις πράσινο, εννοείται, σε πάει άμεσα απευθείας στο Γ1. Τώρα είδα και την από πάνω απάντηση του φίλου, μπερδέψαμε τι εννοείς με το «απευθείας». Ελπίζω να έγινε πιο σαφές τώρα. Πήρα τηλέφωνο στη δεη κ η κοπέλα μου είπε ότι θέλει 2 εργάσιμες να φανεί η αλλαγή απο το τωρινό online σε γ1 οπότε δεν την προλαβαίνω την προσφορά. Wtf. Σε εσάς λέει μπορεί να φανεί ότι αλλάζει αλλα στο σύστημα θέλει 2 εργάσιμες. Ισχύει κατι τέτοιο? Επίσης είπε ανανέωση απο online σε online δεν δικαιούσε την προσφορά.. Τι να πω ρε παιδιά... Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από johnnyman
turbat0s Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ξεκίνα να κάνεις τη διαδικασία της αλλαγής (έστω και αν δεν την ολοκληρώσεις). Εκεί θα δείς τους όρους που υποχρεωτικά το σύστημα θα σε βάλει να τσεκάρεις ότι τους διάβασες. 1
apapadop837 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 31 λεπτά πριν, johnnyman είπε Πήρα τηλέφωνο στη δεη κ η κοπέλα μου είπε ότι θέλει 2 εργάσιμες να φανεί η αλλαγή απο το τωρινό online σε γ1 οπότε δεν την προλαβαίνω την προσφορά. Wtf. Σε εσάς λέει μπορεί να φανεί ότι αλλάζει αλλα στο σύστημα θέλει 2 εργάσιμες. Ισχύει κατι τέτοιο? Επίσης είπε ανανέωση απο online σε online δεν δικαιούσε την προσφορά.. Τι να πω ρε παιδιά... Γιατί δεν κάνεις εγγραφή & να κάνεις ό,τι θες; https://mydei.dei.gr/el/account/ Λογικά θα φανεί άμεσα.
johnnyman Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ξεκίνα να κάνεις τη διαδικασία της αλλαγής (έστω και αν δεν την ολοκληρώσεις). Εκεί θα δείς τους όρους που υποχρεωτικά το σύστημα θα σε βάλει να τσεκάρεις ότι τους διάβασες. Τι λέει καθαρά εδω τι ισχύει κ τι όχι. Το θέμα είναι ότι η κοπέλα είπε ότι δεν γίνεται άμεσα η αλλαγή σε γ1 κ θέλει 2 εργάσιμες οπότε τομ ήπιαμε..😅😅 6 λεπτά πριν, apapadop837 είπε Γιατί δεν κάνεις εγγραφή & να κάνεις ό,τι θες; https://mydei.dei.gr/el/account/ Λογικά θα φανεί άμεσα. Εχω mydei φιλε μου! Δες λίγο το πάνω μνμ μου. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από johnnyman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα