zanskou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, alejsalonica είπε ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις. ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ εισαι σιγουρος οτι δεν το εφαρμοζουν ; γιατι εχω την εντύπωση οτι λένε στα ψιλά γράμματα πως τα δωρεάν πάγια ειναι διάφορους μήνες της διάρκειας του συμβολαίου και οχι διαδοχικους
Con_stant1ne Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε 3 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού. Εμένα πάντως στην η προηγούμενη αλλαγή από 9/12 ολοκληρώθηκε 3/1.. μετά από τηλέφωνα και myrae Διαχειριστής δικτύου ή προμηθευτής ενέργειας είχες επιλέξει στο αίτημα; Λέω να ανοίξω.
alejsalonica Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ελέγξτε τους λογαριασμούς σας να συμφωνούν με τα συμβόλαια που κάνατε. Προφάσεις όπως είναι ότι είναι συστημικό λάθος και θα το δείτε στον άλλο λογαριασμό να μην το δέχεστε! Ότι είναι έκπτωση συνέπειας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Ότι επειδή είναι ο πρώτος λογαριασμός και δεν είναι δίμηνος…!!!! Ότι δεν το έβλεπαν στο συμβόλαιο λες κι εγώ είχα άλλο αντίγραφο. Γενικά παρατηρήθηκε ένα μοτίβο & δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.
Dogtor21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε Διαχειριστής δικτύου ή προμηθευτής ενέργειας είχες επιλέξει στο αίτημα; Λέω να ανοίξω. Διαχειριστής Δικτύου..και στην πρώτη απάντηση κοντά στην ολοκλήρωση πάτησα κόκκινο..και αφού με πήρε η ΕΛΠΕ για την δώροεπιταγη πάτησα πράσινο 1
Dogtor21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Τελικά δεν βγήκε αληθής η πληροφορία από την ΔΕΗ... συνεχίζει το 100€ και για Φλεβάρη
volos40 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, alejsalonica είπε ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην ΖΕΝΙΘ ενώ στα συμβόλαια αναφέρουν δωρεάν 6 πάγια και χρέωση 0,038 € / kWh για τα dual, δεν το εφαρμόζουν με διάφορες προφάσεις. ΜΗΝ τα δέχεστε, κάντε παράπονο και φτάστε έως ΡΑΑΕΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...η ζενιθ τετοια πραγματα?πεφτω απο τα συνεφα.😛 σας τα λεμε δεν ακουτε..... 1 1
alejsalonica Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, volos40 είπε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...η ζενιθ τετοια πραγματα?πεφτω απο τα συνεφα.😛 σας τα λεμε δεν ακουτε..... Πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος ότι ΟΛΟΙ είναι ίδιοι. Είμαι μηχανικός που ασχολούμαι με τον κλάδο της ενέργειας για πολλά χρόνια. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Η και καλά σοβαρή ΔΕΗ, όταν υπαναχώρησα εντός 14ημέρων από ηλεκτρονική σύμβαση, με χρέωσε 100€ πρόστιμο το οποίο δεν δεχόταν να το ακυρώσει παρά μόνο όταν έφτασα ΡΑΑΕΥ. Μετά σε μια μέρα έστειλε νέο τελικό λογαριασμό διορθωμένο. Δεν υπάρχει καμία εταιρεία σοβαρή για το απλό λόγο ότι η ΡΑΑΕΥ τους χαδεύει και τους αφήνει να τα κάνουν. Αν τους έριχνε χοντρά πρόστιμα για κάθε τέτοιο περιστατικό θα ήταν διαφορετικά. Δεν πρόκειται όμως να γίνει οπότε θα είμαστε συνεχώς σε κόντρες. Όπως με τράπεζες - τηλεπικοινωνίες - λοιπές εταιρείες. 3
ekrepali Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου On 31/01/2025 at 12:57, Con_stant1ne said: Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει η εδα Θεσσαλονίκης να κάνει την αλλαγή; Έχουν περάσει 3 βδομάδες που έλαβαν το αίτημα και ακόμα δεν μου χουν στείλει για ραντεβού. Τρομπάρουν τώρα τελευταία... Αν ανοίξεις αίτημα στο myrae, υπόψιν διαχειριστή --> ΕΔΑ θεσσαλονίκης / θεσσαλίας Μια φορά που το έκανα υπόψιν ΔΕΔΑ (μετά τη συγχώνευση), το αγνόησαν πλήρως. 1
vagos789 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Elpedison δινει 0,042 με παγιο 7,90 για 12 μηνες Δεν ειδα στους ορους κατι για πεναλτυ αποχωρησης αλλα λεει αλλαγη προμηθευτη μονο μετα απο καταγγελια της συμβασης 🤔: Ο Πελάτης δύναται, με την επιφύλαξη των όρων 12.1 και 12.2 της παρούσης, οποτεδήποτε να καταγγείλει την παρούσα σύμβαση προμήθειας με έγγραφη ειδοποίηση στον Προμηθευτή
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 hour ago, vagos789 said: Δεν ειδα στους ορους κατι για πεναλτυ αποχωρησης αλλα λεει αλλαγη προμηθευτη μονο μετα απο καταγγελια της συμβασης 🤔 Όταν αλλάζεις πάροχο, αυτόματα γίνεται καταγγελία σύμβασης στον προηγούμενο πάροχο. Εννοείται χωρίς ρήτρα στο αέριο. 2
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μου έστειλε η Elpedison για τον μήνα Δεκέμβριο, 200 ευρώ έναντι συν 50 την εγγύηση. Ενώ υπάρχει επιτόπια καταμέτρηση στις 10/1, και δεν έχω κάψει σχεδόν τίποτα, μόνο ζεστό νερό. Εννοείται θα πληρώσω τη πραγματική κατανάλωση και θα περιμένω εκκαθαριστικό και τελικό τον άλλο μήνα.
energy52 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Εγώ πάλι είμαι από 18/11 στο Gas Control κι ακόμη δεν έχω λάβει λογαριασμό..σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ μου είπαν πως η Εδα δεν έχει στείλει μετρήσεις...κι είμαι με τηλεμετρηση με μηνιαίο εκκαθαριστικό αντε τώρα βγάλε άκρη τι έχει συμβεί.. περιμένω σήμερα να με πάρουν απ τη ΔΕΗ...Σε προηγούμενους παροχους Ελπε και Ηρων είχα πάντα μηνιαία.. 1
tollisth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, energy52 είπε Εγώ πάλι είμαι από 18/11 στο Gas Control κι ακόμη δεν έχω λάβει λογαριασμό..σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ μου είπαν πως η Εδα δεν έχει στείλει μετρήσεις...κι είμαι με τηλεμετρηση με μηνιαίο εκκαθαριστικό αντε τώρα βγάλε άκρη τι έχει συμβεί.. περιμένω σήμερα να με πάρουν απ τη ΔΕΗ...Σε προηγούμενους παροχους Ελπε και Ηρων είχα πάντα μηνιαία.. Είναι γνωστο πρόβλημα αυτό με τους λογαριασμούς Εχω να παρω λογαριασμό από τον Οκτώβριο Επίσης εχω τηλεμέτρηση Επίσης όταν είχα ξεκινήσει στον ηρων είχα κάθε μηνά Η δεη είναι ένα μπάχαλο δεν πρόκειται να βγάλεις ακρη,κυριολεκτικά δεν ξέρουν τις τους γίνεται Ο ορισμός της ανικανότητας 2
energy52 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, tollisth είπε Είναι γνωστο πρόβλημα αυτό με τους λογαριασμούς Εχω να παρω λογαριασμό από τον Οκτώβριο Επίσης εχω τηλεμέτρηση Επίσης όταν είχα ξεκινήσει στον ηρων είχα κάθε μηνά Η δεη είναι ένα μπάχαλο δεν πρόκειται να βγάλεις ακρη,κυριολεκτικά δεν ξέρουν τις τους γίνεται Ο ορισμός της ανικανότητας Μολις μιλησα με Εδα..σιγα μην εβγαζα ακρη..θα επικοινωνησει το αρμοδιο τμημα μαζι σας εντος 3 εργασιμων ημερων😄 Αλλα ναι, κι εγω πιστευω ειναι στανταρ θεμα της Δεη..κατσε να ερθει ο λογαριασμος με το 100αρι δωρο κι αντε γεια..
fastnq2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, ekrepali είπε Μου έστειλε η Elpedison για τον μήνα Δεκέμβριο, 200 ευρώ έναντι συν 50 την εγγύηση. Ενώ υπάρχει επιτόπια καταμέτρηση στις 10/1, και δεν έχω κάψει σχεδόν τίποτα, μόνο ζεστό νερό. Εννοείται θα πληρώσω τη πραγματική κατανάλωση και θα περιμένω εκκαθαριστικό και τελικό τον άλλο μήνα. 5 ώρες πριν, energy52 είπε Εγώ πάλι είμαι από 18/11 στο Gas Control κι ακόμη δεν έχω λάβει λογαριασμό..σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ μου είπαν πως η Εδα δεν έχει στείλει μετρήσεις...κι είμαι με τηλεμετρηση με μηνιαίο εκκαθαριστικό αντε τώρα βγάλε άκρη τι έχει συμβεί.. περιμένω σήμερα να με πάρουν απ τη ΔΕΗ...Σε προηγούμενους παροχους Ελπε και Ηρων είχα πάντα μηνιαία.. Για Θεσσαλονικη, μολις καταχωρησω ενδειξη εδω https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/ μετα απο λιγες μερες βγαινει εκκαθαριστικος λογαριασμος απο την ΔΕΗ με την ενδειξη που εδωσα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα