Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να πάω στο Protergia Value Gas Secure ; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει ρήτρα αποχώρησης; Ισχύουν οι συστάσεις στο αέριο; Έχει κάποια καλύτερη προσφορά αυτή την περίοδο ; Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μία σύσταση. Ευχαριστώ !

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω μια απορία.. έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου που η ΕΔΑ το έλαβε στις 3/6.. στις 17 πήρα τηλέφωνο να μάθω την πορεία και αν μπορεί να γίνει με την ένδειξη που είχα δώσει με φωτογραφία..στο σημερινό τηλέφωνο με ενημέρωσε η κυρία από την ΕΔΑ ότι ολοκληρώθηκε η μετάβαση με την φωτογραφία με ημερομηνία 18/6..την ρώτησα όχι από 3/6 μου λέει όχι από 18/6 είναι η αλλαγή.. Είναι σωστό αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι

Στις 23/6/2025 στις 11:55 ΜΜ, nickgreck είπε

Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να πάω στο Protergia Value Gas Secure ; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει ρήτρα αποχώρησης; Ισχύουν οι συστάσεις στο αέριο; Έχει κάποια καλύτερη προσφορά αυτή την περίοδο ; Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μία σύσταση. Ευχαριστώ !

Δυστυχώς οι συστάσεις είναι μόνο για ρεύμα..ΗΡΩΝ για καλοκαίρι με δώρο 50€ και δωρεάν πάγια και από Σεπτέμβρη βλέπεις 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Δυστυχώς οι συστάσεις είναι μόνο για ρεύμα..ΗΡΩΝ για καλοκαίρι με δώρο 50€ και δωρεάν πάγια και από Σεπτέμβρη βλέπεις 

Ήρων εννοείς το gas max home ; Δηλαδή μπορώ να πάω και σε 2 μήνες π.χ. να φύγω ; χωρίς ποινή; δε θα ζητήσουν τα 50 ευρώ πίσω ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nickgreck είπε

Ήρων εννοείς το gas max home ; Δηλαδή μπορώ να πάω και σε 2 μήνες π.χ. να φύγω ; χωρίς ποινή; δε θα ζητήσουν τα 50 ευρώ πίσω ;

Ναι.. μόνο στο μπλε έχουν παράνομη ρήτρα αποχώρησης.. όχι δεν τα ζητάνε πίσω αλλά καλό είναι να φαγωθούν και να μην ζητούνται σε λογαριασμό τυχόν πιστωτικά.. Επίσης είπα Σεπτέμβριο γενικά...αν η τιμή είναι καλή κάθεσαι αν θες η ανάλογα πράττεις 

Δημοσ.
Στις 4/6/2025 στις 4:01 ΠΜ, ringboy είπε

Ρε παιδια θα τρελαθω τελειως.
Μου ηρθε λογαριασμος ζενιθ  κατ' εκτιμηση ΕΔΑ     με τελευταια

ενδειξη  21325 κμ.

Εν τω μεταξυ  σημερα εγω εχω στο μετρητη μονο   21250 κμ
δλδ  μου χρεωσαν κατ'εκτιμηση τουλαχιστον  70 μετρα περισσοτερα

και ακομα παραπανω γιατι η  κατ'εκτιμηση καταγραφη ηταν για το διαστημα μεχρι 30 απριλιου

δλδ  35 μερες πριν οπου ειχα ακομα λιγοτερα κυβικα μετρα.

Το ποσο που μου χρεωσαν ειναι μεγαλο δλδ 380 ευρω

Αυτο πρωτη φορα συμβαινει γιατι διαβαζω οτι ξεκινησαν τις κατ εκτιμηση μετρησεις

Δλδ τι σημαινει αυτο?  Οποιον παρει ο χαρος?
Τι κανω τωρα?

Τελικα πηγα στα κεντρικα της ζενιθ, και πηρα σταθερο προγραμμα σε αεριο και ρευμα
και συγχρονως εγινε εκκαθαριση του φουσκωμενου λογαριασμου και επιστροφη του πιστωτικου.
Ευγενεστατοι και εξυπηρετικοι οι υπαλληληλοι,  ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.
On 23/06/2025 at 23:55, nickgreck said:

Όχι, μόνο στο ρεύμα ισχύουν οι συστάσεις. Aυτή τη περίοδο Gas Max ΗΡΩΝ μέσω econtract για 50άρικο... κι από Οκτώβριο αλλού.

Δημοσ.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Επανέρχομαι για αυτή την περιβόητη αλλαγή που έχω αιτηθεί.. λίγο ιστορικό αίτηση στην ΕΔΑ στις 3/6 μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΔΑ δύο φορές μου είπαν ότι ολοκληρώθηκε στις 18/6 με ημερομηνία εκπροσώπησης 6/6 και την ένδειξη της φωτογραφίας και ότι στις 18/6 ενημερώθηκε ο ΗΡΩΝ. Ο ΗΡΩΝ λέει ότι δεν έχει λάβει ακόμα ενημέρωση από ΕΔΑ. Λέω να ανοίξω αίτημα ΡΑΕ.. προς ποιον?? Μόνο ΗΡΩΝ? Και ΕΔΑ??? Υπάρχει περίπτωση αποζημίωσης να αναφέρω κάτι (όχι ότι θα πάρω έτσι για τα μάτια του κόσμου)..

Δημοσ.

Φιλος αποφασισε να βαλει φυσικο αεριο. Θα ειναι πρωτη φορα που συνδεεται το διαμεριασμα με αεριο και θα ηθελα τις προτασεις σας. το διαμερισμα ειναι 100 τμ και θα κατοικει μονος του ( 1 ατομο δηλαδη). Τι προτεινετε;

Θα προχωρησει αμεσα στη συνδεση ( εντος της εβδομαδος αν γινεται)

Δημοσ.

Καλησπερα,
Σε λιγες μερες θα κανω συνδεση με φυσικο αεριο και θα ηθελα να μου προτεινετε παροχο για διαμερισμα 100 τετραγωνικων.
Ρευμα εχω στην ΔΕΗ και σκεφτομουν να παω εκει και στο αεριο αλλα εχω πληροφοριες οτι δεν στελνουν τον λογαριασμο καθε μηνα(που το θεωρω απαραιτητη προυποθεση) αλλα οποτε να'ναι!
Ποιον παροχο προτεινετε?

Δημοσ.
1 hour ago, Evil13 said:

Ρευμα εχω στην ΔΕΗ και σκεφτομουν να παω εκει και στο αεριο αλλα εχω πληροφοριες οτι δεν στελνουν τον λογαριασμο καθε μηνα(που το θεωρω απαραιτητη προυποθεση) αλλα οποτε να'ναι!
Ποιον παροχο προτεινετε?

ΔΕΗ είναι μη πέσεις στη περίπτωση... άμα κολλήσει η έκδοση λογαριασμών στη παροχή σου, μετά μόνο με mail στα υπουργεία ξεκολλάει. 

Όσο για τους μηνιαίους λογαριασμούς, σε πολλές περιπτώσεις γυρνάνε μπούμερανγκ. Πχ η Ζενίθ τελευταία, έχει μια κακιά συνήθεια να βγάζει πολύ φουσκωμένους έναντι. Κι αν έχει και συνέπεια το πρόγραμμα τι κάνεις; Πληρώνεις τον φουσκωμένο έναντι και κάνεις τον μ***** ή τον αφήνεις απλήρωτο και χάνεις τη συνέπεια; Γι'αυτό το λόγο εγώ μένω μακριά από Ζενίθ.

Αν θα έχεις μεγάλη κατανάλωση ίσως συμφέρει το σταθερό της Elpedison

Aν θα έχεις μικρή κατανάλωση ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσεις με το Gas Max του ΗΡΩΝ (αυτό είναι κυμαινόμενο) αλλά πρέπει να έχεις το νου σου τέλη Οκτωβρίου να τη κοπανήσεις, γιατί το χειμώνα βαράνε στο ψαχνό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

ΔΕΗ είναι μη πέσεις στη περίπτωση... άμα κολλήσει η έκδοση λογαριασμών στη παροχή σου, μετά μόνο με mail στα υπουργεία ξεκολλάει. 

Όσο για τους μηνιαίους λογαριασμούς, σε πολλές περιπτώσεις γυρνάνε μπούμερανγκ. Πχ η Ζενίθ τελευταία, έχει μια κακιά συνήθεια να βγάζει πολύ φουσκωμένους έναντι. Κι αν έχει και συνέπεια το πρόγραμμα τι κάνεις; Πληρώνεις τον φουσκωμένο έναντι και κάνεις τον μ***** ή τον αφήνεις απλήρωτο και χάνεις τη συνέπεια; Γι'αυτό το λόγο εγώ μένω μακριά από Ζενίθ.

Αν θα έχεις μεγάλη κατανάλωση ίσως συμφέρει το σταθερό της Elpedison

Aν θα έχεις μικρή κατανάλωση ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσεις με το Gas Max του ΗΡΩΝ (αυτό είναι κυμαινόμενο) αλλά πρέπει να έχεις το νου σου τέλη Οκτωβρίου να τη κοπανήσεις, γιατί το χειμώνα βαράνε στο ψαχνό.

Πάντως ζενίθ που πήγα dual για το αέριο ποιο πολύ εξαιτίας του θέματος με την ΔΕΗ στους λογαριασμούς και το mydei που τελικά έγινε μετά από 7-8  μήνες 

Στο ρεύμα βγήκε κανονικά στον μήνα ο πρώτος λογαριασμός χωρίς κάποιο απρόοπτο 

Στο αέριο η τιμή είναι βάση Dual όχι βάση συνέπειας,η συνέπεια αφορά το ρεύμα 

Δημοσ.

Η ΔΕΗ γιατί είναι τόσο ότι να ναι; 

Έστειλε επιστολή να εξοφλήσω τον προηγούμενο λογαριασμό ο οποίος είναι αρνητικός όπως και αυτός που ήρθε. 

Να φανταστώ είναι αυτοματοποιημένο και δε θα μας κόψουν την π;είδη όπως αναγράφεται στην επιστολή. Σωστα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον ΗΡΩΝ, τα 50Ε αφαιρουνται μονο απο τον πρωτο λογαριασμο ; 

δηλαδη αν ενιαι μικροτερος ο πρωτος λογαριασμος (πχ 40Ε ) θα ψασω το υπολοιπο (10ε) ;

Επεξ/σία από jimmysss!
Δημοσ.
37 minutes ago, jimmysss! said:

Στον ΗΡΩΝ, τα 50Ε αφαιρουνται μονο απο τον πρωτο λογαριασμο ; 

δηλαδη αν ενιαι μικροτερος ο πρωτος λογαριασμος (πχ 40Ε ) θα ψασω το υπολοιπο (10ε) ;

Μενει πιστωτικό στον λογαριασμό σου και θα σου έρθει στον επόμενο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης αν εχεις ηδη το ρευμα, και βαλεις και αεριο, υπαρχει καποια επιπλεον εκπτωση ;

(Για ΗΡΩΝ μιλαμε παντα)

Επεξ/σία από jimmysss!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...