ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 μμ 3 minutes ago, energy52 said: Προλαβες ρε θηριο 2 αλλαγες σε ενα μηνα στο αεριο; μπραβο..!!😆 μακαρι να εφτιαξαν, εκανα την Παρασκευη αλλαγη απο Ηρων σε Δεη για να δουμε.. 18/9 Ήρων -- ΔΕΗ 30/9 ΔΕΗ -- Elpedison Mολις βγει τελικός ΔΕΗ και πάρω το πιστωτικό, θα ξαναπάω ΔΕΗ. 🤪 1
energy52 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 μμ 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε 18/9 Ήρων -- ΔΕΗ 30/9 ΔΕΗ -- Elpedison Mολις βγει τελικός ΔΕΗ και πάρω το πιστωτικό, θα ξαναπάω ΔΕΗ. 🤪 Απο elpedison πηρες τιποτα; κατσε γιατι με βαζεις σε σκεψεις..πως θα βγαλουμε χειμωνα..και το επιδομα θερμανσης το κουτσουρεψαν οι ατιμοι παρολο που ειχαμε πιο βαρυ χειμωνα..
ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ 3 minutes ago, energy52 said: Απο elpedison πηρες τιποτα; 100 Σκλαβενίτη, είναι γραμμένα στη σύμβαση.Μονο 29/9-30/9 ίσχυε η προσφορά. Σε κάνα μήνα θα τα στείλουν. Αν το παίξουν δύσκολοι υπάρχει το myrae. 2
fysikos Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ 12 ώρες πριν, ekrepali είπε 100 Σκλαβενίτη, είναι γραμμένα στη σύμβαση.Μονο 29/9-30/9 ίσχυε η προσφορά. Σε κάνα μήνα θα τα στείλουν. Αν το παίξουν δύσκολοι υπάρχει το myrae. σε ποιο προγραμμα της ελπε; μηνιαιο παγιο και χρεωση κιλοβατωρας; φευγεις οποτε θελεις;
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, fysikos said: σε ποιο προγραμμα της ελπε; μηνιαιο παγιο και χρεωση κιλοβατωρας; φευγεις οποτε θελεις; To bright plus ήταν, με μηδενικό πάγιο για το 2025. χωρίς ρήτρα. Κιλοβατώρα κάτω από 0.04... Δε θα κάτσω μέχρι τέλος του μήνα, θα ξαναπάω ΔΕΗ. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:27 πμ από ekrepali
petrox21 Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ Να ρωτησω κατι, το Gas pass home του Ηρων γιατι δε συζητειται ενω φαινεται δυνατο? Τι εννοω, παιρνεις ενα 50ρικο απο το econtract και σου λεει οτι σου δινει απο 50 ευρω για Δεκεμβριο, Ιανουαριο, Φεβρουαριο. Συνολο 200Ε κερδος. Οκ η τιμη του θα ειναι σιγουρα επιτηδες τσιμπημενη παρα την εκπτωση 20% της καταναλωσης που λεει, αλλα εχω την αισθηση οτι αξιζει μια μετακινηση προς τα εκει στο τελος Νοεμβρη. Εκτος αν χανω καποια λεπτομερεια
sdikr Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ 1 hour ago, petrox21 said: Να ρωτησω κατι, το Gas pass home του Ηρων γιατι δε συζητειται ενω φαινεται δυνατο? Τι εννοω, παιρνεις ενα 50ρικο απο το econtract και σου λεει οτι σου δινει απο 50 ευρω για Δεκεμβριο, Ιανουαριο, Φεβρουαριο. Συνολο 200Ε κερδος. Οκ η τιμη του θα ειναι σιγουρα επιτηδες τσιμπημενη παρα την εκπτωση 20% της καταναλωσης που λεει, αλλα εχω την αισθηση οτι αξιζει μια μετακινηση προς τα εκει στο τελος Νοεμβρη. Εκτος αν χανω καποια λεπτομερεια Γιατί έχει κάτι περίεργους όρους που πρέπει να καταναλώσεις κάποιες kwh και να παραμείνεις στο πρόγραμμα, αλλιώς τα επιστρέφεις
Dogtor21 Δημοσ. Τρίτη στις 03:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:00 μμ 1 ώρα πριν, petrox21 είπε Να ρωτησω κατι, το Gas pass home του Ηρων γιατι δε συζητειται ενω φαινεται δυνατο? Τι εννοω, παιρνεις ενα 50ρικο απο το econtract και σου λεει οτι σου δινει απο 50 ευρω για Δεκεμβριο, Ιανουαριο, Φεβρουαριο. Συνολο 200Ε κερδος. Οκ η τιμη του θα ειναι σιγουρα επιτηδες τσιμπημενη παρα την εκπτωση 20% της καταναλωσης που λεει, αλλα εχω την αισθηση οτι αξιζει μια μετακινηση προς τα εκει στο τελος Νοεμβρη. Εκτος αν χανω καποια λεπτομερεια Από 0-3000 επιστρέφεις το 80% ήτοι 120€ Από 3001-4500 επιστρέφεις το 65% ήτοι 97,5 Και από 4501 τίποτα Συν να παραμείνεις ένα χρόνο 1 1
teot Δημοσ. Τρίτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:05 μμ Στις 3/10/2025 στις 2:44 ΜΜ, liakosx είπε Και σε μένα το κάνανε. Το συμβόλαιο λήγει 15/10 και μου προτείνανε να το ανανεώσω και να μου δώσουν το 100ρικο. Στις 3/10/2025 στις 9:39 ΜΜ, tzitzikas2 είπε Σήμερα ανανέωσα πριν λήξει το control που είχα. Μου είπε ότι δεν έχει ρήτρα αποχώρησης και ότι θα πάρω και τα 100€ Οσοι ανανεώσατε μετα απο τηλέφωνο που σας πήραν... έχει γίνει η ανανέωση και σε πόσες ημέρες; Και εμένα με πήραν πριν 8..9 ημέρες αλλά ούτε μήνυμα οτι έγινε η ανανέωση έχω λάβει (ετσι μου είχαν πει) αλλά και στο myDei ακόμη δείχνει την παλιά ημερομηνία λήξης.
lntalkos Δημοσ. Τρίτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:21 μμ (επεξεργασμένο) Γεια σας. Εγώ πέρασα 01 Σεπτεμβρίου από τη ΔΕΗ στον ΗΡΩΝ στο Gas Max Home για να πάρω τα 50€. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ακριβώς ποια είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να φύγω, ώστε να έχω καταναλώσει τα 50€, μιας και λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ή μήπως χοντρικά έχει έρθει η ώρα; (έχουν περάσει 37 ημέρες). Ωστόσο, και από το energycost βλέπω πως ο ΗΡΩΝ εξακολουθεί και είναι από τους φθηνότερες επιλογές αυτή την στιγμή, τουλάχιστο για μένα που καταναλώνω κατά μέσο όρο 400KWh/Μήνα. Τι λέτε; Να κάτσω στα αυγά μου ή να φύγω; Κι αν ναι, προς τα πού; Προτείνετε κάτι; Επεξ/σία Τρίτη στις 04:25 μμ από lntalkos
Dogtor21 Δημοσ. Τρίτη στις 04:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:49 μμ 7 λεπτά πριν, lntalkos είπε Γεια σας. Εγώ πέρασα 01 Σεπτεμβρίου από τη ΔΕΗ στον ΗΡΩΝ στο Gas Max Home για να πάρω τα 50€. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ακριβώς ποια είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να φύγω, ώστε να έχω καταναλώσει τα 50€, μιας και λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ή μήπως χοντρικά έχει έρθει η ώρα; (έχουν περάσει 37 ημέρες). Ωστόσο, και από το energycost βλέπω πως ο ΗΡΩΝ εξακολουθεί και είναι από τους φθηνότερες επιλογές αυτή την στιγμή, τουλάχιστο για μένα που καταναλώνω κατά μέσο όρο 400KWh/Μήνα. Τι λέτε; Να κάτσω στα αυγά μου ή να φύγω; Κι αν ναι, προς τα πού; Προτείνετε κάτι; από 6/6 πήρα λογαριασμό (πρώτο εννοώ) στις 3/10..με 400-450 για 35 ημέρες δύσκολο να έφαγες το 50€.. εγώ με 300 από Ιούνιο είμαι στο -20 ( βέβαια δεν είχε πάγιο τότε)... πάντως προσωπικά μέσα προς τέλη Οκτωβρίου θα πάω ΔΕΗ για τα 100
nickgreck Δημοσ. Τρίτη στις 04:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:51 μμ Καλησπέρα ! Είμαι σε protergia Αυτόνομο Single Value και δεν έχει έρθει λογαριασμός ακόμη μετά από 2 μήνες. Σκέφτομαι να πάω στο σταθερό της ΔΕΗ που δίνει 100 ευρώ. Μπορεί να γίνει αυτό , χωρίς λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο; Επιπλέον είδα ότι η προσφορά της ΔΕΗ είναι μέχρι 31/10, μπορώ να το καθυστερήσω λίγο ακόμη μήπως και βγει λογαριασμός ; ή πρέπει μέχρι τις 31/10 να έχει ολοκληρωθεί και η μετάβαση στο νέο πάροχο;
jimmysss! Δημοσ. Τρίτη στις 05:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:09 μμ (επεξεργασμένο) Επειδη καταλαβαινω πως το αεριο δεν ειναι σαν το ρευμα και οι αλαλγες γινονται αργα, τι συμφερει για χαμηλες καταναλωσεις για να μην αλλαζουμε ολη την ωρα ; (Ημουν ΗΡΩΝ και τωρα εχω κανει αιτηση ελπεντισον) Επεξ/σία Τρίτη στις 05:15 μμ από jimmysss!
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 05:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:09 μμ @lntalkos @nickgreck Tηλεφωνικά ζητάνε λογαριασμό απο τον προηγούμενο πάροχο, είναι ανένδοτοι. Μερικοί ζητάνε και εξόφληση. Σε κατάστημα ΔΕΗ είναι πιο χαλαροί... αρκεί να έχετε την αρχική σύμβαση με την ΕΔΑ, εμένα κρατάνε μόνο την 3η σελιδα που αναγράφεται το ΗΚΑΣΠ και η χρήση της παροχής (ζεστό νερό+θέρμανση). Αν δεν έχετε την αρχική σύμβαση με ΕΔΑ, στειλτε mail στην ΕΔΑ να σας αποστείλουνε ηλεκτρονικό αντίγραφο. Επίσης θέλουν φωτογραφία του μετρητή, όλο το εσωτερικό του κουτιού... Και Ε9 ή μισθωτήριο και ταυτότητα. 1
tzitzikas2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:39 μμ 6 ώρες πριν, teot είπε Οσοι ανανεώσατε μετα απο τηλέφωνο που σας πήραν... έχει γίνει η ανανέωση και σε πόσες ημέρες; Και εμένα με πήραν πριν 8..9 ημέρες αλλά ούτε μήνυμα οτι έγινε η ανανέωση έχω λάβει (ετσι μου είχαν πει) αλλά και στο myDei ακόμη δείχνει την παλιά ημερομηνία λήξης. Παρασκευή μίλησα Δευτέρα έγινε η ανανέωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα