citiz Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 πμ Για προσωρινή στάση σε άλλη εταιρεία σε κυμαινόμενο και επιστροφή σε ΔΕΗ για το 100αρι μπορεί να γίνει;
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 πμ 1 hour ago, citiz said: Για προσωρινή στάση σε άλλη εταιρεία σε κυμαινόμενο και επιστροφή σε ΔΕΗ για το 100αρι μπορεί να γίνει; Θα πρέπει πρώτα να εκδώσει η ΔΕΗ τελικό, αλλιως δεν αφήνει το σύστημα να καταχωρήσουν νέα αίτηση. 1
Dll Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 πμ Καλημέρα, πριν από ένα μήνα μετακόμισα και διέκοψα την παροχή στο προηγούμενο διαμέρισμα (ΔΕΗ). Εκδόθηκε κανονικά ο τελικός λογαριασμός και σήμερα μου έστειλαν ακόμη έναν λογαριασμό που γράφει ότι είναι έκτακτος. Περιμένω τηλέφωνο από τμήμα φυσικού αερίου. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
Dogtor21 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Καλημέρα συμφορουμιτες Έχω το εξής δίλημμα..να μείνω ΗΡΩΝ και αυτό το μήνα με χαμηλή τιμή σε σχέση με της ΔΕΗ και χαμηλότερο πάγιο και να πάω ΔΕΗ προς το τέλος του μήνα η να φύγω από τώρα για το 100 με ενδεχόμενο να βγει μετά και κάποια άλλη προσφορά??
tzitzikas2 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 πμ 27/10 λήγει το gas control ΔΕΗ. Να μείνω με νέο gas control ΔΕΗ 0,042Ε+7Ε πάγιο ή να πάω στο benefit ΔΕΗ? Εσείς πως κινηθήκατε όσοι είστε μόνο στη ΔΕΗ? Δεν σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία.
energy52 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 πμ 23 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε Καλημέρα συμφορουμιτες Έχω το εξής δίλημμα..να μείνω ΗΡΩΝ και αυτό το μήνα με χαμηλή τιμή σε σχέση με της ΔΕΗ και χαμηλότερο πάγιο και να πάω ΔΕΗ προς το τέλος του μήνα η να φύγω από τώρα για το 100 με ενδεχόμενο να βγει μετά και κάποια άλλη προσφορά?? Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με σενα και θα σου εγω τι θα κανω..αιτηση για control απο βδομαδα γιατι μεχρι να ολοκληρωθει η αλλαγη θα παρει κανα 20ημερο οποτε θα εχω φαει και τα υπολοιπα 17 ευρω πιστωτικο που εχω ακομα στον Ηρων..Κι η φαση ειναι πως ηθελα να την αποφυγω την Δεη φετος επειδη βγαζει λογαριασμους οποτε της καπνισει αλλα ας οψεται το 100αρι.. δε θα κατσω ομως ολο το χειμωνα εκει, κι αναλογα τι προσφορες θα εχουμε😉 1
alekout Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 πμ 27 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε Καλημέρα συμφορουμιτες Έχω το εξής δίλημμα..να μείνω ΗΡΩΝ και αυτό το μήνα με χαμηλή τιμή σε σχέση με της ΔΕΗ και χαμηλότερο πάγιο και να πάω ΔΕΗ προς το τέλος του μήνα η να φύγω από τώρα για το 100 με ενδεχόμενο να βγει μετά και κάποια άλλη προσφορά?? Εγώ επειδή έχω μικρή κατανάλωση και είμαι πιστωτικός ακόμα στον Ήρωνα , θα πάω τέλος του μήνα . 1
jimmysss! Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 πμ 10 minutes ago, alekout said: Εγώ επειδή έχω μικρή κατανάλωση και είμαι πιστωτικός ακόμα στον Ήρωνα , θα πάω τέλος του μήνα . Καποιος ειχε πει οτι μπορουν να σου πιστωσουν τα χρηματα στο λογαριασμο (το υπολοιπο)
sofiapapaschoina Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ Καλημέρα παιδιά. Είμαι στον Ηρων από το καλοκαίρι στο GAS MAX HOME και είναι το πρώτο σπίτι στο οποίο μπαίνω με αέριο. Αυτό το τονίζω διότι δεν έχω ιδέα πρώτον τι κατανάλωση έχει ακόμα, και δεύτερον γιατί δεν γνωρίζω εν τέλει αν είναι πιο συμφέρον το κυμαινόμενο ή το σταθερό. Σκεφτόμουν μήπως τέλη Οκτώβρη πάω στην ΔΕΗ στο MyHomeGasControl με πάγιο 7 και 0,042 κιλοβατώρα χωρίς ΦΠΑ, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τον επόμενο χρόνο +του ότι έχει δώρο 100€ στον πρώτο λογαριασμο. Θεωρείτε πως συμφέρει αυτή η αλλαγή και αν όχι τι μου προτείνετε; Εχω φίλη που μένει σε κυμαινομενο και τον χειμώνα στο αέριο, και άλλους που μου λένε πως οι τιμές εκτοξεύονται και πως συμφέρει καλύτερα πρόγραμμα σταθερού.
Dogtor21 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:57 πμ 22 λεπτά πριν, energy52 είπε Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με σενα και θα σου εγω τι θα κανω..αιτηση για control απο βδομαδα γιατι μεχρι να ολοκληρωθει η αλλαγη θα παρει κανα 20ημερο οποτε θα εχω φαει και τα υπολοιπα 17 ευρω πιστωτικο που εχω ακομα στον Ηρων..Κι η φαση ειναι πως ηθελα να την αποφυγω την Δεη φετος επειδη βγαζει λογαριασμους οποτε της καπνισει αλλα ας οψεται το 100αρι.. δε θα κατσω ομως ολο το χειμωνα εκει, κι αναλογα τι προσφορες θα εχουμε😉 Εν τω μεταξύ εγώ από αρχές Ιουνίου είμαι ΗΡΩΝ (βέβαια ολοκληρώθηκε μετά από 1,5 μήνα) δεν έχω δει λογαριασμό ακόμα.. οπότε δεν ξέρω σε τι φάση είναι..σε κάποια φάση έβγαλε στην εφαρμογή ένα -20€ αλλά χάθηκε μετά από μια μέρα.. χωρίς φυσικά λογαριασμό 7 λεπτά πριν, sofiapapaschoina είπε Καλημέρα παιδιά. Είμαι στον Ηρων από το καλοκαίρι στο GAS MAX HOME και είναι το πρώτο σπίτι στο οποίο μπαίνω με αέριο. Αυτό το τονίζω διότι δεν έχω ιδέα πρώτον τι κατανάλωση έχει ακόμα, και δεύτερον γιατί δεν γνωρίζω εν τέλει αν είναι πιο συμφέρον το κυμαινόμενο ή το σταθερό. Σκεφτόμουν μήπως τέλη Οκτώβρη πάω στην ΔΕΗ στο MyHomeGasControl με πάγιο 7 και 0,042 κιλοβατώρα χωρίς ΦΠΑ, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τον επόμενο χρόνο +του ότι έχει δώρο 100€ στον πρώτο λογαριασμο. Θεωρείτε πως συμφέρει αυτή η αλλαγή και αν όχι τι μου προτείνετε; Εχω φίλη που μένει σε κυμαινομενο και τον χειμώνα στο αέριο, και άλλους που μου λένε πως οι τιμές εκτοξεύονται και πως συμφέρει καλύτερα πρόγραμμα σταθερού. Πήγαινε μια βόλτα ΔΕΗ.. άλλωστε δεν έχει δέσμευση.. συνήθως τα κυμαινόμενα τους χειμερινούς μήνες είναι παραπάνω από 0,042 και δαγκώνουν 1
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 μμ 3 hours ago, Dll said: Καλημέρα, πριν από ένα μήνα μετακόμισα και διέκοψα την παροχή στο προηγούμενο διαμέρισμα (ΔΕΗ). Εκδόθηκε κανονικά ο τελικός λογαριασμός και σήμερα μου έστειλαν ακόμη έναν λογαριασμό που γράφει ότι είναι έκτακτος. Περιμένω τηλέφωνο από τμήμα φυσικού αερίου. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Μήπως ξέχασαν να χρεώσουν ή να πιστώσουν κάτι κι έβγαλαν έκτακτο; Aνέβασε και τους 2 λογαριασμούς μπρος - πίσω με σβησμένα τα στοιχεία σου (όνομα, ηκασπ, μετρητή, τα πάντα).
tempo Δημοσ. Πέμπτη στις 06:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:36 μμ 7 hours ago, Dll said: Καλημέρα, πριν από ένα μήνα μετακόμισα και διέκοψα την παροχή στο προηγούμενο διαμέρισμα (ΔΕΗ). Εκδόθηκε κανονικά ο τελικός λογαριασμός και σήμερα μου έστειλαν ακόμη έναν λογαριασμό που γράφει ότι είναι έκτακτος. Περιμένω τηλέφωνο από τμήμα φυσικού αερίου. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Ίσως είναι τα τέλη διακοπής. Μου έτυχε και εμένα....ψάξε το ποσό στην σελίδα του διαχειριστή φυσικού αερίου, είναι στάνταρ το ποσό των τελών διακοπής.
motoboots Δημοσ. Πέμπτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:28 μμ 8 ώρες πριν, Dogtor21 είπε Πήγαινε μια βόλτα ΔΕΗ.. άλλωστε δεν έχει δέσμευση.. συνήθως τα κυμαινόμενα τους χειμερινούς μήνες είναι παραπάνω από 0,042 και δαγκώνουν Τα σταθερά προγράμματα φυσικού αερίου, όπως το ΔΕΗ myHome GasControl με τα 100€ δώρο, δεν έχουν δέσμευση παραμονής και πέναλτι στην αποχώρηση; Παίρνεις δηλαδή το κατοστάρικο και φεύγεις; 😗
Dogtor21 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:39 μμ 9 λεπτά πριν, motoboots είπε Τα σταθερά προγράμματα φυσικού αερίου, όπως το ΔΕΗ myHome GasControl με τα 100€ δώρο, δεν έχουν δέσμευση παραμονής και πέναλτι στην αποχώρηση; Παίρνεις δηλαδή το κατοστάρικο και φεύγεις; 😗 Ναι αυτό συμβαίνει... καλό είναι να το φας βέβαια και μετά να φύγεις.. 1
kxtsao Δημοσ. Πέμπτη στις 10:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:30 μμ 11 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε 27/10 λήγει το gas control ΔΕΗ. Να μείνω με νέο gas control ΔΕΗ 0,042Ε+7Ε πάγιο ή να πάω στο benefit ΔΕΗ? Εσείς πως κινηθήκατε όσοι είστε μόνο στη ΔΕΗ? Δεν σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. και μένα λήγει εκείνες τις ημέρες, σκέφτομαι να πάω σε κυμαινόμενο για λίγο, ίσως και το Νοέμβριο και μετά να το γυρίσω στο σταθερό, γιατί πιστεύω η προσφορά με τα 100€ θα συνεχιστεί και τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα