ekrepali Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, ringboy said: Εσυ τι συμβολαιο εχεις? Τουριστικό gold platinum... Από το 2020 που έφυγα από Ζενίθ... Σεπτέμβριος 2020, Φυσικό Αέριο, 60 Ευρώ ΑΒ Βασιλόπουλος... συν αζημίως αποχώρηση γιατί δε τήρησαν αυτά που υποσχέθηκαν γραπτώς. Φεβρουάριος 2020, ΗΡΩΝ 50 ευρώ econtract Σεπτέμβριος 2021, ΔΕΗ σταθερό με 0.02 συν επιδότηση... βγήκανε αρνητικοί λογαριασμοί (πληρωθήκαμε δηλαδή), συν 50 ευρώ αποζημίωση για καθυστέρηση λογαριασμών. Οκτώβριος 2022, ΔΕΗ σταθερό με 0.125 λόγω Ουκρανίας... έφαγα τα πιστωτικά του προηγούμενου Control. Ιανουάριος 2023, Ελίν κυμαινόμενο... πλήρωσα κάνα 200άρι απ'τη τσέπη μου. Αύγουστο 2023, ΗΡΩΝ 50άρικο δώρο. Νοέμβριο 2023, ΔΕΗ gas control 50 ευρώ δώρο. Μάρτιο 2024, ΗΡΩΝ 50 ευρώ δώρο. Απρίλιο 2024, Elpedison πασχαλινό 100 ευρώ δώρο Σεπτέμβριο 2024, ΔΕΗ 50 ευρώ δώρο. Νοέμβριο 2024, HΡΩΝ econtract για 50άρικο. Δεκέμβριος 2024, Εlpedison 50 ευρώ Σκλαβενίτη... βαρέσαν έναντι φουσκωμένο, τον άφησα απλήρωτο κι έγινε συμψηφισμός στον τελικό. Spoiler Ιανουάριος 2025, ΔΕΗ gas Control 100 ευρώ δώρο. Απρίλιος 2025, Elpedison 50άρικο Σκλαβενίτη Τώρα περιμένω να γίνει αλλαγή σε HΡΩΝ Gas Max για 50άρικο econtract. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από ekrepali 4 2
teot Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2025 στις 11:12 ΠΜ, teot είπε Μου βγήκε ένας τρελός αδικαιολόγητος λογαριασμός (500+ ευρω) σε διαμέρισμα που κατοικείτε ελάχιστες ημέρες τον χρόνο (λιγότερες απο 10 ημέρες) και υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση αεριου .... περιμένω να βγει το pdf να δω τι χρεώσανε. Στις 11/5/2025 στις 12:50 ΠΜ, teot είπε Οχι ΔΕΗ ειναι και είναι εκκαθαριστικός ο λογαριασμός.... το θέμα ειναι οτι δεν εχει βγει ακόμη το pdf να δω πως προκύπτει αυτο το ποσό (500+) Το διαμέρισμα απο τον Μαρτη του 2022 χρησιμοποιείτε ελάχιστα και δεν δικαιολογείτε με τίποτα αυτό το ποσό... αρκει να πω οτι η κατανάλωση του απο τον Μαρτη του 2022 μέχρι σήμερα ηταν μολις 50 κυβικά Εγινε αλλαγή του αναλογικού μετρητή επειδή δεν έγραφε... ο νέος μετρητής εχει μηδενική ένδειξη... Ενημέρωση Η ΕΔΑ λογω της ακινησίας του μετρητή έδωσε στον πάροχο μου (ΔΕΗ) κατ εκτίμηση κατανάλωση η οποία δεν ανταποκρινόνταν με τίποτα στην χρήση του συγκεκριμένου διαμερίσματος . Εκανα ένσταση στην ΕΔΑ εκθέτοντας της αντιρρήσεις μου και λογαριασμούς ύδρευσης με μηδενική η ελάχιστη κατανάλωση για απόδειξη οτι το συγκεκριμένο διαμέρισμα χρησιμοποίηται ελάχιστες ημέρες (το πολύ 10 τον χρόνο και οχι όλες χειμώνα) και σήμερα έλαβα email που με ενημερώνουν οτι έγινε επανεκτίμηση και η ποσότητα που θα χρεωθώ ειναι λιγο πανω απο το 10% της αρχικής εκτίμησης (που και παλι την θεωρώ υπερβολική για την συγκεκριμένη χρήση) Επίσης σήμερα έλαβα και με το ταχυδρομείο με καθυστέρηση ένα μήνα έγγραφο της ΕΔΑ που με ενημέρωνε για την ακινησία του μετρητή και οτι έγινε υπολογισμός καταεκτιμηση σύμφωνα με το ιστορικό πενταετίας Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα μου και οι απορίες μου.... Εγω είχα στοιχεία να αποδείξω την μη χρήση και έγινε ο επανυπολογισμός (κουτσερεμένος μεν αλλά έγινε) αν δεν είχα τι θα γινόνταν θα έπρεπε να τους πληρώσω το ποσό των 500+ ευρώ και ας μην είχα κάνει χρήση του αερίου... δηλαδή αν για παράδειγμα για οικονομικούς λόγους αποφάσιζα οτι τον τελευταίο χειμώνα θα παγώσω αλλα δεν θα κάνω χρήση αεριο γιατι δεν έχω την δυνατότητα να το πληρώσω σε περίπτωση ακινησίας του μετρητή (χωρίς να ειναι δικια μου ευθύνη) θα χρεωνόμουνα βάση ιστορικού η βάση καμπύλης που και στις δύο περιπτώσεις ... και παγωμένος και χρεωμένος. Υπάρχει κάποιος σ αυτη την χώρα που να προστατεύει τον καταναλωτή η μόνο νομοί προστασίας για τις εταιρείες; Το συμπέρασμά μου... αν χαλάσει ο μετρητής και δεν γράφει μπλέξαμε/μπλέξατε και μην περιμένετε οτι η αλλαγή θα γίνει άμεσα, σ εμένα η αλλαγή έγινε μετά απο ένα χρόνο ακινησία (τους 10 μήνες σωστά δεν έγραφε δεν γινόνταν χρήση) και η εκτίμηση κατανάλωσης εγινε για όλο το διαστημα που εμφάνιζε ακινησία (1+ χρόνο) Επεξ/σία 11 Ιουνίου από teot 1
Dogtor21 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 13 ώρες πριν, ekrepali είπε Τουριστικό gold platinum... Από το 2020 που έφυγα από Ζενίθ... Σεπτέμβριος 2020, Φυσικό Αέριο, 60 Ευρώ ΑΒ Βασιλόπουλος... συν αζημίως αποχώρηση γιατί δε τήρησαν αυτά που υποσχέθηκαν γραπτώς. Φεβρουάριος 2020, ΗΡΩΝ 50 ευρώ econtract Σεπτέμβριος 2021, ΔΕΗ σταθερό με 0.02 συν επιδότηση... βγήκανε αρνητικοί λογαριασμοί (πληρωθήκαμε δηλαδή), συν 50 ευρώ αποζημίωση για καθυστέρηση λογαριασμών. Οκτώβριος 2022, ΔΕΗ σταθερό με 0.125 λόγω Ουκρανίας... έφαγα τα πιστωτικά του προηγούμενου Control. Ιανουάριος 2023, Ελίν κυμαινόμενο... πλήρωσα κάνα 200άρι απ'τη τσέπη μου. Αύγουστο 2023, ΗΡΩΝ 50άρικο δώρο. Νοέμβριο 2023, ΔΕΗ gas control 50 ευρώ δώρο. Μάρτιο 2024, ΗΡΩΝ 50 ευρώ δώρο. Απρίλιο 2024, Elpedison πασχαλινό 100 ευρώ δώρο Σεπτέμβριο 2024, ΔΕΗ 50 ευρώ δώρο. Νοέμβριο 2024, HΡΩΝ econtract για 50άρικο. Δεκέμβριος 2024, Εlpedison 50 ευρώ Σκλαβενίτη... βαρέσαν έναντι φουσκωμένο, τον άφησα απλήρωτο κι έγινε συμψηφισμός στον τελικό. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ιανουάριος 2025, ΔΕΗ gas Control 100 ευρώ δώρο. Απρίλιος 2025, Elpedison 50άρικο Σκλαβενίτη Τώρα περιμένω να γίνει αλλαγή σε HΡΩΝ Gas Max για 50άρικο econtract. Έχουμε σχεδόν τα ίδια με κάποιες πολύ μικρές διαφορές (εγώ ξεκίνησα Νοέμβριο 23 βέβαια)..keep going!!
alekout Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 πμ Καλημέρα . Σχετικά με το HΡΩΝ Gas Max Home , στη σελίδα του προγράμματος λέει 0 πάγιο , ενώ στο Shop έχει 4.30 . Μάλλον είναι το δώρο για το καλοκαίρι και μετά γίνεται 4,30 , σωστά ; 2
Trikala_city Δημοσ. Παρασκευή στις 03:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:25 μμ 6 ώρες πριν, alekout είπε Καλημέρα . Σχετικά με το HΡΩΝ Gas Max Home , στη σελίδα του προγράμματος λέει 0 πάγιο , ενώ στο Shop έχει 4.30 . Μάλλον είναι το δώρο για το καλοκαίρι και μετά γίνεται 4,30 , σωστά ; Σωστά. Ξέρει κανείς την διαδικασία για επιστροφή πιστωτικού υπολοίπου από την ΔΕΗ??? Την κάναμε για Ήρων και εμείς.... 1
Dogtor21 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ 6 ώρες πριν, Trikala_city είπε Σωστά. Ξέρει κανείς την διαδικασία για επιστροφή πιστωτικού υπολοίπου από την ΔΕΗ??? Την κάναμε για Ήρων και εμείς.... https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/ Η μέσω αυτού (αν και μάλλον δεν γίνεται για αέριο) είτε τηλεφωνικά στο 800-900-1000..και ίσως σε κατάστημα 1
ringboy Δημοσ. χθες στις 06:30 μμ Δημοσ. χθες στις 06:30 μμ (επεξεργασμένο) Παιδια δεν θελω να πληρωσω το τελευταιο παραφουσκωμενο εναντι της ζενιθ. Αν περιμενω τον εκκαθαριστικο λογαριασμο λετε να κοψουνε το αεριο? Αν κανω διακανονισμο, με προκαταβολη και δυο δοσεις, πως θα πληρωνω τις δοσεις? Θα στελνει η ζενιθ τις δοσεις σε λογαριασμο ή θα τους παιρνω απο καμια τραπεζα? Επεξ/σία χθες στις 06:41 μμ από ringboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα