teot Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ 17 ώρες πριν, teot είπε Ευχαριστώ για την απάντηση/οδηγίες.... περιμένω να βγει το pdf να δω πως προκύπτει το ποσό και πως θα κινηθώ... το σίγουρο ειναι οτι έχω μπλέξει.... Βγήκε το pdf και το εμφανίζει σαν πραγματική κατανάλωση. Περιμένω απάντηση απο την ΕΔΑ για την ένδειξη του μετρητή στην καταμέτρηση και στην αλλαγή.
error14 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:24 μμ Είμαι στo Gas Home Save, νομιζω η ζενιθ με γδύνει με τα 0.07 αλλά μήπως να περιμένω να φαγωθούν τα 120 δώρο λόγω συνδυαστικού πρώτα; 1
sdikr Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ 7 minutes ago, error14 said: Είμαι στo Gas Home Save, νομιζω η ζενιθ με γδύνει με τα 0.07 αλλά μήπως να περιμένω να φαγωθούν τα 120 δώρο λόγω συνδυαστικού πρώτα; Γιατί δεν τους ρωτάς αν μπορείς να πας στο σταθερό του με 0,031 Με αυτές τις χρεωσεις δεν συμφέρει να μείνεις 1
tempo Δημοσ. Δευτέρα στις 05:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:05 μμ 40 minutes ago, error14 said: Είμαι στo Gas Home Save, νομιζω η ζενιθ με γδύνει με τα 0.07 αλλά μήπως να περιμένω να φαγωθούν τα 120 δώρο λόγω συνδυαστικού πρώτα; έτσι ήμουν και εγώ....δεν το σκέφτηκα πολύ και πήγα στην ΔΕΗ για να πάρω το 100άρι.
Trikala_city Δημοσ. Δευτέρα στις 05:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:30 μμ το mydei δουλεύει σε έσας παιδιά???? Ανοίγει κανονικά, αλλά το tab για το φυσικό αέριο είναι απενεργοποιημένο.
tollisth Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ 33 λεπτά πριν, Trikala_city είπε το mydei δουλεύει σε έσας παιδιά???? Ανοίγει κανονικά, αλλά το tab για το φυσικό αέριο είναι απενεργοποιημένο. Είχα το αντίστοιχο πρόβλημα για την παροχή ρεύματος για μήνες,τις τελευταίες 40 ήμερες δεν μπαίνει ούτε στο mydei Κανένας λογαριασμός για αέριο εδώ και μήνες Καμιά ενημέρωση από την πλευρά τους Εντελώς ανίκανοι,πολύ προβληματική επιχείρηση Εννοείται άκρη δεν βγαίνει όσες φόρες και να πάρεις τηλέφωνο η να στείλεις μήνυμα Εντελώς για τα μπάζα κατάσταση Είναι από ότι φαίνεται γενικό πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν Ο ορισμός της κατάντιας 1
Trikala_city Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tollisth είπε Είχα το αντίστοιχο πρόβλημα για την παροχή ρεύματος για μήνες,τις τελευταίες 40 ήμερες δεν μπαίνει ούτε στο mydei Κανένας λογαριασμός για αέριο εδώ και μήνες Καμιά ενημέρωση από την πλευρά τους Εντελώς ανίκανοι,πολύ προβληματική επιχείρηση Εννοείται άκρη δεν βγαίνει όσες φόρες και να πάρεις τηλέφωνο η να στείλεις μήνυμα Εντελώς για τα μπάζα κατάσταση Είναι από ότι φαίνεται γενικό πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν Ο ορισμός της κατάντιας Πάντως σε εμένα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το αέριο λειτουργούσε ρολόι τα τελευταία 2 χρόνια στη Δεη. Κάθε μήνα έβγαινε εκκαθάριστικος λόγ του προηγούμενου μήνα λόγω τηλεμετρησης!!! Χθες βράδυ μπήκα να πληρώσω τον εκκαθαριστικό του Μαρτίου. Από χθες βράδυ έχει το πρόβλημα, άντε να δούμε Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:06 μμ από Trikala_city
thermaikos4 Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ το πενηνταρικο για το gascontrol τελειωσει και η τιμη εμεινε στα 0,045. Αρα ή μενω στο gashome bright με 0,0469€ και πεντε ευρω παγιο ή παω ζενιθ ή παω ΗΡΩΝ για πενηνταρικο να κατσω καλοκαιρι.
energy52 Δημοσ. Τρίτη στις 03:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:58 μμ Ξεκινανε παλι οι ρητρες στα σταθερα; κατι τετοιο διαβαζα 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε το πενηνταρικο για το gascontrol τελειωσει και η τιμη εμεινε στα 0,045. Αρα ή μενω στο gashome bright με 0,0469€ και πεντε ευρω παγιο ή παω ζενιθ ή παω ΗΡΩΝ για πενηνταρικο να κατσω καλοκαιρι. Εγω πηγα Ηρων (σε κυμενομενο) για τα 50 να περασει το καλοκαιρι κ βλεπουμε..προσοχη σε ποιο προγραμμα θα πας γιατι στα σταθερα παιζει να εχουν κ παλι ρητρα 2
Mule206 Δημοσ. Τρίτη στις 05:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:14 μμ 1 ώρα πριν, energy52 είπε Ξεκινανε παλι οι ρητρες στα σταθερα; κατι τετοιο διαβαζα Εγω πηγα Ηρων (σε κυμενομενο) για τα 50 να περασει το καλοκαιρι κ βλεπουμε..προσοχη σε ποιο προγραμμα θα πας γιατι στα σταθερα παιζει να εχουν κ παλι ρητρα Εγώ προτίμησα ηρων σταθερό γιατί έχω μεγάλες καταναλώσεις και ο Θεός βοηθός. Η αλήθεια είναι πως επηρεάστηκα από τις ανακοινώσεις της ΕΕ περί πλήρους αποκοπής από το ρωσικό αέριο και στροφή προς μεγαλύτερα ποσοστά σε (πιο ακριβό) lng και είπα να πάρω τα ρίσκα μου. Με e-contract και δώρο τα 3 καλοκαιρινά παγια και 0.037 ελπίζω να έκανα τη σωστή επιλογή. 1
fotisbasm Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ Η ηρώων τι λέει ως εταιρία; Είναι σοβαρή ; Ή στους λογαριασμούς κάνει τσαμαλικια ;;;; Σκέφτομαι να φύγω από ΔΕΗ , καθόμουν μόνο και μόνο επειδή οι λογαριασμοί βγαίναν ντόμπροι
Trikala_city Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mule206 είπε Εγώ προτίμησα ηρων σταθερό γιατί έχω μεγάλες καταναλώσεις και ο Θεός βοηθός. Η αλήθεια είναι πως επηρεάστηκα από τις ανακοινώσεις της ΕΕ περί πλήρους αποκοπής από το ρωσικό αέριο και στροφή προς μεγαλύτερα ποσοστά σε (πιο ακριβό) lng και είπα να πάρω τα ρίσκα μου. Με e-contract και δώρο τα 3 καλοκαιρινά παγια και 0.037 ελπίζω να έκανα τη σωστή επιλογή. Εγώ ειμαι ΔΕΗ στο σταθερό με 0,045, αλλά επειδή έχω και εγώ μεγάλές καταναλώσεις σκεφτομαι να κανω ακριβώς το ίδιο με αυτό που έκανες. Στα συν το ότι έχει μεν ρήτρα αποχώρησης, αλλά αν κάνεις συμβόλαιο τώρα, από Δεκέμβρη και μετά η ποινή δεν θα είναι απαγορεύτική αν πέσουν οι τιμές και προκύψουν χαμηλότερα σταθερά Στις 12/5/2025 στις 5:30 ΜΜ, Trikala_city είπε το mydei δουλεύει σε έσας παιδιά???? Ανοίγει κανονικά, αλλά το tab για το φυσικό αέριο είναι απενεργοποιημένο. Αποκαταστάθηκε, επίσης έβγαλαν και εκκαθαριστικό Απριλίου. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:02 μμ από Trikala_city 1
ekrepali Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ (επεξεργασμένο) 22 hours ago, energy52 said: προσοχη σε ποιο προγραμμα θα πας γιατι στα σταθερα παιζει να εχουν κ παλι ρητρα Αυτά συζητούσα χτες με τον κοράκιο. Μόνο ο ΗΡΩΝ έχει ρήτρα σε σταθερό... και είναι παράνομη στη παρούσα φάση (βέβαια αν φύγεις θα χρεώσουν ρήτρα, κι άντε βγάλε άκρη). Γιατί ισχύει ακόμα ο Ν. 4986 με την ενσωμάτωση οδηγίας 2019/944 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που έλεγε ότι η μετακίνηση των οικιακών καταναλωτών στο αέριο είναι ελεύθερη. Spoiler Έχουν ψηφιστεί όμως πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι νέοι κοινοί κανόνες στην αγορά ρεύματος & αερίου... και τα κράτη μέλη μπορούν πλέον να βάλουν ρήτρα αποχώρησης στα σταθερά... Spoiler ...όμως στην Ελλάδα δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ΦΕΚ που να ενσωματώνει τη παραπάνω οδηγία. Ούτε η ΡΑΕ ως Ανεξάρτητη Αρχή έχει δώσει οριστική οδηγία. Είναι ακόμα σε διαβούλευση. Spoiler Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:07 μμ από ekrepali 4
masteripper Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Σε σπίτι με κλειστό αέριο (άλλος ιδιοκτήτης) Θεσσαλονίκη,πόσο παίρνει πάνω κάτω να επανασυνδεθεί Σκέφτομαι για τον ΗΡΩΝ Αυτό με τα 50€ δεν το βλέπω ?? και επικοινώνησαν απο το Pricefox,να πάω μόνος μου ή μέσω της αλεπούς ?
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 08:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:54 πμ 18 hours ago, masteripper said: Αυτό με τα 50€ δεν το βλέπω ?? Κάνεις την αίτηση μέσω econtract (Gas Max επιλέξτε) και αναγράφεται αυτόματα το 50άρικο στη σύμβαση. Σε μια μέρα θα στείλει στο mail ο ΗΡΩΝ τη σύμβαση, ακολουθείτε τις οδηγίες για αποδοχή. Μέσα σε 1-2 εργάσιμες στέλνουν το αίτημα στην ΕΔΑ. Αυτος είναι ο γρηγορότερος τρόπος, μη μπλέκεις με αλεπούδες και σκίουρους. Απο κεί και πέρα είναι θέμα ΕΔΑ να έρθει για την ενεργοποίηση. Πόσες μέρες άγνωστο... είναι τα ζώα μου αργά από τότε που έγιναν enaon. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα