Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 minutes ago, motoboots said:

Αυτό είναι για αυτονομία και κοινόχρηστο;

100 ευρώ δώρο στο αυτόνομο 

60 ευρώ δώρο στο κοινόχρηστο 

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 100 ευρώ στο gascontrol της ΔΕΗ αφορούν μόνο τον πρώτο λογαριασμό ή μεταφέρονται και στον επόμενο?

Δημοσ.

Τι όρους εχει το gas control  της ΔΕΗ? Είναι μπλε, πρέπει να κάτσεις έναν χρόνο πχ ή εχει τίποτα άλλα ψιλά γράμματα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KostasN είπε

Τα 100 ευρώ στο gascontrol της ΔΕΗ αφορούν μόνο τον πρώτο λογαριασμό ή μεταφέρονται και στον επόμενο?

Μεταφέρονται μεχρι εξαντλήσεως.

2 ώρες πριν, Apo89 είπε

Τι όρους εχει το gas control  της ΔΕΗ? Είναι μπλε, πρέπει να κάτσεις έναν χρόνο πχ ή εχει τίποτα άλλα ψιλά γράμματα?

Είναι μπλε. Μπορείς να φύγεις ωστόσο χωρίς ρήτρα.

Screenshot_20251006_033602_OneDrive.jpg

Δημοσ.

Δεν το γραφει κάπου, ούτε οτι εχει ούτε οτι δεν έχει (εκτός άμα δεν το βλέπω εγω!). Να αναφέρω επίσης οτι αυτη τη στιγμή σρη μια απο τις δυο παροχες που θελω να συνδέσω,  δεν υπάρχει παροχος, θα ειναι η πρώτη σύνδεση. Η αλλη ειναι στον Ηρων όπου θα φύγω για να επιστρέψω με την πρώτη ευκαιρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάω το Gas On! Zero Fixed για να φύγω (προσωρινά) από gas control.

Θα χρεώσουν πράγματι ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ή απλά είναι ξεδιάντροποι και το δημοσιεύουν απροκάλυπτα στους επίσημους όρους του προγράμματος χωρίς πρόθεση να το εφαρμόσουν?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Θα χρεώσουν πράγματι ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ή απλά είναι ξεδιάντροποι και το δημοσιεύουν απροκάλυπτα στους επίσημους όρους του προγράμματος χωρίς πρόθεση να το εφαρμόσουν?

Γιατί να μπλέξεις... πήγαινε σε κάποιο άλλο με ξεκάθαρη κατάσταση...και ναι πιστεύω ότι θα χρεωθεί αν φύγεις.. όπως και στον ΗΡΩΝ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, turbat0s είπε

τί προτείνεις?

Πήγαινε ΗΡΩΝ στο Gas Max Home ( κίτρινο) για να πάρεις και ένα 50€... αλλιώς σε όλες τις υπόλοιπες που δεν έχουν ρήτρα.. Protergia ELPEDISON με δωρεάν πάγια για το 2025 κτλ 

Δημοσ.

Λίγο που τα κοίταξα εχθές ξανά, για εμένα με 8300 kwh τον χρόνο βγαίνει 1ο σε επιλογή το gas control με την προϋπόθεση ότι θα πάρω το 100ε (μου είπε επειδή είμαι στο benefit πάλι το παίρνω επειδή πάω σε άλλο πρόγραμμα), μετά το zenith home secure 2.0 με τα 3 πάγια δώρο και μετα τα δύο της Ελιν με 1ο το zero fixed και μετά το fixed now. 

Δημοσ.
1 hour ago, turbat0s said:

Θα χρεώσουν εννοείται. Το αν είναι νόμιμο ή όχι εξαρτάται αν η κυβέρνηση έχει ενσωματώσει σε ΦΕΚ τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία για ρήτρα αποχώρησης στα σταθερά τιμολόγια και στο αέριο.

Spoiler

3.jpg.36dfab8fb9ce5c0b180bf3f200344b9b.jpg.6bfe6a8e2e1e587c663feaad3c701a33.jpg

5.jpg.5bb0f86b3c7ddf40cea7795575ebf17a.jpg.de0162631fa31678b08c68f4b52f57c6.jpg

Για να μην έχουν βάλει πάντως ακόμα ρήτρα στα σταθερά ΔΕΗ, Elpedison κλπ... μάλλον παρανομεί η Ελίν και ο ΗΡΩΝ.

• Thanks 1
Δημοσ.

edit:  Μη κάνετε παράπονα στην Ελίν για τη ρήτρα αποχώρησης, ακόμα κι αν δεν έχει ψηφιστεί ΦΕΚ. Όποιος πάει, ας κάτσει 1 χρόνο εις γνώσιν του πως υπάρχει ρήτρα αν φύγει. Γιατί αν φύγουν καταγγελίες στη ΡΑΕ και αναγκαστούν να βγάλουν τη ρήτρα, τότε θα ακριβύνουν σίγουρα τα τιμολόγια τους.

Το Zero είναι καλό πρόγραμμα για όσους έχουν κατανάλωση ως 10000kw και θέλουν να αράξουν ένα χρόνο αντί να κάνουν τουρισμό.

Kαι το double Gas On + ρεύμα είναι καλό για όσους θέλουν ρεύμα χωρίς έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Apo89 είπε

Δεν το γραφει κάπου, ούτε οτι εχει ούτε οτι δεν έχει (εκτός άμα δεν το βλέπω εγω!). Να αναφέρω επίσης οτι αυτη τη στιγμή σρη μια απο τις δυο παροχες που θελω να συνδέσω,  δεν υπάρχει παροχος, θα ειναι η πρώτη σύνδεση. Η αλλη ειναι στον Ηρων όπου θα φύγω για να επιστρέψω με την πρώτη ευκαιρία

Κοίταξε παλαιότερα που είχα φύγει πριν λήξει το σταθερό της ΔΕΗ κι εβαλα κυμαινόμενο στην ίδια εταιρεία,  δεν με χρέωσαν ρήτρα.  

Η αλήθεια είναι επειδή κι εγώ έβαλα πρόσφατα αεριο (2023) , πήγα απευθείας στην ΔΕΗ ως πρώτη σύνδεση και δεν έχω αλλάξει μεχρι στιγμής εταιρεία.

Αν θες για επιβεβαίωση πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις για ρήτρα. Αν και θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν αναφέρεται ρητά κάτι σε αυτό που υπογράφεις, δεν θα ζητήσουν κάτι.

Δημοσ.

2 αλλαγές που έκανα τον τελευταίο μήνα, έγιναν εντός 1 βδομάδας. 

Επιτέλους έφτιαξαν τα πράγματα, γιατί εδώ κι ένα χρόνο οι αλλαγές έπαιρναν μέχρι και 1 μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

2 αλλαγές που έκανα τον τελευταίο μήνα, έγιναν εντός 1 βδομάδας. 

Επιτέλους έφτιαξαν τα πράγματα, γιατί εδώ κι ένα χρόνο οι αλλαγές έπαιρναν μέχρι και 1 μήνα.

Προλαβες ρε θηριο 2 αλλαγες σε ενα μηνα στο αεριο; μπραβο..!!😆 μακαρι να εφτιαξαν, εκανα την Παρασκευη αλλαγη απο Ηρων σε Δεη για να δουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...