HERTHAN Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 πμ 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε 27/10 λήγει το gas control ΔΕΗ. Να μείνω με νέο gas control ΔΕΗ 0,042Ε+7Ε πάγιο ή να πάω στο benefit ΔΕΗ? Εσείς πως κινηθήκατε όσοι είστε μόνο στη ΔΕΗ? Δεν σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Κι εμένα λήγει στις 7/10 και στις 8/10 θα πάω να δω σε κατάστημα για ανανέωση μπας και πάρω το 100αρικο.
fastnq2 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Γραπτα μου ειπαν οτι δεν δινουν τα 100 αν ειμαστε ηδη πελατες. Καποιος εγραψε οτι τον πηραν τηλεφωνο και του προτειναν να ανανεωσει και να παρει τα 100. Οπως και να χει ο τουρισμος ειναι η λυση, αφου δεν σεβονται τους πελατες που εχουν ηδη. Ηρων για το 50ρι(ή ελπε με 100 σκλαβενιτη οσο ισχυε), και μολις εξαντληθει το δωρο παλι πισω δεη. Αν μεχρι τοτε εχει τελειωσει η προσφορα για το 100ρικο καλη καρδια.. 1
ioio Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 πμ 22 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε 27/10 λήγει το gas control ΔΕΗ. Να μείνω με νέο gas control ΔΕΗ 0,042Ε+7Ε πάγιο ή να πάω στο benefit ΔΕΗ? Εσείς πως κινηθήκατε όσοι είστε μόνο στη ΔΕΗ? Δεν σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. 15 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Γραπτα μου ειπαν οτι δεν δινουν τα 100 αν ειμαστε ηδη πελατες. Καποιος εγραψε οτι τον πηραν τηλεφωνο και του προτειναν να ανανεωσει και να παρει τα 100. Οπως και να χει ο τουρισμος ειναι η λυση, αφου δεν σεβονται τους πελατες που εχουν ηδη. Ηρων για το 50ρι(ή ελπε με 100 σκλαβενιτη οσο ισχυε), και μολις εξαντληθει το δωρο παλι πισω δεη. Αν μεχρι τοτε εχει τελειωσει η προσφορα για το 100ρικο καλη καρδια.. Εγώ ήμουν αυτή η περίπτωση που με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο κι ανανέωσα με 100 ευρώ πίστωση. Ελπίζω να το κάνουν και σε άλλους. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πάρετε τηλέφωνο και να πείτε είμαι ηδη πελάτης κλπ. Θέλω κι εγώ το ποσό των 100 οταν ανανεώσω. Και δείτε τι θα σας πουν.
citiz Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ 2 ώρες πριν, fastnq2 είπε Γραπτα μου ειπαν οτι δεν δινουν τα 100 αν ειμαστε ηδη πελατες. Καποιος εγραψε οτι τον πηραν τηλεφωνο και του προτειναν να ανανεωσει και να παρει τα 100. Οπως και να χει ο τουρισμος ειναι η λυση, αφου δεν σεβονται τους πελατες που εχουν ηδη. Ηρων για το 50ρι(ή ελπε με 100 σκλαβενιτη οσο ισχυε), και μολις εξαντληθει το δωρο παλι πισω δεη. Αν μεχρι τοτε εχει τελειωσει η προσφορα για το 100ρικο καλη καρδια.. Ήρων το 50αρι πως το παίρνεις; Κάνεις αίτηση σε κατάστημα;
alekout Δημοσ. Παρασκευή στις 01:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, citiz είπε Ήρων το 50αρι πως το παίρνεις; Κάνεις αίτηση σε κατάστημα; Ή μόνος σου με e-contract ή με σύσταση από φίλο , και 20€ αυτός και 50€ εσύ . Αν δεν έχεις φίλο στον Ήρωνα , σε συστήνω εγώ 😀 . Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:43 μμ από alekout 1
nick_81 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:49 μμ Επειδη και μενα λήγει το σταθερό της ΔΕΗ αρχες Νοεμβρίου υπάρχει κάποιος πάροχος για γρήγορη αλλαγή σε αυτόν και επιστροφή ξανά ΔΕΗ; Έστω και μέχρι 30/11 που λογικά θα πάρει παράταση το control.
fastnq2 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:03 μμ 11 λεπτά πριν, nick_81 είπε Επειδη και μενα λήγει το σταθερό της ΔΕΗ αρχες Νοεμβρίου υπάρχει κάποιος πάροχος για γρήγορη αλλαγή σε αυτόν και επιστροφή ξανά ΔΕΗ; Έστω και μέχρι 30/11 που λογικά θα πάρει παράταση το control. Αλλαγη παροχου στο αεριο και γρηγορα δεν πανε μαζι. Κανεις αλλαγη σε καποιον αλλο παροχο και ελπιζεις να προλαβεις. Εκτος αν το παρει αλλο αφμ της οικογενειας πανω του το αεριο και γινει αμεσα , αλλα δεν το κανα προσωπικα γιατι δεν θελω να μπλεξω και να ρισκαρω το επιδομα θερμανσης(μπορει και να μην εχει αντικτυπο αλλα φυλα τα ρουχα σου).
liakosx Δημοσ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:44 μμ 4 ώρες πριν, ioio είπε Εγώ ήμουν αυτή η περίπτωση που με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο κι ανανέωσα με 100 ευρώ πίστωση. Ελπίζω να το κάνουν και σε άλλους. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πάρετε τηλέφωνο και να πείτε είμαι ηδη πελάτης κλπ. Θέλω κι εγώ το ποσό των 100 οταν ανανεώσω. Και δείτε τι θα σας πουν. Και σε μένα το κάνανε. Το συμβόλαιο λήγει 15/10 και μου προτείνανε να το ανανεώσω και να μου δώσουν το 100ρικο.
tzitzikas2 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Στις 2/10/2025 στις 8:28 ΜΜ, motoboots είπε Τα σταθερά προγράμματα φυσικού αερίου, όπως το ΔΕΗ myHome GasControl με τα 100€ δώρο, δεν έχουν δέσμευση παραμονής και πέναλτι στην αποχώρηση; Παίρνεις δηλαδή το κατοστάρικο και φεύγεις; 😗 Σήμερα ανανέωσα πριν λήξει το control που είχα. Μου είπε ότι δεν έχει ρήτρα αποχώρησης και ότι θα πάρω και τα 100€ 1 1
Apo89 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:19 μμ Καλησπέρα σε όλους! Περιμένω την αλλαγή απο Ήρων σε Προτέργια με σύσταση στο ρεύμα, και το αέριο δεν ξερω που να το πάω, ειναι αναποφασιστος... Η καλύτερη επιλογή νομίζω ηταν της Ελιν μέχρι τελευταία που κοίταγα, αλλα ηταν μπλε και δεν ήθελα μάλλον. Η Προτέργια δεν μου δίνει κάποιο κινητρο για να τους πάω και το αέριο οποτε δεν ξερω τι να πράξω
ekrepali Δημοσ. χθες στις 08:58 πμ Δημοσ. χθες στις 08:58 πμ 9 hours ago, Apo89 said: Καλησπέρα σε όλους! Περιμένω την αλλαγή απο Ήρων σε Προτέργια με σύσταση στο ρεύμα, και το αέριο δεν ξερω που να το πάω, ειναι αναποφασιστος... Η καλύτερη επιλογή νομίζω ηταν της Ελιν μέχρι τελευταία που κοίταγα, αλλα ηταν μπλε και δεν ήθελα μάλλον. Η Προτέργια δεν μου δίνει κάποιο κινητρο για να τους πάω και το αέριο οποτε δεν ξερω τι να πράξω αέριο δεη gas control δώρο 100 ευρώ
citiz Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 17 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Σήμερα ανανέωσα πριν λήξει το control που είχα. Μου είπε ότι δεν έχει ρήτρα αποχώρησης και ότι θα πάρω και τα 100€ Δεν παίρνεις τα €100 αν είσαι ήδη ΔΕΗ. Το λέει στους όρους ξεκάθαρα.
ioio Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 18 λεπτά πριν, citiz είπε Δεν παίρνεις τα €100 αν είσαι ήδη ΔΕΗ. Το λέει στους όρους ξεκάθαρα. Προσωπικά αν δεν με πιστώσουν, θα κάνω αίτημα στην ΡΑΕ και θα επικαλεστώ την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους. Σε καθε περίπτωση θα ενημερώσω το φόρουμ όταν εκδοθεί ο λογαριασμός.
motoboots Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 7 ώρες πριν, ekrepali είπε αέριο δεη gas control δώρο 100 ευρώ Αυτό είναι για αυτονομία και κοινόχρηστο;
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, citiz είπε Δεν παίρνεις τα €100 αν είσαι ήδη ΔΕΗ. Το λέει στους όρους ξεκάθαρα. Ο υπάλληλος μου το είπε από μόνος του και επέμενε όταν ρώτησα μετά καθώς δεν το περίμενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα