Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/9/2025 στις 9:53 ΠΜ, hountalass είπε

Έχουμε tips όσον αφορά τους παρόχους; Πχ έχω διαβάσει ότι λέτε ότι ο ΗΡΩΝ τον χειμώνα καρφώνει σε χρεώσεις. 

Έχουμε τίποτα κρυφές χρεώσεις; Η ΔΕΗ στο μπλε της με το 7ε πάγιο και το 0,042 γράφει πχ ότι είναι χωρίς το ΦΠΑ.

Σύμφωνα με το ιστορικό οι τιμές είναι σχετικά φυσιολογικές (με την έκπτωση που δίνει 50%).

https://heron.gr/media/nmlfdieu/gas-max-2-αυτονομίες.pdf

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα της ελιν στο αέριο. Δίνει σταθερό 0.0449 για ένα χρόνο χωρίς πάγια. ( Κέρδος 84 σε σχέση με την ΔΕΗ) Και 3000 πόντους ελιν. Και σε συνδιασμό με το ρεύμα νομίζω μπορεί κάποιος να χαλαρώσει με τις έρευνες για παρόχους αν πάρει ένα σταθερό γύρω στα δέκα λεπτά με έκπτωση παγίου στα 5 ευρώ. 

Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 3:52 ΜΜ, george_008 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα της ελιν στο αέριο. Δίνει σταθερό 0.0449 για ένα χρόνο χωρίς πάγια. ( Κέρδος 84 σε σχέση με την ΔΕΗ) Και 3000 πόντους ελιν. Και σε συνδιασμό με το ρεύμα νομίζω μπορεί κάποιος να χαλαρώσει με τις έρευνες για παρόχους αν πάρει ένα σταθερό γύρω στα δέκα λεπτά με έκπτωση παγίου στα 5 ευρώ. 

κοιτα ομως για ρητρα αποχωρησης

Δημοσ.
On 26/09/2025 at 15:52, george_008 said:

Kι εγώ το έχω στα υπόψιν κυρίως για το ότι το ρεύμα έχει καρφωτή τιμή... όχι 0.20 αρχική και 50% έκπτωση με συνέπεια. Οπότε και να αργήσεις μερικές μέρες να πληρώσεις δε χάθηκε ο κόσμος.

Αλλά έτσι όπως έπεσε η χονδρική στο ρεύμα, παρέμεινα κίτρινο protergia... και στο αέριο αφού έφαγα το 50άρι του ΗΡΩΝ έσκασε λουκούμι το 100άρικο ΔΕΗ control και μακάρι να μοιράσει κι η elpedison τίποτα επιταγές όταν κάνουν rename.

Oπότε έμεινε η Ελίν σε standby. Επίσης για Ελίν θα προτιμούσα το αέριο με το μηδενικό πάγιο, αλλά αυτό δε δίνει επιπλέον έκπτωση στο ρεύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ekrepali είπε

Kι εγώ το έχω στα υπόψιν κυρίως για το ότι το ρεύμα έχει καρφωτή τιμή... όχι 0.20 αρχική και 50% έκπτωση με συνέπεια. Οπότε και να αργήσεις μερικές μέρες να πληρώσεις δε χάθηκε ο κόσμος.

Αλλά έτσι όπως έπεσε η χονδρική στο ρεύμα, παρέμεινα κίτρινο protergia... και στο αέριο αφού έφαγα το 50άρι του ΗΡΩΝ έσκασε λουκούμι το 100άρικο ΔΕΗ control και μακάρι να μοιράσει κι η elpedison τίποτα επιταγές όταν κάνουν rename.

Oπότε έμεινε η Ελίν σε standby. Επίσης για Ελίν θα προτιμούσα το αέριο με το μηδενικό πάγιο, αλλά αυτό δε δίνει επιπλέον έκπτωση στο ρεύμα.

Κι εγώ πήγα για το 100ρικο αλλά νομίζω μόλις τελειώσει θα πάω ελιν χωρίς πάγιο, θα είναι σαν να παιρνω ακόμα 80 ευρώ 

15 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

κοιτα ομως για ρητρα αποχωρησης

Για το ρεύμα ή για το αέριο λες;

Επεξ/σία από george_008
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dmitrios είπε

Έχουμε γνώμη για volton και το πρόγραμμα  Gas stay and win;

Αυτά δίνει.

Πόσο θα βγαίνει δηλαδή η κιλοβατώρα με αυτό τον τύπο;

Screenshot_2025-09-29-14-40-34-952_com.android.chrome.jpg.031d9b12d2ed9ada8651ddfcc48517b7.jpg

Aν καταλαβαίνω καλά, η τιμή της kw είναι σχετικά ακριβή συγκριτικά με τα 0,04 που βρίσκεις σε άλλους παρόχους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2025 στις 11:05 ΜΜ, Uberalles_gr είπε

Ναι ακριβώς αυτό έχει γίνει, σε κοινόχρηστη παροχή/πολυκατοικία, μου έδωσαν συμβόλαιο για οικιακό. 

Παραδέχονται ότι έχει γίνει λάθος με την πρόφαση ότι αφού ελέγχθηκε, είδαν ότι είναι σε κοινόχρηστο, λες και τους το είχα κρύψει, και προσπαθούν να με βάλουν να υπογράψω σε νέο συμβόλαιο με άλλο πρόγραμμα, κυμαινόμενο αλλά σαφώς χειρότερο από αυτό που έχω υπογράψει. 

Παιδιά σόρρυ αλλά ομολογώ πως είμαι άσχετος με το αντικείμενο.

Στην πολυκατοικία που έχω διαμέρισμα, πέρασε η ΔΕΔΑ τις σωληνώσεις από όλους τους ορόφους και στο μπαλκόνι μου έβαλαν μετρητή.

Δεν υπάρχει κεντρικός λέβητας, το κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του.

Αυτό θεωρείται αυτόνομο (https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-zero-fixed-autonomo/) ή κοινόχρηστο (https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-koinoxristes-paroxes/gas-on-zero-fixed-koinoxristo/);

Επεξ/σία από thanosp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, thanosp είπε

Παιδιά σόρρυ αλλά ομολογώ πως είμαι άσχετος με το αντικείμενο.

Στην πολυκατοικία που έχω διαμέρισμα, πέρασε η ΔΕΔΑ τις σωληνώσεις από όλους τους ορόφους και στο μπαλκόνι μου έβαλαν μετρητή.

Δεν υπάρχει κεντρικός λέβητας, το κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του.

Αυτό θεωρείται αυτόνομο (https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-zero-fixed-autonomo/) ή κοινόχρηστο (https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-koinoxristes-paroxes/gas-on-zero-fixed-koinoxristo/);

Αν έχεις δικό σου ρολόι/μετρητή όπως και κάθε άλλο διαμέρισμα έχει αντίστοιχα το δικό του, τότε είσαι αυτόνομος και πρέπει να επιλέξεις οικιακό προγραμμα. Μην μπλέκεις μόνο τον λέβητα με τον μετρητή του αερίου. 

Επεξ/σία από ioio
  • Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, dmitrios said:

Παίζει κάποια καλή πρόταση αυτές τις ημέρες; 

Mόνο για σήμερα: Elpedison Gas Home Bright Plus (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) με 100 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη. Και 100 ευρώ σκλαβενίτη για ρεύμα, ακόμα και για κίτρινα που μπορείς να φύγεις.

Επίσης η ΔΕΗ δίνει 100 ευρώ στο gas control στον 1ο λογαριασμό.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mόνο για σήμερα: Elpedison Gas Home Bright Plus (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) με 100 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη. Και 100 ευρώ σκλαβενίτη για ρεύμα, ακόμα και για κίτρινα που μπορείς να φύγεις.

Το γίνεται στη περίπτωση που έχω ήδη υπογράψει με ΔΕΗ πριν 5 μέρες . 

αν φύγω και πάω ΕΛΠΕ λογικά χάνω της ΔΕΗ οπότε μάλλον δεν αξίζει . 

Δημοσ.
1 hour ago, TeoTheDoctor said:

Το γίνεται στη περίπτωση που έχω ήδη υπογράψει με ΔΕΗ πριν 5 μέρες . 

αν φύγω και πάω ΕΛΠΕ λογικά χάνω της ΔΕΗ οπότε μάλλον δεν αξίζει . 

Εμένα είχε ήδη γίνει η μεταφορά πριν μια βδομάδα και το ξέρω σίγουρα γιατί βγήκε τελικός Ήρων.

Η δική σου περίπτωση είναι περίεργη... δε ξέρω τι κάνει η ΕΔΑ όταν έχει 2 ενεργά αιτήματα σε εκκρεμότητα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mόνο για σήμερα: Elpedison Gas Home Bright Plus (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) με 100 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη.

Μέχρι τις 17:30 ήταν...

Δημοσ.
Στις 30/9/2025 στις 1:27 ΜΜ, ekrepali είπε

Άρα το έχασα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...