jimmysss! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου On 29/08/2025 at 19:05, ekrepali said: Μέχρι Οκτώβριο, ίσως και Νοέμβριο... φτηνό θα είναι το ΗΡΩΝ. Mόλις αρχίσουν τα κρύα, τότε ανεβάζουν τιμές. Περίμενε μηπως ρίξουν τιμές η ΔΕΗ κι η Elpedison στα σταθερά. Της Ελίν μέχρι στιγμής είναι συμπαθητικά... το ένα με 8 ευρώ πάγιο και 0.036... και το άλλο με 0 πάγιο και 0.045. Αυτό με το μηδενικό πάγιο συμφέρει μέχρι 10000kwh το χρόνο (περίπου 850 κυβικά στον μετρητή) εγω δεν ξερω τι καταναλωση θα εχω.. πιστευω (ελπιζω) οτι θα ειναι χαμηλη καθως μιλαμε για 1-2 ατομα στο σπιτι
vagos789 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Το καλοκαιρι πηγα στο σταθερο της Ηρων , αν και υπηρξα παλαιοτερα πελατης πηρα κι ενα 50αρικο bonus ενω δεν πληρωνω καλοκαιρινα παγια.Προς το παρον καλη επιλογη.Αρνητικο οτι εχει ρητρα αλλα δεν με ενοχλει αφου ειναι αρκετα χαμηλη η σταθερη τιμη
tzitzikas2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 30/8/2025 στις 2:35 ΠΜ, myst77 είπε έχω ΔΕΗ myHome GasControl (0,045) μέχριν τον Νοέμβριο Να κάνω τώρα την αλλαγή σε ΔΕΗ myHome GasBenefit ; Και εγώ έχω παρόμοιο δίλημμα. Έχω gas control ως 27 Οκτωβρίου. Μάλλον και δεδομένου ότι ως τότε δεν θα ανάψω θέρμανση παρά μόνο ζεστό νερό όταν δεν έχω τον ηλιακό θα πάρω την απόφαση τότε κοντά ανάλογα την τιμή του κυμαινόμενου τότε. Αλλά μάλλον σε νέο gas control τότε σκέφτομαι για να μην έχω να ασχολούμαι. Περισυ με 0,045 καλά βγήκε.
jimmysss! Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, tzitzikas2 said: Και εγώ έχω παρόμοιο δίλημμα. Έχω gas control ως 27 Οκτωβρίου. Μάλλον και δεδομένου ότι ως τότε δεν θα ανάψω θέρμανση παρά μόνο ζεστό νερό όταν δεν έχω τον ηλιακό θα πάρω την απόφαση τότε κοντά ανάλογα την τιμή του κυμαινόμενου τότε. Αλλά μάλλον σε νέο gas control τότε σκέφτομαι για να μην έχω να ασχολούμαι. Περισυ με 0,045 καλά βγήκε. πως και δεν πατε σε ΗΡΩΝ και τους εναλλακτικους ; συμφερει η ΔΕΗ πιο πολυ ;;;
tzitzikas2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, jimmysss! είπε πως και δεν πατε σε ΗΡΩΝ και τους εναλλακτικους ; συμφερει η ΔΕΗ πιο πολυ ;;; Η ΔΕΗ είναι αξιόπιστη ως τώρα οπότε λέω να παραμείνω 2
mdkamael Δημοσ. Πέμπτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:30 μμ (επεξεργασμένο) Γεια σας και από εδώ παίδες ... λοιπόν!!! Νέος παίκτης στο αέριο από φέτος! Έριξα μια Γρηγόρη μάτια στο εξέλ, κ βλέπω πως το ΕΛΙΝ ON! zero gas fixed με μηδενικο παγιο ειναι το go to προγραμμα συγκριτικα με τα υπολοιπα. Στο συγκεκριμενο σπιτι που με απασχολει, η ετησια περσινη καταναλωση ηταν 2569kwh ( ενεργειακη κλαση Α, ενδοδαπεδια που λειτουργει με θερμοσταστη 24/7 ), αξιζει κατι αλλο να λαβω υπ οψιν στο ανω προγραμμα ?! συστηνεται κατι διαφορετικο ? Τα προγράμματα του Heron gas pass, gas home max εχουν παγιδες ?! Μόλις είδα σταθερο elpedison gas home bright 12M plus βαζει 12 παγια δωρο και 0.038 τη kwh.....για νεες εκπροσωπησεις !!!!! Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:25 μμ από mdkamael
