Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Έχει 50% έκπτωση.. άρα είναι 0,031... Για καλοκαίρι πιστεύω θα είναι κάπου εκεί... από Σεπτέμβρη θα θέλει σίγουρα έλεγχο 

Α δν ειναι εκπτωση συνεπειας;;; τοτε οκ!! Γτ εχω διαβασει την εκπτωση συνεπειας την τρωνε στον πρωτο λογαριασμο κ στον τελικο

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, desiro είπε

Α δν ειναι εκπτωση συνεπειας;;; τοτε οκ!! Γτ εχω διαβασει την εκπτωση συνεπειας την τρωνε στον πρωτο λογαριασμο κ στον τελικο

Όχι είναι πατέντα του ΗΡΩΝ (δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλοι)..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με κάλυψαν οι προηγούμενες απαντήσεις (που δεν είχα δει).

Μοιάζει καλό σενάριο για καλοκαίρι ο ΗΡΩΝ αλλά σε συναγερμό απο φθινόπωρο!

Επεξ/σία από tempo
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Όχι είναι πατέντα του ΗΡΩΝ (δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλοι)..

Εχω αλλη  μια παροχη στο ονομα μου!! Αν παω και εκεινη την παροχη στο ΗΡΩΝ ΜΑΞ δικαιουμαι παλι 50αρικο?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, desiro είπε

Εχω αλλη  μια παροχη στο ονομα μου!! Αν παω και εκεινη την παροχη στο ΗΡΩΝ ΜΑΞ δικαιουμαι παλι 50αρικο?

Είναι άλλο ΗΚΑΣΠ άρα η λογική λέει ναι .. επίσης έχει ένα promo 50€ BONUS για κάθε extra παροχή στο όνομά σου (το βγάζει στην εφαρμογή)..

Screenshot_2025-05-24-22-01-15-823_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ξεκίνησα να κάνω την μεταφορά στον ΗΡΩΝ ηλεκτρονικά......στο τέλος αφού έβαλα όλες τις πληροφορίες και τα αρχεία που ζητούσε με ενημέρωσε ότι....."Κάτι δεν πήγε καλά" με την διαδικασία.

Το έχω ξαναδεί εδώ ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα....τι να κάνω; (φυσικά και δεν θέλω να χάσω το 50ρικο που δίνουν μέσω e-contract)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

ξεκίνησα να κάνω την μεταφορά στον ΗΡΩΝ ηλεκτρονικά......στο τέλος αφού έβαλα όλες τις πληροφορίες και τα αρχεία που ζητούσε με ενημέρωσε ότι....."Κάτι δεν πήγε καλά" με την διαδικασία.

Το έχω ξαναδεί εδώ ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα....τι να κάνω; (φυσικά και δεν θέλω να χάσω το 50ρικο που δίνουν μέσω e-contract)

Συνήθως έχει προχωρήσει κανονικά.. ένα τηλέφωνο θα λύσει την απορία..(εναλλακτικά στο app μπορεί να φαίνεται υπό επεξεργασία η αίτηση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 24/5/2025 στις 9:44 ΜΜ, desiro είπε

Στις 24/5/2025 στις 10:02 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Είναι άλλο ΗΚΑΣΠ άρα η λογική λέει ναι .. επίσης έχει ένα promo 50€ BONUS για κάθε extra παροχή στο όνομά σου (το βγάζει στην εφαρμογή)..

Screenshot_2025-05-24-22-01-15-823_com.android.chrome.jpg

Δηλαδή 50 + 50 promo για δευτερη παροχή στο ίδιο ΑΦΜ ?

Σοβαρά τώρα ?

Επεξ/σία από Walternet
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Walternet είπε

Δηλαδή 50 + 50 promo για δευτερη παροχή στο ίδιο ΑΦΜ ?

Σοβαρά τώρα ?

Δεν νομίζω ότι είναι 50+50... απλα 50

Δημοσ.

μιλάει για κάθε έξτρα παροχή στο ίδιο όνομα λογικά. Δηλαδή αν έχεις 1 σπίτι Αθήνα και 1 στην Μύκονο, θα πάρεις 50 ευρώ για την κάθε σύνδεση.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, The_Judas είπε

μιλάει για κάθε έξτρα παροχή στο ίδιο όνομα λογικά. Δηλαδή αν έχεις 1 σπίτι Αθήνα και 1 στην Μύκονο, θα πάρεις 50 ευρώ για την κάθε σύνδεση.

Πάντως αν έχεις σπίτι στην Μύκονο,  δεν νομίζω να σε νοιάζουν τα 50€ του Ήρωνα 😁🤣

• Haha 3
Δημοσ.

Ζήτησα διευκρινίσεις για το dual της Volton... προσοχή σε περίπτωση αποχώρησης...

"o πελάτης χάνει το δικαίωμα απόδοσης μέρους ή του συνόλου της έκπτωσης"

Δηλαδή αν κάτσετε Ιανουάριο-Φεβρουαριο... θα πρέπει πρώτα να περιμένετε να τιμολογηθούν οι μήνες αυτοι και μετά να φύγετε. 

Αν η αποχώρηση γίνει αρχές Μαρτίου και ο τελικός περιλαμβάνει κατανάλωση Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, θα το φάνε το δώρο.

Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 7:33 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Εγώ είμαι από Πέρσι τέλη Αυγούστου στο smart night το ορθόδοξο... τυπικοί κάθε μήνα βγάζουν λογαριασμό σχετικά στάνταρ ημερομηνία. Ένα θέμα με dual στους γονείς μου λύθηκε σχετικά εύκολα μέσω επαφής..και λογαριασμούς αέριο (πάλι σε γονείς) βγαίνει κάθε μήνα... 

ναι αλλά με ποιο πακέτο αερίου το συνδυάζεις;

και εγώ smart night και πολύ ευχαριστημένος, αλλά στο αέριο είμαι στο Gas Home Save και δε μου άρεσαν καθόλου οι λογαριασμοί.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, triple_sec είπε

και εγώ smart night και πολύ ευχαριστημένος, αλλά στο αέριο είμαι στο Gas Home Save και δε μου άρεσαν καθόλου οι λογαριασμοί.

Αέριο είμαι αλλού (ΔΕΗ - ELPE) το χειμώνα το save ήταν φωτιά...οι γονείς μου είχαν save αλλά τους άλλαξα σε secure(αυτό με το 0,031 κάπου εκεί δεν το θυμάμαι καλά) μετά από ένα δάγκωμα Δεκεμβρίου η Ιανουαρίου 

Δημοσ.
52 minutes ago, triple_sec said:

το ίδιο και εγώ.....μια μέρα κατάλαβα ότι το GasHomeSave είχε ξεφύγει και έφυγα γρήγορα (σχετικά) για ΔΕΗ. Το αέριο θέλει να το παρακολουθείς απο κοντά (αν φυσικά δεν είναι σταθερό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...