Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Κάνεις την αίτηση μέσω econtract (Gas Max επιλέξτε) και αναγράφεται αυτόματα το 50άρικο στη σύμβαση. Σε μια μέρα θα στείλει στο mail ο ΗΡΩΝ τη σύμβαση, ακολουθείτε τις οδηγίες για αποδοχή. Μέσα σε 1-2 εργάσιμες στέλνουν το αίτημα στην ΕΔΑ. Αυτος είναι ο γρηγορότερος τρόπος, μη μπλέκεις με αλεπούδες και σκίουρους.

Απο κεί και πέρα είναι θέμα ΕΔΑ να έρθει για την ενεργοποίηση. Πόσες μέρες άγνωστο... είναι τα ζώα μου αργά από τότε που έγιναν enaon.

Ευχαριστώ! έκανα αίτηση (ημουν δεη).

Τα 50 ευρώ, αν φύγουμε πριν τα καταναλώσουμε δίνονται ή θα πρέπει να περιμένουμε να καταναλωθούν; Ρωτώ γιατί λογικά απο Οκτώβρη θα επιστρέψω στη ΔΕΗ.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κάνεις την αίτηση μέσω econtract (Gas Max επιλέξτε) και αναγράφεται αυτόματα το 50άρικο στη σύμβαση. Σε μια μέρα θα στείλει στο mail ο ΗΡΩΝ τη σύμβαση, ακολουθείτε τις οδηγίες για αποδοχή. Μέσα σε 1-2 εργάσιμες στέλνουν το αίτημα στην ΕΔΑ. Αυτος είναι ο γρηγορότερος τρόπος, μη μπλέκεις με αλεπούδες και σκίουρους.

Απο κεί και πέρα είναι θέμα ΕΔΑ να έρθει για την ενεργοποίηση. Πόσες μέρες άγνωστο... είναι τα ζώα μου αργά από τότε που έγιναν enaon.

Εγώ σταθερό επέλεξα και στη σύμβαση το αναφέρει ως blue gas bonus. Αυτό με τα 0.0369/kwh.

Το 50αρικο θυμάσαι που ακριβώς το γράφει; 

Άκυρο για το 50αρικο το είδα το αναφέρει στους ειδικούς όρους παράγραφος Ε4.3

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
1 hour ago, Mule206 said:

Εγώ σταθερό επέλεξα και στη σύμβαση το αναφέρει ως blue gas bonus. Αυτό με τα 0.0369/kwh.

Το 50αρικο θυμάσαι που ακριβώς το γράφει; 

Άκυρο για το 50αρικο το είδα το αναφέρει στους ειδικούς όρους παράγραφος Ε4.3

1 minute ago, supermarioarv said:

μολις εκλεισα ζενιθ 0,031 σταθερο συμβολαιο (λογω dual) και 3 παγια δωρο....

Αυτά τα 10άρικο στο πάγιο, έγιναν μόδα τελευταία. Φαρμακείο θα γίνουν όλα.

24 minutes ago, The_Judas said:

τι βολεύει για τουρισμό τώρα το καλοκαίρι;

ΉΡΩΝ Gas Μax μέσω econtract για 50άρικο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Αυτά τα 10άρικο στο πάγιο, έγιναν μόδα τελευταία. Φαρμακείο θα γίνουν όλα.

26 λεπτά πριν, The_Judas είπε

τι 5 που έχει η ΔΕΗ τί 10 .... εδώ είμαι τώρα στη ΔΕΗ με χρέωση στο θεό 

Δημοσ.

Στις 25/5/2025 κλείνω 6 μήνες στο σταθερό της ΔΕΗ. Αν θελήσω να παω σε άλλη εταιρεία θα πληρώσω πεναλτυ ;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Στις 25/5/2025 κλείνω 6 μήνες στο σταθερό της ΔΕΗ. Αν θελήσω να παω σε άλλη εταιρεία θα πληρώσω πεναλτυ ;; 

Καλημέρα. Όχι δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης στο Αέριο.

Συγκεκριμένα κ εγώ έφυγα πριν 2 βδομάδες κ βγήκε τελικός λογαριασμός χωρίς ρήτρα.

Εννοείται αναφέρομαι στο gas control

Επεξ/σία από misi27
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, misi27 said:

Καλημέρα. Όχι δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης στο Αέριο.

Όχι ακόμα αλλά πρόσεχε στις επόμενες συμβάσεις που θα υπογράψεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όχι ακόμα αλλά πρόσεχε στις επόμενες συμβάσεις που θα υπογράψεις.

Έχει αλλάξει ή επίκειται να αλλάξει η μη χρέωση ρήτρας στα σταθερά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως βλέπετε μια κίνηση απο ΔΕΗ gascontrol (έχοντας πάρει το 100ρικο) σε ΗΡΩΝ gas max home (για να πάρω το 50ρικο και τα μηδενικά πάγια καλοκαιριού);

Γιατί το λένε gas max home 2;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθούμε (εκτός απο την άγνωστη τιμή προμήθειας); Πως σας φαίνεται το ιστορικό τιμών; Εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό πάντως σε σχέση και με τον ανταγωνισμό.

Στους ειδικούς όρους γιατί δεν βρίσκω αναφορά στο 50ρικο; Τι πρέπει να δω στην αίτηση για να είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω;

Επειδή στο ρεύμα συμβαίνουν διάφορα.....η έκπτωση 50% στην τιμή του συγκεκριμένου προγράμματος ισχύει απο τον 1ο λογαριασμό και μέχρι και στον τελικό;

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tempo είπε

πως βλέπετε μια κίνηση απο ΔΕΗ gascontrol (έχοντας πάρει το 100ρικο) σε ΗΡΩΝ gas max home (για να πάρω το 50ρικο και τα μηδενικά πάγια καλοκαιριού);

Γιατί το λένε gas max home 2;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθούμε (εκτός απο την άγνωστη τιμή προμήθειας); Πως σας φαίνεται το ιστορικό τιμών; Εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό πάντως σε σχέση και με τον ανταγωνισμό.

Στους ειδικούς όρους γιατί δεν βρίσκω αναφορά στο 50ρικο; Τι πρέπει να δω στην αίτηση για να είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω;

Κ γω σε αυτό πήγα μετά τη ΔΕΗ. Οι ειδικοί όροι που υπάρχουν στη σελίδα τους αφορούν το GAS MAX HOME2. Το BONUS το παίρνεις αν κάνεις e-contract. Το γράφει μέσα στη σύμβαση που στέλνουν για υπογραφή.

Για μικρές ή μηδενικές καταναλώσεις το καλύτερο πρόγραμμα έως τον Οκτώβριο.

Δημοσ.
46 minutes ago, misi27 said:

Έχει αλλάξει ή επίκειται να αλλάξει η μη χρέωση ρήτρας στα σταθερά?

Πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Εννοείται στις συμβάσεις που έχουμε ήδη υπογράψει χωρίς ρήτρα, φεύγουμε όποτε θέλουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...