TeoTheDoctor Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ 2 ώρες πριν, mdkamael είπε Γεια σας και από εδώ παίδες ... λοιπόν!!! Νέος παίκτης στο αέριο από φέτος! Έριξα μια Γρηγόρη μάτια στο εξέλ, κ βλέπω πως το ΕΛΙΝ ON! zero gas fixed με μηδενικο παγιο ειναι το go to προγραμμα συγκριτικα με τα υπολοιπα. Στο συγκεκριμενο σπιτι που με απασχολει, η ετησια περσινη καταναλωση ηταν 2569kwh ( ενεργειακη κλαση Α, ενδοδαπεδια που λειτουργει με θερμοσταστη 24/7 ), αξιζει κατι αλλο να λαβω υπ οψιν στο ανω προγραμμα ?! συστηνεται κατι διαφορετικο ? Τα προγράμματα του Heron gas pass, gas home max εχουν παγιδες ?! Μόλις είδα σταθερο elpedison gas home bright 12M plus βαζει 12 παγια δωρο και 0.038 τη kwh.....για νεες εκπροσωπησεις !!!!! Εγώ καταλαβαίνω ότι έχει δώρο τα πάγια του 2025 όχι 12 πάγια 1
mdkamael Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε Εγώ καταλαβαίνω ότι έχει δώρο τα πάγια του 2025 όχι 12 πάγια Ωχ οντως... το γραφει κ μεσα στους ορους ως 31.12.2025. Τωρα τους διαβασα κ εγω. Εχεις απολυτο δικιο. Αρα ΕΛΙΝ που δεν εχει ορους για το μηδενικο παγιο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:08 μμ από mdkamael
leftermann Δημοσ. Παρασκευή στις 02:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:08 μμ Βλέπω το πρόγραμμα gas pass home του Ήρωνα: έχει 3Χ50€ επιδότηση για Δεκέμβριο - Ιανουάριο - Φεβρουάριο και επιπλέον 50€ με eContract, καταλαβαίνω σωστά; Φαίνεται καλό αν δεν έχεις ψηλές καταναλώσεις. Κάνω κάπου λάθος;
panosss567 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Έχει προϋπόθεση να κάνεις 4500 kw το χρόνο. 1 1
Dogtor21 Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 μμ Στις 5/9/2025 στις 2:08 ΜΜ, leftermann είπε Βλέπω το πρόγραμμα gas pass home του Ήρωνα: έχει 3Χ50€ επιδότηση για Δεκέμβριο - Ιανουάριο - Φεβρουάριο και επιπλέον 50€ με eContract, καταλαβαίνω σωστά; Φαίνεται καλό αν δεν έχεις ψηλές καταναλώσεις. Κάνω κάπου λάθος; Και να μείνεις ένα χρόνο αλλιώς την επιστρέφεις (και με βάση την προϊστορία του ΗΡΩΝ) δύσκολα θα έχει καλή τιμή το χειμώνα και όχι γδαρσιμο
Dogtor21 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 5/9/2025 στις 2:58 ΜΜ, panosss567 είπε Έχει προϋπόθεση να κάνεις 4500 kw το χρόνο. Από 0-3000 επιστρέφεις το 80% ήτοι 120€ Από 3001-4500 επιστρέφεις το 65% ήτοι 97,5 Και από 4501 τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα