Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επικοινωνια με την δεη , δεν δινουν τα 100 ευρω σε υφισταμενους. Αρα φανταζομαι μια λυση ειναι να κανουμε το αεριο σε αλλο ονομα εντος της οικογενειας, αλλα πως γινεται αυτο αν το ενοικιαστηριο ειναι στο ονομα αυτου που εχει ηδη την παροχη στο ονομα του?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, fastnq2 said:

Σε επικοινωνια με την δεη , δεν δινουν τα 100 ευρω σε υφισταμενους. Αρα φανταζομαι μια λυση ειναι να κανουμε το αεριο σε αλλο ονομα εντος της οικογενειας, αλλα πως γινεται αυτο αν το ενοικιαστηριο ειναι στο ονομα αυτου που εχει ηδη την παροχη στο ονομα του?

Ή φεύγεις σε κυμαινόμενο άλλου παρόχου για να ξαναγυρίσεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ή φεύγεις σε κυμαινόμενο άλλου παρόχου για να ξαναγυρίσεις.

Σε καθε αλλαγη παροχου αεριου που εχω κανει πηρε στη καλυτερη 3 βδομαδες, στη χειροτερη εναμιση μηνα για να γινει. Αλλο τοσο για να ξαναεπιστρεψεις στην δεη, νομιζω δεν αξιζει η ταλαιπωρια, συν οτι μπορει να εχουν αφαιρεσει την προσφορα μεχρι να γινουν αυτα..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Σε καθε αλλαγη παροχου αεριου που εχω κανει πηρε στη καλυτερη 3 βδομαδες, στη χειροτερη εναμιση μηνα για να γινει. Αλλο τοσο για να ξαναεπιστρεψεις στην δεη, νομιζω δεν αξιζει η ταλαιπωρια, συν οτι μπορει να εχουν αφαιρεσει την προσφορα μεχρι να γινουν αυτα..

Παιδιά , αλλαγή ονόματος δεν νομίζω να γίνεται . Όσο για την ταλαιπωρία που αναφέρεις , η διαδικασία είναι ίδια ανεξάρτητα από το χρόνο που θα πάρει . Για μένα είναι μικρή για 100€ . Για τη διάρκεια της προσφοράς έχεις δίκιο . Αλλά πέρσι που την είχα πάρει , αν θυμάμαι καλά , την έδινε κανα δίμηνο τουλάχιστον . Εγώ πήγα τέλος Δεκέμβρη .

Δημοσ.

μια χαρά μας θα μας βγει τζάμπα το αέριο φέτος.

Καλοκαίρι τζάμπα πάγια σε Ηρων + 50 ευρώ δώρο, χειμώνα 100 ευρώ στην ΔΕΗ.

Δημοσ.
6 minutes ago, The_Judas said:

μια χαρά μας θα μας βγει τζάμπα το αέριο φέτος.

Καλοκαίρι τζάμπα πάγια σε Ηρων + 50 ευρώ δώρο, χειμώνα 100 ευρώ στην ΔΕΗ.

αξιζει να παμε ΔΕΗ τωρα; και εγω ΗΡΩΝ ειμαι απο τον αυγουστο που εβαλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

με παίρνει λοιπόν μια Χ εταιρεία και μου προσφέρει ένα πακέτο, εγώ αναφέρω ότι είμαι σε κοινόχρηστη παροχή και είμαι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Προχωράμε λοιπόν την διαδικασία, στέλνω ταυτότητα, τελευταίο λογαριασμό, ηχρογραφούμε ότι συμφωνώ σε όλα αυτά, προχωράω στην ηλεκτρονική αίτηση και μου στέλνουν την σύμβαση και στο email μου, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κοινόχρηστο και το πακέτο με την σταθερή τιμή που έχουμε πει.

Βλέπουν όμως μετά, ότι έκαναν πατάτα και αυτό το πακέτο ΔΕΝ αφορά κοινόχρηστες παροχές και με παίρνουν κάθε ημέρα να το αλλάξουμε και να πάμε στο πακέτο που αφορά κοινόχρηστες παροχές. Εγώ αρνούμαι, γιατί είναι πολύ καλύτερο αυτό που έχω ήδη συμφωνήσει και έχουν βάλει την ίδια κασέτα ότι θα πρέπει να πάμε στο άλλο πακέτο. 

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

ίσως όχι ακόμη αλλά σε λίγο καιρό. Εμένα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός ΗΡΩΝ -50 ευρώ οπότε δεν καίγομαι για άμεσα.

Υπάρχει όμως ως επιλογή για αργότερα.

Αν και η αλήθεια είναι ότι το κυμαινόμενο του Ηρων με το 50% έκπτωση που δίνουν είναι αυτή την στιγμή το πιο φθηνό της αγοράς. Το Δεκέμβριο που θα έχει κρύα όμως, θα φτάσει μάλλον το fix 0.042 της ΔΕΗ.

https://heron.gr/media/nmlfdieu/gas-max-2-αυτονομίες.pdf

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, The_Judas said:

ίσως όχι ακόμη αλλά σε λίγο καιρό. Εμένα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός ΗΡΩΝ -50 ευρώ οπότε δεν καίγομαι για άμεσα.

Αν και η αλήθεια είναι ότι το κυμαινόμενο του Ηρων με το 50% έκπτωση που δίνουν είναι αυτή την στιγμή το πιο φθηνό της αγοράς. Το Δεκέμβριο που θα έχει κρύα όμως, θα φτάσει μάλλον το fix 0.042 της ΔΕΗ.

Γενικα τι κοστος ανα μηνα να περιμενω για αεριο ; ενα ατομο ειμαι και το χρησιμοποιω για νερο (εχω ηλιακο βεβαια), μαγειρεμα και θερμανση (οχι ακομα) ;

Δημοσ.
38 minutes ago, jimmysss! said:

Eννοειται γιατί δε ξέρεις μέχρι πότε θα είναι το 100αρικο.

Το πιστωτικό του ΗΡΩΝ θα το ζητήσεις σε IBAN.

Επίσης μετά τη ΔΕΗ μπορεί να κάνουμε και καμιά βόλτα από Elpedison... προσεχώς θα αλλάξουν ονομασία οπότε μπορεί μοιράσουν τίποτα επιταγές Σκλαβενίτη σύντομα ή τα Χριστούγεννα.

Στη ΔΕΗ για να πας θα χρειαστείς αντίγραφο σύμβασης με την ΕΔΑ ή τη σύμβαση που είχες υπογράψει με τον ΗΡΩΝ (αν δεν έχουν βγάλει λογαριασμό), ταυτότητα, φωτό μετρητή με σωληνώσεις δηλαδή όλο το εσωτερικό του κουτιου, Ε9 ή μισθωτήριο.

Σε κατάστημα θα ξεμπερδεψεις ευκολοτερα απ' ότι τηλεφωνικώς.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, ekrepali said:

Eννοειται γιατί δε ξέρεις μέχρι πότε θα είναι το 100αρικο.

Το πιστωτικό του ΗΡΩΝ θα το ζητήσεις σε IBAN.

Επίσης μετά τη ΔΕΗ μπορεί να κάνουμε και καμιά βόλτα από Elpedison... προσεχώς θα αλλάξουν ονομασία οπότε μπορεί μοιράσουν τίποτα επιταγές Σκλαβενίτη σύντομα ή τα Χριστούγεννα.

Στη ΔΕΗ για να πας θα χρειαστείς αντίγραφο σύμβασης με την ΕΔΑ ή τη σύμβαση που είχες υπογράψει με τον ΗΡΩΝ (αν δεν έχουν βγάλει λογαριασμό), ταυτότητα, φωτό μετρητή με σωληνώσεις δηλαδή όλο το εσωτερικό του κουτιου, Ε9 ή μισθωτήριο.

Σε κατάστημα θα ξεμπερδεψεις ευκολοτερα απ' ότι τηλεφωνικώς.

Αξιζει να περιμενω να ερθει ο πρωτος λογαριασμος (ποτε ερχεται;;;) ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, jimmysss! said:

Αξιζει να περιμενω να ερθει ο πρωτος λογαριασμος (ποτε ερχεται;;;) ;

Περίπου 1 - 1.5 μήνα μετά τη καταμέτρηση του Σεπτεμβρίου. Δεν αξίζει να περιμένεις όχι.

Αν δεν έχεις τη σύμβαση της ΕΔΑ (τη σελίδα που γράφει το ηκασπ) και δεν έχεις κρατήσει ούτε τη σύμβαση του ΗΡΩΝ... ζήτα από τον ΗΡΩΝ (είτε μέσω chat είτε τηλεφωνικώς) να σου στείλει στο email το αντίγραφο της συμβασης που υπέγραψες τον Αύγουστο. Τη στέλνουν σχεδόν άμεσα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
13 minutes ago, ekrepali said:

Περίπου 1 - 1.5 μήνα μετά τη καταμέτρηση του Σεπτεμβρίου. Δεν αξίζει να περιμένεις όχι.

Αν δεν έχεις τη σύμβαση της ΕΔΑ (τη σελίδα που γράφει το ηκασπ) και δεν έχεις κρατήσει ούτε τη σύμβαση του ΗΡΩΝ... ζήτα από τον ΗΡΩΝ (είτε μέσω chat είτε τηλεφωνικώς) να σου στείλει στο email το αντίγραφο της συμβασης που υπέγραψες τον Αύγουστο. Τη στέλνουν σχεδόν άμεσα.

Ολα τα εχω. Ειναι τοσο προσφατα που ακομα πανω στο γραφειο μου ειναι ολα! πφφ αηχωθηκα λιγο αλλα πρεπει να παιξω μπαλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, The_Judas said:

τα γράφω εδώ

Αλήθεια, έχει ρήτρα πρόωρης υπαναχώρησης? Δεν βρίσκω κάτι.

Διότι υφιστάμενος ΔΕΗ, μπορεί να πάει 2-3 μήνες ήρων και μετά να γυρίσει ΔΕΗ.

Επεξ/σία από waveparticle

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...