Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mike15 είπε

γιατι 2? 2 εχει το εντερ 2..μπορεις να κανεις το εντερ το απλο η' το ον-λα-ιν με 1 χρονο.

το αν σε συμφερει δεν το λεω εγω,αν μπεις και ψαξεις οι ειδικοι το λενε.δεν υιοθετω την αποψη τους.

Ναι γενικά και γω προτιμώ τα σταθερά σε αυτή τη κατανάλωση όπως λες, ωστόσο νιώθω ότι οι τιμές είναι τραβηγμένες σε σχέση με πέρσι. Ακόμη το ψάχνω να δω αν θα πάω κυμαινόμενο ή σταθερό. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Μέσα από την φόρμα το έκανες;

Ναι .. μέσω της εφαρμογής στο απαντήσεις και λύσεις.. κατηγορία αιτήματος διευκρινίσεις χρεώσεων πιστώσεων..και έγραψα ότι επιθυμώ την διακοπή σύμφωνα με τους όρους τάδε παράγραφος τάδε κτλ (όπως τα γράφει στους όρους ακριβώς τα πήρα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Οκ λύθηκαν οι απορίες, τέλος τα 50+50€, ισχύς πλαισίου ως 31.07:

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/

Ομοίως για Enter.

Κ τιμή ίδια 0.1420...

Τραγικοί...

Με τις υγιές μας όσοι δεν προλάβαμε 50+50.

Εν αναμονή λήξη του συμβολαίου μέχρι 30 Μαΐου μήπως αλλάξει κατι.

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Κ τιμή ίδια 0.1420...

Τραγικοί...

Με τις υγιές μας όσοι δεν προλάβαμε 50+50.

Εν αναμονή λήξη του συμβολαίου μέχρι 30 Μαΐου μήπως αλλάξει κατι.

Οι τιμές έχουν γίνει roller coaster, δεν αποκλείεται να ξαναλλάξουν τα πακέτα. Όντως, τελείως διαφορετική πολιτική ακολουθούν φέτος με τις υψηλές μπλε τιμές.

• Sad 1
Δημοσ.

Ποσο ειχε η κιλοβατωρα πριν λιγα μολις χρονια που ειχαμε κυριως λιγνιτη;

Κατω απο 10 λεπτα του ευρω;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Ποσο ειχε η κιλοβατωρα πριν λιγα μολις χρονια που ειχαμε κυριως λιγνιτη;

Κατω απο 10 λεπτα του ευρω;

Δεν έχει σημασία η πρώτη ύλη. Σημασία έχει πλέον πόσο αντέχουμε να μας σκίζουν. 

• Like 7
Δημοσ.

Δεν μας τα λέει καλά η ΔΕΗ, οπότε είτε περιμένουμε κάτι αξιόλογο είτε κάνουμε ενεργειακό τουρισμό.

Δημοσ.

Μάλλον προβλέπονται κι άλλες αυξήσεις αν κρίνω από το 2ετές σταθερό που έβγαλαν:

ΔΕΗ myHome EnterTwo

8€ πάγιο και 0,145€ η kWh ημέρας (0,095 η μειωμένης χρέωσης) για 2 χρόνια

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. 

Αφού χάθηκε το 50+50 να περιμένουμε να λήξη το υπάρχων όπως είπα ή να πάμε στο 0.14200??

Φοβάμαι μην το αυξήσουν κ αλλο όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Με την αντλία θερμότητας που έχω και τις μεγάλες σχετικά καταναλώσεις, το 50+50 δεν έλεγε τίποτε...

Επέλεξα να αποφασίσω τέλη 5/25 που λήγει το συμβόλαιο αν θα μείνω ΔΕΗ

Δημοσ.

Παιδιά ψυχραιμία, εμένα λήγει το online τον άλλο μήνα και πέρσι έτσι ήταν τα πράγματα και έκαναν μείωση τιμής. Εγώ δεν πήρα τα 50+50 γιατί περιμένω να πέσει λίγο η τιμή στη κιλοβατώρα, αν δεν πέσει θα πάω στο 4all για ένα διάστημα και βλέπουμε. 

• Like 4
Δημοσ.
14 minutes ago, kaktos77 said:

Παιδιά ψυχραιμία, εμένα λήγει το online τον άλλο μήνα και πέρσι έτσι ήταν τα πράγματα και έκαναν μείωση τιμής. Εγώ δεν πήρα τα 50+50 γιατί περιμένω να πέσει λίγο η τιμή στη κιλοβατώρα, αν δεν πέσει θα πάω στο 4all για ένα διάστημα και βλέπουμε. 

Και μένα έληγε το Home Online Και πήγα σε 4ALL. Δεν έχει δέσμευση το 4all Σωστά? Εννοώ μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα χωρίς ρήτρα, έχω καταλάβει σωστά?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...