ekrepali Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Spoiler 50 ευρώ επιταγή για σύμβαση σε κατάστημα, στο μπλε bright. Λογικά Σκλαβενίτη αλλά θα πάρω αύριο να επιβεβαιώσω. edit: Η 50άρα είναι Σκλαβενίτη. O υπάλληλος μού είπε ότι θα στείλει στα κεντρικά τη λίστα δικαιούχων όταν λήξει η προσφορά (29/4) και μετά συνήθως έρχονται οι επιταγές εντός 15-30 ημερών. Αν η προσφορά πάρει παράταση, τότε αργεί η αποστολή λίστας δικαιούχων, οπότε οι επιταγές πάνε παραπίσω. Στους όρους επίσης γράφει ότι οι επιταγές παραδίδονται εντός 2 μηνών από την έναρξη εκπροσώπησης. Οπότε χοντρά - χοντρά υπολογίστε ότι μέχρι να πάρουμε την επιταγή και μέχρι να πάρουμε εκπροσώπηση στον επόμενο πάροχο... μπορεί να φάμε κάνα δίμηνο στην elpedison, με πάγιο 10 ευρώ το μήνα. Επεξ/σία 18 Απριλίου από ekrepali
Dogtor21 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 12 ώρες πριν, ekrepali είπε Απόκρυψη περιεχομένων 50 ευρώ επιταγή για σύμβαση σε κατάστημα, στο μπλε bright. Λογικά Σκλαβενίτη αλλά θα πάρω αύριο να επιβεβαιώσω. Δεν θεωρείται μπλε με την έννοια της δέσμευσης πάντως! Το αναφέρουν και κατά την διάρκεια της επικοινωνίας επιβεβαίωσης.
ekrepali Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 2 minutes ago, Dogtor21 said: Δεν θεωρείται μπλε με την έννοια της δέσμευσης πάντως! Το αναφέρουν και κατά την διάρκεια της επικοινωνίας επιβεβαίωσης. Σωστά... βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας που ενσωματώθηκε και στην Ελλάδα, τα προγράμματα αερίου δεν έχουν ρήτρα αποδέσμευσης. Κι εφόσον δεν υπάρχει διευκρίνηση για τα σταθερά τιμολόγια, τα πιάνει και αυτά η μή χρέωση ρήτρας. ΔΕΗ και Elpedison συμμορφώθηκαν εδώ και 1 χρόνο περίπου και δεν έχουν ρήτρα στα μπλε. Ο ΗΡΩΝ έβγαλε πρόσφατα πρόγραμμα με ρήτρα... και η ραε πετάει χαρταετό. 1
Dogtor21 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 50 ευρώ επιταγή για σύμβαση σε κατάστημα, στο μπλε bright. Λογικά Σκλαβενίτη αλλά θα πάρω αύριο να επιβεβαιώσω. edit: Η 50άρα είναι Σκλαβενίτη. O υπάλληλος μού είπε ότι θα στείλει στα κεντρικά τη λίστα δικαιούχων όταν λήξει η προσφορά (29/4) και μετά συνήθως έρχονται οι επιταγές εντός 15-30 ημερών. Αν η προσφορά πάρει παράταση, τότε αργεί η αποστολή λίστας δικαιούχων, οπότε οι επιταγές πάνε παραπίσω. Στους όρους επίσης γράφει ότι οι επιταγές παραδίδονται εντός 2 μηνών από την έναρξη εκπροσώπησης. Οπότε χοντρά - χοντρά υπολογίστε ότι μέχρι να πάρουμε την επιταγή και μέχρι να πάρουμε εκπροσώπηση στον επόμενο πάροχο... μπορεί να φάμε κάνα δίμηνο στην elpedison, με πάγιο 10 ευρώ το μήνα. Και εγώ ένα διμηνακι το είχα σίγουρο (ευτυχώς έβαλα και το promo της EUROBANK) οπότε θα πέσει λίγο το πάγιο
kosmasspy Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Καλησπερα. Μόλις με κάλεσαν για να μου προτείνουν ένα dual energy πρόγραμμα της ζενιθ ρευμα 0,09/kwh με 4 πάγια δωρο και 20 ευρω για σουπερμαρκετ,αρα 6 πάγια συνολικα φυσικο αέριο 0,031 /kwh με 7 πάγια δώρο και 20 ευρω για σουπερ, αρα 9 πάγια Νομίζω είναι το καλύτερο απο όσα έχω διαβάσει. είναι κάτι μήπως που πρέπει να προσέξω? ευχαριστώ
teopanta1 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Καλησπέρα είμαιι στο gas control, σε τι τιμή είναι το αέριο τώρα; ποιο πρόγραμμα προτείνετε για αλλαγή ;να μείνω ΔΕΗ ας πούμε στο benefit ή να πάω αλλού;
tollisth Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, teopanta1 είπε Καλησπέρα είμαιι στο gas control, σε τι τιμή είναι το αέριο τώρα; ποιο πρόγραμμα προτείνετε για αλλαγή ;να μείνω ΔΕΗ ας πούμε στο benefit ή να πάω αλλού; Το σκέφτομαι και εγώ για benefit σιγά σιγά,άλλα αν βρω κάτι καλυτερο που δεν έχω βρει ακόμη θα φύγω από την προβληματική ΔΕΗ δεν παλεύεται άλλο με αυτούς πολύ μπάχαλο
Dogtor21 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 ώρα πριν, tollisth είπε Το σκέφτομαι και εγώ για benefit σιγά σιγά,άλλα αν βρω κάτι καλυτερο που δεν έχω βρει ακόμη θα φύγω από την προβληματική ΔΕΗ δεν παλεύεται άλλο με αυτούς πολύ μπάχαλο Heron gas max home με 50€ και δώρο πάγια καλοκαιριού...και μετά βλέπεις... επίσης έπαιζε μέχρι χθες σε καταστήματα ΕΛΠΕ 50€ και σε αέριο (χωρίς δέσμευση) δεν ξέρω αν πήρε παράταση
Trikala_city Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 10 ώρες πριν, kosmasspy είπε Καλησπερα. Μόλις με κάλεσαν για να μου προτείνουν ένα dual energy πρόγραμμα της ζενιθ ρευμα 0,09/kwh με 4 πάγια δωρο και 20 ευρω για σουπερμαρκετ,αρα 6 πάγια συνολικα φυσικο αέριο 0,031 /kwh με 7 πάγια δώρο και 20 ευρω για σουπερ, αρα 9 πάγια Νομίζω είναι το καλύτερο απο όσα έχω διαβάσει. είναι κάτι μήπως που πρέπει να προσέξω? ευχαριστώ Η τιμή του αερίου 0,031 είναι η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Όλοι οι άλλοι το έχουν κοντά στο 0,040 και η ΔΕΗ το έχει ξεχάσει στο 0,045.Ο Ήρων προσφατα έβγαλε στο 0,037 με ρήτρα αποχώρησης όμως. Αλλά Η τιμή του ttf ξεκίνησε να πέφτει πάλι λόγω των δασμών. Λογικά δεν θα ρίξουν την τιμή στο σταθερό και οι υπόλοιποι πάροχοι σε λίγο??? Με αυτή την τιμή η Ζενίθ θα πάρει όλη την αγορά, οπότε και οι άλλοι θα πρέπει να ρίξουν την τιμή του σταθερού τους... Μήπως να περιμένεις λίγο????
EchiDNA Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 10 ώρες πριν, Trikala_city είπε Η τιμή του αερίου 0,031 είναι η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Όλοι οι άλλοι το έχουν κοντά στο 0,040 και η ΔΕΗ το έχει ξεχάσει στο 0,045.Ο Ήρων προσφατα έβγαλε στο 0,037 με ρήτρα αποχώρησης όμως. Αλλά Η τιμή του ttf ξεκίνησε να πέφτει πάλι λόγω των δασμών. Λογικά δεν θα ρίξουν την τιμή στο σταθερό και οι υπόλοιποι πάροχοι σε λίγο??? Με αυτή την τιμή η Ζενίθ θα πάρει όλη την αγορά, οπότε και οι άλλοι θα πρέπει να ρίξουν την τιμή του σταθερού τους... Μήπως να περιμένεις λίγο???? Πάντως, στο site της Zenith δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόγραμμα σταθερής τιμής. Μάλλον, το 0,031 είναι το κυμαινόμενο του μήνα.
Con_stant1ne Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, EchiDNA είπε Πάντως, στο site της Zenith δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόγραμμα σταθερής τιμής. Μάλλον, το 0,031 είναι το κυμαινόμενο του μήνα. Είναι το σταθερό Gas Home Secure 2.0. Το 0,031 είναι σε συνδυασμό με ρεύμα αλλιώς είναι 0,041. 1
kosmasspy Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 29/4/2025 στις 11:49 ΜΜ, Trikala_city είπε Η τιμή του αερίου 0,031 είναι η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Όλοι οι άλλοι το έχουν κοντά στο 0,040 και η ΔΕΗ το έχει ξεχάσει στο 0,045.Ο Ήρων προσφατα έβγαλε στο 0,037 με ρήτρα αποχώρησης όμως. Αλλά Η τιμή του ttf ξεκίνησε να πέφτει πάλι λόγω των δασμών. Λογικά δεν θα ρίξουν την τιμή στο σταθερό και οι υπόλοιποι πάροχοι σε λίγο??? Με αυτή την τιμή η Ζενίθ θα πάρει όλη την αγορά, οπότε και οι άλλοι θα πρέπει να ρίξουν την τιμή του σταθερού τους... Μήπως να περιμένεις λίγο???? Έκλεισα τελικα στη ζενιθ.Σήμερα ηταν η τελευταια μερα προσφοράς για ρεύμα και αέριο μαζί 0,09 ρευμα και 0,031 αέριο με 4 +7 πάγια δωρο αντίστοιχα μαζί με δωροεπιταγη 80 ευρω συνολικα για σκλαβενιτη(τι παίζει τώρα με τις δωροεπιταγες δεν ξέρω). θα δούμε 2
johnnyman Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Kαλο μηνα παιδια με υγεια!!Οσοι ημαστε σταθερο δεη(0.045) τι προτεινεται? Βλεπω για μαιο η τιμη βγαινει 0,04069066 τελικη στο benefit της δεη!
fotisbasm Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Kαλο μηνα παιδια με υγεια!!Οσοι ημαστε σταθερο δεη(0.045) τι προτεινεται? Βλεπω για μαιο η τιμη βγαινει 0,04069066 τελικη στο benefit της δεη! Προς το παρόν δεν καίμε αέριο κ περιμένουμε μπας και ρίξουν και άλλοι τις τιμές λόγο δασμών Σίγουρα θα συμφέρει με κάνα πρόγραμμα με ρεύμα σταθερό να τα κάνουμε ένα πακέτο όλα 1
d_gkal Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1 hour ago, fotisbasm said: Προς το παρόν δεν καίμε αέριο κ περιμένουμε μπας και ρίξουν και άλλοι τις τιμές λόγο δασμών Σίγουρα θα συμφέρει με κάνα πρόγραμμα με ρεύμα σταθερό να τα κάνουμε ένα πακέτο όλα Αυτό ακριβώς. Και για ΖΝΧ να χρειαστείς πόσα κυβικά θα κάψεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα