Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Trikala_city είπε

Προσοχή, ο Ήρων πλέον θα χρεώνει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Χμμ οπότε άκυρο κι αυτός.  Άρα ζενιθ μια κι είμαι εκεί στο ρεύμα και μετά δεη για το 50αρι. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ο μετρητής μου είναι Meteritalia ή SagemCom και για να δω τις ενδείξεις και να τις βγάλω φωτογραφία,  πρέπει να είμαι καμιά ώρα στο κουτί στο πεζοδρόμιο στα γόνατα και να πιέζω το κουμπί με μανία. Πολύ δύσκολο βρε παιδιά. Χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση και δεν έχω βρει εύκολο τρόπο. Έχετε κι άλλοι αυτό το θεμα;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Trikala_city είπε

Προσοχή, ο Ήρων πλέον θα χρεώνει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Δεν υπαρχει ρητρα στο αεριο, αν το κανει θα ναι παρανομο εκτος κι αν αλλαξει ο κανονισμος..Κι εγω στο σταθερο της Δεη ειμαι κι απο Μαη με βλεπω Ηρων για το 50αρι να βγαλουμε το καλοκαιρι!

Επεξ/σία από energy52
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, energy52 είπε

Δεν υπαρχει ρητρα στο αεριο, αν το κανει θα ναι παρανομο εκτος κι αν αλλαξει ο κανονισμος..Κι εγω στο σταθερο της Δεη ειμαι κι απο Μαη με βλεπω Ηρων για το 50αρι να βγαλουμε το καλοκαιρι!

Εγώ μαζί σου είμαι, δεν ειπα ότι είναι νόμιμο. Απλά στους ειδικούς όρους του μπλε προγραμμάτος αερίου  έχουνε βάλει ρήτρα και λογικά θα τη χρεώσουν κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Απλά ο ΗΡΩΝ έχει όρο για το 50€ ότι δίνεται μια φορά ανά ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Απλά ο ΗΡΩΝ έχει όρο για το 50€ ότι δίνεται μια φορά ανά ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ

Λες δηλαδή ότι αφού το παίρνω στο ρεύμα (πήγα σ αυτούς αρχές Μαρτιου) δεν θα μου το δώσουν και στο αέριο.. Ίσως να είναι κι έτσι.. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, energy52 είπε

Λες δηλαδή ότι αφού το παίρνω στο ρεύμα (πήγα σ αυτούς αρχές Μαρτιου) δεν θα μου το δώσουν και στο αέριο.. Ίσως να είναι κι έτσι.. 

Το αέριο είναι διαφορετικό από το ρεύμα.  Άλλη παροχή. ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ συνδυασμός είναι.  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, energy52 είπε

Όχι απλά λέω ότι αν το έχεις πάρει μία φορά στο αέριο (όπως εγώ) δεν το ξανά δίνουν..σε αντίθεση πχ με ΔΕΗ που το παίρνεις κάθε φορά 

• Like 1
Δημοσ.

Τα 50 ευρώ στον Ήρων αφορούν αυτό; Οπότε τώρα που τελείωσε ο χειμώνας, φαίνεται ότι είναι καλή λύση το Gas Max Home με πάγιο 4,30 ευρώ και δωρεάν τους 3 μήνες του καλοκαιριού και από Σεπτέμβριο βλέποντας και κάνοντας.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Όχι απλά λέω ότι αν το έχεις πάρει μία φορά στο αέριο (όπως εγώ) δεν το ξανά δίνουν..σε αντίθεση πχ με ΔΕΗ που το παίρνεις κάθε φορά 

Iδια περιπτωση ειμαστε, το εχω ξαναπαρει περισυ καλοκαιρι..αρα ξεχναω Ηρων..

Δημοσ.

Ειναι κ αλλοι που έχουν πρόβλημα με το mydei; Εχω ενεργη παροχη φ.α. και μου την εμφανιζει ως απενεργοποιημένη παροχή ...

Υ.γ. εχω κανει και αιτηση για το ρευμα στην δεη που εχει ολοκληρωθει η μεταφορα και ούτε το ρευμα εμφανιζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

Ειναι κ αλλοι που έχουν πρόβλημα με το mydei; Εχω ενεργη παροχη φ.α. και μου την εμφανιζει ως απενεργοποιημένη παροχή ...

Υ.γ. εχω κανει και αιτηση για το ρευμα στην δεη που εχει ολοκληρωθει η μεταφορα και ούτε το ρευμα εμφανιζει.

Παρά πολυυυυυυυ μαζί και εγώ , έχω κάνει άπειρα τηλεφωνήματα αλλά τίποτα στην κοσμάρα τους , η απάντηση τους ότι κάποια στιγμή θα γίνει ,

είμαι έτσι από Νοέμβρη 

• Like 1
Δημοσ.

στον Ήρων βγαίνουν ανά μήνα οι λογαριασμοί;

αργούν ή έρχονται στην ώρα τους;

καλή προσφορά νομίζω είναι που παίζει τώρα 

δεν με ενδιαφέρει η ρήτρα αποχώρησης γιατί δεν κάνω τουρισμό 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι 2ο μήνα στην Elpedison προερχόμενος από ΗΡΩΝ (και ρεύμα και αέριο) και έχω να σημειώσω ότι ο νέος πάροχος είναι πολύ πιο ξεκάθαρος, γρήγορος στην απόκριση, φθηνότερος και έχει καλύτερα logistics.

Στον ΗΡΩΝ ο λογαριασμός στην σελίδα φόρτωνε μετά το 5ο refresh (αν φόρτωνε), βγάζαν λογαριασμό όποτε ήθελαν ("αλλάζουμε σύστημα και πάμε σε SAP") και οι τιμές ήταν Τζόκερ, ότι τύχει.

Δημοσ.

Στο σπίτι της μητέρας έχει ρεύμα από Volton και τώρα βάζει και φυσικό αέριο οπότε πρέπει να επιλέξει και πάροχο για το αέριο. Συμφέρει να πάμε σε έναν πάροχο και για ρεύμα και για αέριο; Αν ναι ποιόν προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...