Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 5:08 ΜΜ, atpanos είπε

τώρα που τελειώνει ο χειμώνας και φάγαμε και τα 100 τις ΔΕΗ, που πάμε;

Tην ιδια απορία έχω και εγώ. Πέρσι πήγα protergia που είχε μηδενικό πάγιο, αλλά με... έσκισαν με υψηλούς έναντι και έκατσα τελικά μέχρι τέλη Νοέμβρη για να το ισοφαρίσω. 

Μια λύση είναι να πάω ξανά εκεί και αν μου κάνουν τα ίδια να φύγω με πιστωτικό και να τα ζητήσω επιστροφή τράπεζα. 

Η άλλη Ηρων για το 50αρικο και τα δωρεάν πάγια του καλοκαιριού. 

Κάπως έτσι το βλέπω

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η τιμή του αερίου έχει πέσει....σκέφτεται κανείς να εγκαταλείψει το ΔΕΗ GasControl των 0,045;

Τι λέτε, τι αξιόλογο υπάρχει;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ανεβάζω τον τελευταίο λογαριασμό της μητέρας μου, που έχει ξεμείνει κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια στη ΖΕΝΙΘ. Δεν έβγαλα άκρη για ποιο πρόγραμμα πρόκειται, μάλλον είναι το GAS HOME SAVE. Για την περίοδο κατανάλωσης 24/12/24 έως 21/2/25 έχει 2155 KWh και σύνολο λογαριασμού 220 ευρώ. Μάλλον πρέπει να αλλάξει πάροχο φυσικού αερίου χθες; Μήπως προς ΔΕΗ μεριά; Έχετε κάτι να προτείνετε σε σταθερό;

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΖΕΝΙΘ ΜΑΛΛΟΝ GAS HOME SAVE ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝ 24-12-24 έως 21-2-25 2155KWh 220 ΕΥΡΩ.pdf

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, tempo said:

η τιμή του αερίου έχει πέσει....σκέφτεται κανείς να εγκαταλείψει το ΔΕΗ GasControl των 0,045;

Και να το αλλάξεις τώρα, θα παίξεις με την τιμή που έχει κλειδώσει ο Απρίλιος. Οι χαμηλότερες τιμές μέσα στον Απρίλιο θα καθορίσουν την τιμή του Μαΐου.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύετε αξίζει μια αλλαγή σε ELPEDISON gas bright 12 next με 0,041 και 9,9 πάγιο για το 50€ Σκλαβενίτη (κανά δίμηνο δηλαδή) και επιστροφή για 50€ ΔΕΗ??

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρον φαίνεται και το σταθερό του Ήρων Gas Blue, με τιμή σταθερή τιμή 0.0369 και δώρο τα πάγια του καλοκαιριού. Δώρο 50€ με την ηλεκτρονική εγγραφή 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo444 είπε

Καλησπέρα. Ενδιαφέρον φαίνεται και το σταθερό του Ήρων Gas Blue, με τιμή σταθερή τιμή 0.0369 και δώρο τα πάγια του καλοκαιριού. Δώρο 50€ με την ηλεκτρονική εγγραφή 

Δεν ξέρω αν δικαιούμαι το 50€ γιατί έχει ένα περίεργο όρο ο ΗΡΩΝ ότι το δίνει μια φορά ανά ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ.. αλλά ναι είναι καλή τιμή σε συνδυασμό με 50€ αξίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/4/2025 στις 9:11 ΜΜ, tempo είπε

Eγω την εκανα ηδη για Ηρων στο κυμενομενο με δωρεαν τα παγια για καλοκαιρι και το 50αρι δωρο

Στις 12/4/2025 στις 8:56 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Δεν ξέρω αν δικαιούμαι το 50€ γιατί έχει ένα περίεργο όρο ο ΗΡΩΝ ότι το δίνει μια φορά ανά ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ.. αλλά ναι είναι καλή τιμή σε συνδυασμό με 50€ αξίζει 

Ναι ετσι πιστευα κι εγω, αφου ειχα ξαναπερασει περισυ καλοκαιρι αλλα τελικα μου το δωσανε και τωρα που εκανα ξανα αιτηση! Φυσικα το ρωτησα πριν κανω την κινηση κι αφου το γραφει στη συμβαση που μου στειλανε  ισχυει!

Επεξ/σία από energy52
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 9/4/2025 στις 9:11 ΜΜ, tempo είπε

το gascontrol εχει ρητρα αποχωρησης. ετσι ισχυριστηκαν σε απαντηση που εκανα μεσω της φορμας στο mydeh. μου ειχαν γραψει και τα ποσα. μετα το 9μηνο λενε ειναι δωρεαν η αποχωρηση. αλλιως ευκολα πηγαινα ηρων

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, energy52 είπε

Eγω την εκανα ηδη για Ηρων στο κυμενομενο με δωρεαν τα παγια για καλοκαιρι και το 50αρι δωρο

Ναι ετσι πιστευα κι εγω, αφου ειχα ξαναπερασει περισυ καλοκαιρι αλλα τελικα μου το δωσανε και τωρα που εκανα ξανα αιτηση! Φυσικα το ρωτησα πριν κανω την κινηση κι αφου το γραφει στη συμβαση που μου στειλανε  ισχυει!

Τι έγραφε δλδ η σύμβαση???

36 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

το gascontrol εχει ρητρα αποχωρησης. ετσι ισχυριστηκαν σε απαντηση που εκανα μεσω της φορμας στο mydeh. μου ειχαν γραψει και τα ποσα. μετα το 9μηνο λενε ειναι δωρεαν η αποχωρηση. αλλιως ευκολα πηγαινα ηρων

Δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.. μάλλον σου πουλάνε μουφες..στο συμβόλαιο που έκανες φαίνεται αν έχει η όχι..ο ΗΡΩΝ σε ένα καινούργιο που έβγαλε έβαλε αλλά και αυτό μάλλον παράνομο είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Δεν ισχύει κι ας λένε ότι θέλουν.. Στο κατάστημα είχα κάνει τη σύμβαση και μου το ειχε πε ξεκάθαρα αλλά ως συνήθως είναι και σε ποιον άσχετο  υπάλληλο θα πέσεις..Ειδικά στη ΔΕΗ δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνεις διφορούμενες απαντησεις τσπ.. στην τελική ο καθένας κάνει όπως νομιζει..

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.

Πόσο καιρό παίρνει η αλλαγή από τον ένα πάροχο φυσικού αερίου στον άλλο; Είναι ψιλοστάνταρ το χρονικό διάστημα ή παίζει ρόλο και ο πάροχος που είσαι ή ο πάροχος που θα πας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1J4t είπε

Πόσο καιρό παίρνει η αλλαγή από τον ένα πάροχο φυσικού αερίου στον άλλο; Είναι ψιλοστάνταρ το χρονικό διάστημα ή παίζει ρόλο και ο πάροχος που είσαι ή ο πάροχος που θα πας;

Αρκετό διάστημα συνήθως... μπορεί και μέχρι μήνα.. βέβαια μου έχει τύχει και στην βδομάδα αλλά μάλλον ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες!!

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, fastnq2 είπε

έχει αλλάξει με νόμο αυτό. Στο φυσικό αέριο δεν υπάρχουν σταθερά με δέσμευση, όπως στο ηλ. ρεύμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά . Επειδή έφαγα το 100άρι της ΔΕΗ και λέω να αλλάξω , να κάνω μια ερώτηση . Τώρα που έρχεται καλοκαίρι και οι καταναλώσεις θα είναι μικρές , δεν συμφέρουν προγράμματα με μηδενικό πάγιο ; Προτείνετε κάποιο ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...