Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εγώ είμαι από Πέρσι τέλη Αυγούστου στο smart night το ορθόδοξο... τυπικοί κάθε μήνα βγάζουν λογαριασμό σχετικά στάνταρ ημερομηνία. Ένα θέμα με dual στους γονείς μου λύθηκε σχετικά εύκολα μέσω επαφής..και λογαριασμούς αέριο (πάλι σε γονείς) βγαίνει κάθε μήνα... 

Ωραία να έχω μια εικόνα γιατί η κατάσταση με την ΔΕΗ δεν παλεύεται άλλο χαμένες παροχές,το mydei δεν δουλεύει όλα αυτά για μισό χρόνο ήδη χωρίς να φαίνεται κάποια λύση επίσης τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμών στο αέριο 

Πολυ χάλια κατάσταση 

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 minutes ago, tollisth said:

Ωραία να έχω μια εικόνα γιατί η κατάσταση με την ΔΕΗ δεν παλεύεται άλλο χαμένες παροχές,το mydei δεν δουλεύει όλα αυτά για μισό χρόνο ήδη χωρίς να φαίνεται κάποια λύση επίσης τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμών στο αέριο 

Πολυ χάλια κατάσταση 

εγώ πάντως βλέπω κανονικά τις παροχές, λογαριασμούς κλπ αερίου στο mydei. 

Σε ηλεκτρικό ρεύμα δεν είχα μεγάλα προβλήματα με zenith και κάτι μικρά λύθηκαν σχετικά εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tempo είπε

εγώ πάντως βλέπω κανονικά τις παροχές, λογαριασμούς κλπ αερίου στο mydei. 

Σε ηλεκτρικό ρεύμα δεν είχα μεγάλα προβλήματα με zenith και κάτι μικρά λύθηκαν σχετικά εύκολα.

Σε εμένα αυτή η κατάσταση είναι από τέλη Νοεμβρίου  για το ρεύμα και δυστυχώς μετά από πολλά τηλέφωνα και μηνύματα δεν έχουν καταφέρει να το λύσουν, υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση που έκαναν 

Μέχρι και πριν δύο μήνες έμπαινα στο My dei και έβλεπα μόνο την παροχή αερίου  (που και σε αυτή εκδίδουν λογαριασμό, μετά από 3-4 μήνες για κάθε μήνα ενώ έχω τηλεμέτρηση και σύμφωνα με ΔΕΔΑ στείλουν κανονικά τις μετρήσεις) τώρα δεν μπορώ ούτε στο My dei να μπω τους τελευταίους δύο μήνες έχει χαθεί εντελώς η πρόσβαση σε όλα 

Δεν υπάρχει ενημέρωση για τίποτα 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tollisth είπε

Πολυ χάλια κατάσταση 

Πάντως εγώ και ΔΕΗ που έχω πάει τρείς φορές το αέριο ήταν οκ...δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και λογαριασμοί μπορώ να πω και γρήγορα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Πάντως εγώ και ΔΕΗ που έχω πάει τρείς φορές το αέριο ήταν οκ...δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και λογαριασμοί μπορώ να πω και γρήγορα..

Δεν ξέρω τι γίνεται,από ότι φαίνεται στην ΔΕΗ είναι δύο κατηγορίες αυτοί που είναι οκ και αυτοί που δεν είναι 

Από το 2022 που είμαι εκεί το καλύτερο που έχω πάρει λογαριασμό ήταν στους δύο μήνες και μάλιστα το 22 έκανα ένα χρόνο για να πάρω 

Δεν ξέρω τι φταίει και τι όχι πάντως τα τελευταία τρία χρόνια μόνο θέματα έχω 

Επίσης τώρα τελευταία μια γνωστή μου στην πόλη που είμαι έφυγε για αυτόν τον λόγο 

Έκατσε και αυτό από τον Νοέμβριο με το mydei μας αποτέλειωσε 

Το 21 που έκανα την σύνδεση στο αέριο ξεκινάσα με Ηρών πάντα ο λογαριασμός έβγαινε τον επόμενο μήνα με το που πήγα στην ΔΕΗ από τον πρώτο κιόλας μήνα μέχρι και τώρα μόνο πρόβληματα 

Κάπου μέσα στο 2022 - 2023 δεν θυμάμαι ακριβώς με πήραν τηλέφωνο για να απολογηθούν  για όλη την κατάσταση και μάλιστα με είχαν βάλει κουπόνι 50€, δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα 

Όσες φορές έχω μιλήσει με ΔΕΔΑ πάντα μου λένε ότι οι μετρήσεις στέλνονται κανονικά και το πότε τις έστειλαν 

Πάλι τώρα τελευταία μου το είπαν και έκαναν και έλεγχο αν υπάρχει κάποιο error όλα καλά μου είπαν 

Όσες φορές μίλησα με ΔΕΗ μου λένε ότι δεν λαμβάνουν μετρήσεις ότι υπάρχει καθυστέρηση στο να φανούν και ότι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι 

Άκρη δεν βγάζω πάντως και χάθηκε η υπομονή μου με αυτούς 

Επεξ/σία από tollisth
  • Like 3
Δημοσ.

Μόλις έκανα την αίτηση για το dual της zenith

Στα 0,031 που είναι τώρα είναι αρκετά χαμηλά  για το αέριο,επίσης  και το ρεύμα αρκετά καλή τιμή

Στο θέμα μας που είναι το αέριο για οποίον ενδιαφέρεται μου είπαν εχθές ότι το 0,031 δεν είναι δεσμευτικό από την μεριά του πελάτη άλλα από την πλευρά της zenith,όποτε εάν θέλω να αλλάξω αργότερα σε  κάποιο πρόγραμμα καλύτερο μπορώ να το κάνω 

Το βλέπουμε τώρα πως θα πάει

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα το κυμαινόμενο της Προτέργια για τους 3 μηνες του καλοκαιριού , που έχει δωρο τα παγια , και βλέπουμε μετά...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι στον Βόλο και ψάχνω για πάροχο για πρώτη σύνδεση. Έχετε κάποιον να μου προτείνετε ή κάποιον που καλύτερα να αποφύγω ; Επίσης τι είναι πιο συμφέρον το σταθερό ή το κυμαινόμενο; 

Δημοσ.

Μπράβο εκσυχρονιστηκε και η ΕΔΑ. 

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μνμ τους για καταμέτρηση :

"OPIΣTHKE PANTEBOY ΓIA EKTAKTH KATAMETPHΣH ΣTO ΣHMEIO...ΣTIΣ 21/05/25.AN O METPHTHΣ EINAI MH ΠPOΣBAΣIMOΣ,ΠAPAKAΛOYME ΓIA THN ΠAPOYΣIA ΣAΣ.ΠΛHP:11152" 

10 του μήνα έστειλα τα χαρτιά στον ηρωνα για το σταθερό, 12 μου στείλανε τη σύμβαση, αύριο παίρνουν μέτρηση.. Και όλα με μνμ και από ΕΔΑ και από Ηρων. 

• Like 1
Δημοσ.

Το λινκ για σύσταση προτέργιας είναι διαφορετικό για αέριο; Καλώ τον εαυτό μου που έχω ήδη ρεύμα και στον αριθμό παροχής βάζω ΗΚΑΣΠ και δεν το δέχεται. Γράφει ότι πρέπει να είναι 9-12 ψηφία.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!! Βγηκε ο λογαριασμος gas control κ εχω εξαντλησει το 50αρικο!! Που μπορω να παω το καλοκαιρι για τουρισμο κ να εχω κ τη δυνατοτητα να παω καπου αλλου απο Φθινοπωρο που ισως βγουν καποια δωρα?? Αν εχει καποιο σταθερο προγραμμα 50αρικο, μηδεν παγια καλοκαιριου κ χωρις ρητρα αποχωρησης νομιζω ειναι η ιδανικη επιλογη!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, desiro είπε

Καλημερα παιδια!! Βγηκε ο λογαριασμος gas control κ εχω εξαντλησει το 50αρικο!! Που μπορω να παω το καλοκαιρι για τουρισμο κ να εχω κ τη δυνατοτητα να παω καπου αλλου απο Φθινοπωρο που ισως βγουν καποια δωρα?? Αν εχει καποιο σταθερο προγραμμα 50αρικο, μηδεν παγια καλοκαιριου κ χωρις ρητρα αποχωρησης νομιζω ειναι η ιδανικη επιλογη!!

Μόνο ΗΡΩΝ ...Gas Max home (όχι όμως σταθερή τιμή)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Μόνο ΗΡΩΝ ...Gas Max home (όχι όμως σταθερή τιμή)

Το 0,062 αρχικη τιμη δεν θα ειναι σκοτωμα;;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, desiro είπε

Το 0,062 αρχικη τιμη δεν θα ειναι σκοτωμα;;

Έχει 50% έκπτωση.. άρα είναι 0,031... Για καλοκαίρι πιστεύω θα είναι κάπου εκεί... από Σεπτέμβρη θα θέλει σίγουρα έλεγχο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...