ekrepali Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 minutes ago, misi27 said: Δυστυχώς σφίγγει όλο και περισσότερο ο κλοιός και στο ρεύμα και στο αέριο. Το πρόβλημα είναι πως είναι αδύνατον στο αέριο να προβλέψεις τη διακύμανση τιμής σε βάθος ενος χρόνου. Πολύ πριν το Ουκρανικό... όταν ακόμα το ρωσικό αέριο έρρεε άφθονο, κάπου στο 2019-2020... είχα κλείσει ζενίθ με 0.026 νομίζοντας πως έπιασα λαυράκι... και μετά από μερικούς μήνες το κυμαινόμενο του ΗΡΩΝ και της ΔΕΗ έπεσαν στο 0.016! Εσπασα το συμβόλαιο στο 6μηνο πληρώνοντας ρήτρα 50 ευρώ. 2
Dogtor21 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, tempo είπε πως βλέπετε μια κίνηση απο ΔΕΗ gascontrol (έχοντας πάρει το 100ρικο) σε ΗΡΩΝ gas max home (για να πάρω το 50ρικο και τα μηδενικά πάγια καλοκαιριού); Γιατί το λένε gas max home 2; Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθούμε (εκτός απο την άγνωστη τιμή προμήθειας); Πως σας φαίνεται το ιστορικό τιμών; Εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό πάντως σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Καλή κίνηση στην δεδομένη στιγμή.. Εγώ από ΗΡΩΝ θα πρόσεχα πολύ ιδίως τους χειμερινούς μήνες (με είχε δαγκώσει καλά με ένα πρόγραμμα τέλη 23).. λογικά καλοκαίρι θα έχει χαμηλή τιμή (αλλά θέλει έλεγχο) 1
ekrepali Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 hours ago, tempo said: Γιατί το λένε gas max home 2; To παλιό είχε εκπτωση 45% και 50% για double αντί για 50% και 55% που έχει τώρα. Προσοχή όμως πάντα στον ΗΡΩΝ μη στείλουν πρόγραμμα με άλλη ονομασία πχ Gas Max Ε κλπ Παλιά είχαν κάνει παρόμοιες κομπίνες με το Economy,.έστελναν συμβασεις με ρήτρες... 1
aenaos15 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, misi27 είπε Καλημέρα. Όχι δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης στο Αέριο. Συγκεκριμένα κ εγώ έφυγα πριν 2 βδομάδες κ βγήκε τελικός λογαριασμός χωρίς ρήτρα. Εννοείται αναφέρομαι στο gas control Οντως στο gas control αναφερομαι και σκέφτομαι για Προτέργια. Επεξ/σία 16 Μαϊου από aenaos15
tempo Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ekrepali said: To παλιό είχε εκπτωση 45% και 50% για double αντί για 50% και 55% που έχει τώρα. Προσοχή όμως πάντα στον ΗΡΩΝ μη στείλουν πρόγραμμα με άλλη ονομασία πχ Gas Max Ε κλπ Παλιά είχαν κάνει παρόμοιες κομπίνες με το Economy,.έστελναν συμβασεις με ρήτρες... η έκπτωση 50% και 55% είναι για double; Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις και ρεύμα στον ΗΡΩΝ. Η έκπτωση 50% είναι για όλους και 55% για όσους έχουν κλείσει στο πρόγραμμα πάνω απο 9 μήνες. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Επεξ/σία 16 Μαϊου από tempo
Trikala_city Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 9 ώρες πριν, misi27 είπε Έχει αλλάξει ή επίκειται να αλλάξει η μη χρέωση ρήτρας στα σταθερά? Ο Ήρων ήδη το αναγράφει στους ειδικούς όρους στο μπλε τιμολόγιο του. Υπάρχει η εντύπωση ότι θέλουν να το κάνουν όπως και στο ρεύμα.
ekrepali Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 3 hours ago, tempo said: η έκπτωση 50% και 55% είναι για double; 55 για double, παλιά 50% 50 για απλό, παλιά 45%
Trikala_city Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου "Φυσικό αέριο: Οι αλλαγές που έρχονται με τα χρωματιστά τιμολόγια - Πότε θα τεθούν σε εφαρμογή" https://www.enikos.gr/economy/fysiko-aerio-oi-allages-pou-erchontai-me-ta-chromatista-timologia-pote-tha-tethoun-se-efarmogi/2368283/ 1
tempo Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 55 minutes ago, ekrepali said: 55 για double, παλιά 50% 50 για απλό, παλιά 45% είσαι σίγουρος φίλε μου, διαβάζω ότι το +5% είναι για 9μηνη παραμονή στο πρόγραμμα και όχι για double.
ekrepali Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 41 minutes ago, Trikala_city said: "Φυσικό αέριο: Οι αλλαγές που έρχονται με τα χρωματιστά τιμολόγια - Πότε θα τεθούν σε εφαρμογή" https://www.enikos.gr/economy/fysiko-aerio-oi-allages-pou-erchontai-me-ta-chromatista-timologia-pote-tha-tethoun-se-efarmogi/2368283/ Για τα μπλε το έχω αναφέρει... στις περισσότερες περιπτώσεις θα είμαστε ζημιωμένοι. Θα έχουμε δέσμευση σε υψηλότερη τιμή της αγοράς, κανένας πάροχος δε θα δίνει ρισκάρει να δώσει πολύ χαμηλή τιμή. Για τα κίτρινα θέλω να δω τι στάση θα ακολουθήσουν ΗΡΩΝ, Ζενίθ (Τ2), Φυσικό Αέριο... που έχουν προγράμματα kinder έκπληξη και βαράνε όσο θέλουν. Αν αναγκαστούν όλοι να τιμολογούν με TTF... ο ανταγωνισμός θα ρίξει το περιθώριο κέρδους. Ήδη η ΔΕΗ έχει πολύ φτηνό κυμαινόμενο με (1x03*TTF + 0.004). Just now, tempo said: είσαι σίγουρος φίλε μου, διαβάζω ότι το +5% είναι για 9μηνη παραμονή στο πρόγραμμα και όχι για double. Έχεις δίκιο... είδα στα πεταχτά τις τιμές χτες. Έχει κουρκουτιάσει το κεφάλι μου. 🤣 1
petranthe Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Πως θα δικαιολογηθεί η ρήτρα αποχώρησης σε σταθερό τιμολόγιο φυσικού αερίου από τη στιγμή που υπάρχει σαφέστατη οδηγία της ΕΕ που την απαγορεύει;
Trikala_city Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, petranthe είπε Πως θα δικαιολογηθεί η ρήτρα αποχώρησης σε σταθερό τιμολόγιο φυσικού αερίου από τη στιγμή που υπάρχει σαφέστατη οδηγία της ΕΕ που την απαγορεύει; Λες να μην το έχουν σκεφτεί??? Θα είναι η πρωτη οδηγία της ΕΕ που δεν τηρείται??? Πολύ απλά επειδή έτσι βολεύει τους παρόχους. Επεξ/σία 16 Μαϊου από Trikala_city
tollisth Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Πάντως αυτή την στιγμή από ότι βλέπω το ποιο συμφέρον πρόγραμμα είναι το dual της zenith πολύ δύσκολα να πέσει το αέριο κάτω από 0,031 το πάγιο τσιμπάει όμως άλλα ας πούμε βγάνει στα 7,5 το μηνά με τα δωρεάν πάγια Από θέματα λογαριασμών και εξυπηρέτηση πως είναι η zenith?
tollisth Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 18/5/2025 στις 10:42 ΠΜ, tollisth είπε Πάντως αυτή την στιγμή από ότι βλέπω το ποιο συμφέρον πρόγραμμα είναι το dual της zenith πολύ δύσκολα να πέσει το αέριο κάτω από 0,031 το πάγιο τσιμπάει όμως άλλα ας πούμε βγάνει στα 7,5 το μηνά με τα δωρεάν πάγια Από θέματα λογαριασμών και εξυπηρέτηση πως είναι η zenith? Κάποιος που είναι στην ζενίθ αξίζει? Να μην έχουμε πάλι την ίδια ταλαιπωρία όπως με ΔΕΗ
Dogtor21 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 λεπτό πριν, tollisth είπε Κάποιος που είναι στην ζενίθ αξίζει? Να μην έχουμε πάλι την ίδια ταλαιπωρία όπως με ΔΕΗ Εγώ είμαι από Πέρσι τέλη Αυγούστου στο smart night το ορθόδοξο... τυπικοί κάθε μήνα βγάζουν λογαριασμό σχετικά στάνταρ ημερομηνία. Ένα θέμα με dual στους γονείς μου λύθηκε σχετικά εύκολα μέσω επαφής..και λογαριασμούς αέριο (πάλι σε γονείς) βγαίνει κάθε μήνα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα