nickgreck Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να πάω στο Protergia Value Gas Secure ; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει ρήτρα αποχώρησης; Ισχύουν οι συστάσεις στο αέριο; Έχει κάποια καλύτερη προσφορά αυτή την περίοδο ; Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μία σύσταση. Ευχαριστώ !
Dogtor21 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Έχω μια απορία.. έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου που η ΕΔΑ το έλαβε στις 3/6.. στις 17 πήρα τηλέφωνο να μάθω την πορεία και αν μπορεί να γίνει με την ένδειξη που είχα δώσει με φωτογραφία..στο σημερινό τηλέφωνο με ενημέρωσε η κυρία από την ΕΔΑ ότι ολοκληρώθηκε η μετάβαση με την φωτογραφία με ημερομηνία 18/6..την ρώτησα όχι από 3/6 μου λέει όχι από 18/6 είναι η αλλαγή.. Είναι σωστό αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι Στις 23/6/2025 στις 11:55 ΜΜ, nickgreck είπε Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να πάω στο Protergia Value Gas Secure ; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει ρήτρα αποχώρησης; Ισχύουν οι συστάσεις στο αέριο; Έχει κάποια καλύτερη προσφορά αυτή την περίοδο ; Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μία σύσταση. Ευχαριστώ ! Δυστυχώς οι συστάσεις είναι μόνο για ρεύμα..ΗΡΩΝ για καλοκαίρι με δώρο 50€ και δωρεάν πάγια και από Σεπτέμβρη βλέπεις
nickgreck Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε Δυστυχώς οι συστάσεις είναι μόνο για ρεύμα..ΗΡΩΝ για καλοκαίρι με δώρο 50€ και δωρεάν πάγια και από Σεπτέμβρη βλέπεις Ήρων εννοείς το gas max home ; Δηλαδή μπορώ να πάω και σε 2 μήνες π.χ. να φύγω ; χωρίς ποινή; δε θα ζητήσουν τα 50 ευρώ πίσω ;
Dogtor21 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, nickgreck είπε Ήρων εννοείς το gas max home ; Δηλαδή μπορώ να πάω και σε 2 μήνες π.χ. να φύγω ; χωρίς ποινή; δε θα ζητήσουν τα 50 ευρώ πίσω ; Ναι.. μόνο στο μπλε έχουν παράνομη ρήτρα αποχώρησης.. όχι δεν τα ζητάνε πίσω αλλά καλό είναι να φαγωθούν και να μην ζητούνται σε λογαριασμό τυχόν πιστωτικά.. Επίσης είπα Σεπτέμβριο γενικά...αν η τιμή είναι καλή κάθεσαι αν θες η ανάλογα πράττεις
ringboy Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 4:01 ΠΜ, ringboy είπε Ρε παιδια θα τρελαθω τελειως. Μου ηρθε λογαριασμος ζενιθ κατ' εκτιμηση ΕΔΑ με τελευταια ενδειξη 21325 κμ. Εν τω μεταξυ σημερα εγω εχω στο μετρητη μονο 21250 κμ δλδ μου χρεωσαν κατ'εκτιμηση τουλαχιστον 70 μετρα περισσοτερα και ακομα παραπανω γιατι η κατ'εκτιμηση καταγραφη ηταν για το διαστημα μεχρι 30 απριλιου δλδ 35 μερες πριν οπου ειχα ακομα λιγοτερα κυβικα μετρα. Το ποσο που μου χρεωσαν ειναι μεγαλο δλδ 380 ευρω Αυτο πρωτη φορα συμβαινει γιατι διαβαζω οτι ξεκινησαν τις κατ εκτιμηση μετρησεις Δλδ τι σημαινει αυτο? Οποιον παρει ο χαρος? Τι κανω τωρα? Τελικα πηγα στα κεντρικα της ζενιθ, και πηρα σταθερο προγραμμα σε αεριο και ρευμα και συγχρονως εγινε εκκαθαριση του φουσκωμενου λογαριασμου και επιστροφη του πιστωτικου. Ευγενεστατοι και εξυπηρετικοι οι υπαλληληλοι, ολα καλα. 1
ekrepali Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου On 23/06/2025 at 23:55, nickgreck said: Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να πάω στο Protergia Value Gas Secure ; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει ρήτρα αποχώρησης; Ισχύουν οι συστάσεις στο αέριο; Έχει κάποια καλύτερη προσφορά αυτή την περίοδο ; Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μία σύσταση. Ευχαριστώ ! Όχι, μόνο στο ρεύμα ισχύουν οι συστάσεις. Aυτή τη περίοδο Gas Max ΗΡΩΝ μέσω econtract για 50άρικο... κι από Οκτώβριο αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα