ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, thermaikos4 said: 17/1 αιτηση σε καταστημα Ελπεdison. Η ΕΔΑ/ΕΝΑΟΝ μου ειπε οτι ειχε απορρηφθει την προηγουμενη εβδομαδα και ακομη περιμενουν να παρουν ενδειξεις Είχες δώσει φωτογραφία μετρητη,.με ξεκλειδωτο πορτάκι; Αν ναι, την έστειλε η Elpedison στην ΕΔΑ; Έχουν πλακώσει πολλές αιτήσεις και κάνουν αλλαγές παρόχου βάσει φώτο, δε στέλνουν άτομο για επιτόπια. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από ekrepali
tollisth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, energy52 είπε Εννοειται και δεν καταλαβαινουν τιποτα οσα τηλ. κι αν εχω παρει..κι ειμαι με τηλεμετρηση! επομενο βημα ραε.. Σήμερα τα ξημερώματα εκδόθηκε για Νοεμβρίο,τους έστειλα ένα μήνυμα μέσα από My dei αλλά πιστεύω τυχαίο ήταν που εκδόθηκε Πέρα από την καλή τιμή και ότι την κρατάνε σε όλα τα άλλα είναι μπάχαλο δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη 1
kxtsao Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου επίσης, τελευταίος λογαριασμός είχε εκδοθεί τέλη δεκεμβρίου για τον οκτώβριο και από τότε τπτ αν εκδίδουν μηνιαίους με τέτοια καθυστέρηση, το καλοκαίρι θα τελειώσουμε με τους χειμερινούς μήνες
SofoS@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Ήρθε σε κανέναν άλλο ενημέρωση από την enaon eda για την υποχρέωση ελεγχου καυσαερίων κάθε χρόνο και στεγανότητας κάθε τέσσερα; Νομίζω και παλιά από την ΕΔΑ Αττικής ερχόταν (ή από τον πάροχο δεν είμαι σίγουρος) ενημερωτικό, απλά εδώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ζητάει να στείλουμε στο μεηλ τους πριν ξεκινήσουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Είχα την εντύπωση πως έχεις την υποχρέωση να τα έχεις σε αρχείο και να τα προσκομίσεις όταν ζητηθούν όχι να τα στέλνεις εκ των προτέρων σε μεηλ, έχει αλλάξει κάτι; Spoiler
tollisth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, SofoS@ είπε Ήρθε σε κανέναν άλλο ενημέρωση από την enaon eda για την υποχρέωση ελεγχου καυσαερίων κάθε χρόνο και στεγανότητας κάθε τέσσερα; Νομίζω και παλιά από την ΕΔΑ Αττικής ερχόταν (ή από τον πάροχο δεν είμαι σίγουρος) ενημερωτικό, απλά εδώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ζητάει να στείλουμε στο μεηλ τους πριν ξεκινήσουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Είχα την εντύπωση πως έχεις την υποχρέωση να τα έχεις σε αρχείο και να τα προσκομίσεις όταν ζητηθούν όχι να τα στέλνεις εκ των προτέρων σε μεηλ, έχει αλλάξει κάτι; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πριν λίγο καιρο μου είχαν στειλει οτι θέλουν τα φυλλα ελεχου ,τα εδωσα στον μηχανικο και τα έστειλε Έτσι και αλλιώς συντήρηση κανω κάθε χρόνο,αυτο για την στεγανοτητα δεν το ήξερα όμως και φέτος θα συμπληρώσω 4 χρονια
SofoS@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, tollisth είπε Πριν λίγο καιρο μου είχαν στειλει οτι θέλουν τα φυλλα ελεχου ,τα εδωσα στον μηχανικο και τα έστειλε Έτσι και αλλιώς συντήρηση κανω κάθε χρόνο,αυτο για την στεγανοτητα δεν το ήξερα όμως και φέτος θα συμπληρώσω 4 χρονια Σου τα ζήτησαν λόγω κάποιας άλλης αίτησης στην ΕΔΑ (αττική κι εσύ; ) ή στο άσχετο mail/επιστολή;
tollisth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, SofoS@ είπε Σου τα ζήτησαν λόγω κάποιας άλλης αίτησης στην ΕΔΑ (αττική κι εσύ; ) ή στο άσχετο mail/επιστολή; Στο άσχετο γιαπί δεν κατατέθηκαν από την αρχή από ότι έγραφαν,άλλα από οτι έμαθα έστειλαν σε πολλούς Από ότι μου είπε ο μηχανικος αυτό γίνεται επειδή αλλαξε και εγινε Enaon Eda για αυτο τα ζητανε,ειμαι εκτος Αττικης
Witcher1st Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μπορει να μου πεις καποιος ποσο ασφαλες ειναι σε βαθος χρονου το double play της Zenith Ρευμα + Φυσικο αεριο; Βλεπω οτι εχει 12μηνο συμβολαιο, το ρευμα ειναι σταθερο, αλλα το φυσικο αεριο δεν ειναι. Υπαρχουν παγιδες; https://zenith.gr/el/for-the-home/special_offers/ Στην ουσια εχει το προγραμμα Gas Home Save https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-save/ Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Witcher1st
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 45 minutes ago, Witcher1st said: Βλεπω οτι εχει 12μηνο συμβολαιο, το ρευμα ειναι σταθερο, αλλα το φυσικο αεριο δεν ειναι. Υπαρχουν παγιδες; https://zenith.gr/media/qbmll02o/zeniθ-gas-home-save-gas-business-save-prices.pdf Σφάζουν στο gas home save, χρεώνουν ό,τι τους καπνισει. Γενικως κυμαινόμενα έχουν ανοδική πορεία τελευταία... Εγώ σου είπα αν θες ίδιο πάροχο σταθερά και να μη μπλέξεις με εκπτώσεις συνέπειας επειδή είναι για τους γονείς σου, να τους πηγαινες Elpedison. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-bright-12m_133546/
Giannis80x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tollisth είπε Στο άσχετο γιαπί δεν κατατέθηκαν από την αρχή από ότι έγραφαν,άλλα από οτι έμαθα έστειλαν σε πολλούς Από ότι μου είπε ο μηχανικος αυτό γίνεται επειδή αλλαξε και εγινε Enaon Eda για αυτο τα ζητανε,ειμαι εκτος Αττικης Εμενα ειχαν στειλει περυσι επιστολη που ελεγε κιολας αν θυμαμαι καλα οτι αν δεν τα εστελνα θα μου κανανε διακοπη του αεριου.μιλησα με τον εγκαταστατη,μιλησα με τον μηχανικο,φυσικα τα ειχαν καταθεσει γιατι αλλιως δεν θα δινανε αεριο οταν ειχαν ερθει και για ελεγχο.Τα εστειλα με μεηλ,τους πηρα τηλ,λεγανε οτι θα ελεγχθουν και θα με ενημερωναν αν υπηρχε προβλημα.κατα τον Σεπτεβριο με πηρε μια και αρχισε να μου λεει γιατι η σφραγιδα του εγκαταστατη δεν λεει αριθμο αδειας του κλπ.λεω γραφει σταθερο και κινητο,παρτε τον και συνενοηθειτε.εγω θα κατσω να τον μαλωσω για την σφραγιδα του;μιλωντας μαζι του λεει δεν ξερουν τι τους γινεται,βλεπεις οτι το φυλλο καυσης ειναι σφραγισμενο και απο το σωματειο. Βγαλε ακρη τωρα εσυ... Εγω πιστευω οτι στην εδα ηταν οτι να ναι και τωρα οι Ιταλοι δεν βρισκανε χαρτια και ζηταγαν φυλλα καυσης για να ναι καλυμμενοι,απειλωντας μας εμμεσα με διακοπη αεριου.
tollisth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Εμενα ειχαν στειλει περυσι επιστολη που ελεγε κιολας αν θυμαμαι καλα οτι αν δεν τα εστελνα θα μου κανανε διακοπη του αεριου.μιλησα με τον εγκαταστατη,μιλησα με τον μηχανικο,φυσικα τα ειχαν καταθεσει γιατι αλλιως δεν θα δινανε αεριο οταν ειχαν ερθει και για ελεγχο.Τα εστειλα με μεηλ,τους πηρα τηλ,λεγανε οτι θα ελεγχθουν και θα με ενημερωναν αν υπηρχε προβλημα.κατα τον Σεπτεβριο με πηρε μια και αρχισε να μου λεει γιατι η σφραγιδα του εγκαταστατη δεν λεει αριθμο αδειας του κλπ.λεω γραφει σταθερο και κινητο,παρτε τον και συνενοηθειτε.εγω θα κατσω να τον μαλωσω για την σφραγιδα του;μιλωντας μαζι του λεει δεν ξερουν τι τους γινεται,βλεπεις οτι το φυλλο καυσης ειναι σφραγισμενο και απο το σωματειο. Βγαλε ακρη τωρα εσυ... Εγω πιστευω οτι στην εδα ηταν οτι να ναι και τωρα οι Ιταλοι δεν βρισκανε χαρτια και ζηταγαν φυλλα καυσης για να ναι καλυμμενοι,απειλωντας μας εμμεσα με διακοπη αεριου. Το ιδιο έλεγαν και σε εμένα για διακοπή,την συνδεση την εκανα το 21 Ο μηχανικος μου είπε ότι η Δεδα δεν τα ζητούσε τότε,μου φάνηκε περίεργο που σε τόσο πρόσφατη εγκατάσταση δεν τα ήθελαν,αλλά όπως έγραψα έμαθα οτι έστειλαν και σε αλλους με ποιο πρόσφατες εγκαταστήσεις Χαλάμε και το θέμα τωρα εδώ Συνέχεια στο άλλο αν είναι Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από tollisth
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, Giannis80x said: Βγαλε ακρη τωρα εσυ... Απάντησα εδώ
Witcher1st Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, ekrepali said: https://zenith.gr/media/qbmll02o/zeniθ-gas-home-save-gas-business-save-prices.pdf Σφάζουν στο gas home save, χρεώνουν ό,τι τους καπνισει. Γενικως κυμαινόμενα έχουν ανοδική πορεία τελευταία... Εγώ σου είπα αν θες ίδιο πάροχο σταθερά και να μη μπλέξεις με εκπτώσεις συνέπειας επειδή είναι για τους γονείς σου, να τους πηγαινες Elpedison. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-bright-12m_133546/ Οποτε στο double της elpedison τοσο το ρευμα, οσο και το αεριο εχουν σταθερη τιμη για 1 χρονο; Μετα τη ληξη τι πρεπει να γινει; Το παγιο ειναι 7.90 για το αεριο και αλλα 7.90 για το ρευμα καθε μηνα; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Witcher1st
ekrepali Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 9 hours ago, Witcher1st said: Tο παγιο ειναι 7.90 για το αεριο και αλλα 7.90 για το ρευμα καθε μηνα; Nαι 9 hours ago, Witcher1st said: Μετα τη ληξη τι πρεπει να γινει; Όταν λήξουν γίνονται κίτρινα (μηχανισμός διακύμανσης). Δε θα τα αφήσεις να λήξουν... μόλις μπεις στον 12ο μήνα της σύμβασης, είτε παίρνεις τηλέφωνο και ανανεώνεις ότι αλλάζεις πάροχο.
tollisth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Εχω στειλει email δυο φορες στην Enaon Eda πέρυσι και φέτος για τις μετρήσεις αν έχουν γίνει και σταλεί στον παροχο και δεν απαντάνε καθόλου Όταν ήταν η ΔΕΔΑ απαντούσαν κατευθείαν Γνωρίζει κάποιος κατι επι του θέματος,στη ραε για καταγγελία γίνεται σε αυτούς? Το email ειναι αυτο [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα