ioio Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 μμ 7 ώρες πριν, teot είπε Οσοι ανανεώσατε μετα απο τηλέφωνο που σας πήραν... έχει γίνει η ανανέωση και σε πόσες ημέρες; Και εμένα με πήραν πριν 8..9 ημέρες αλλά ούτε μήνυμα οτι έγινε η ανανέωση έχω λάβει (ετσι μου είχαν πει) αλλά και στο myDei ακόμη δείχνει την παλιά ημερομηνία λήξης. Με πήραν για ανανέωση του gas control 19 Σεπτεμβρίου (η σύμβαση που είχα έληγε μέσα Οκτωβρίου). Συγκατάθεση για ανανέωση από εμένα με 100 ευρω πίστωση για έναν ακόμη χρόνο στις 19 Σεπτεμβρίου. Η νεα σύμβαση ήρθε στο mail μου 29 Σεπτεμβρίου (10 μερες μετα). Η ληξη του συμβολαίου ειναι 28/9/2026. Ίσως περίμεναν να τελειωσει ο Σεπτέμβριος και να μου την στείλουν... 2
HERTHAN Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 μμ Μολις εκανα ανανεωση συμβολαιου σε καταστημα για το σταθερο της ΔΕΗ με δωρο 100αρικακι. 1 1
tollisth Δημοσ. Τετάρτη στις 01:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:19 μμ 19 λεπτά πριν, d_gkal είπε ανανέωση με 7€ πάγιο; Όπως και με τιμή 0.042 για κάποιον που δεν έχει μεγάλη κατανάλωση ίσως να αξίζει αλλά για οποίον καεί κανονικά,δύσκολα τα πράγματα αν δεν κάνω λάθος είναι το ποιο ακριβό σταθερό αυτή την στιγμή
petranthe Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Δεν έχουμε σκοπό να κάτσουμε στη ΔΕΗ πολύ. Εξαντλούμε το 100αρι και γεια σας.
zanskou Δημοσ. Τετάρτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:48 μμ το φτηνότερο σταθερό ποιο ειναι ρε παιδιά γιατί έχω χαθει εντελώς ;
turbat0s Δημοσ. Τετάρτη στις 04:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:05 μμ 16 λεπτά πριν, zanskou είπε το φτηνότερο σταθερό ποιο ειναι ρε παιδιά γιατί έχω χαθει εντελώς ; Εξαρτάται (από την κατανάλωσή σου και από τυχόν δώρα αν τα δικαιούσαι)
lntalkos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:16 μμ (επεξεργασμένο) Θα γράψω την εμπειρία μου με τη ΔΕΗ, απλά για να γνωρίζετε. Τον Δεκέμβρη πέρασα από το Benefit στο σταθερό Control με σκοπό να πάρω τα 100€. Δεν ημουν και σίγουρος, αλλα μου το διαβεβαίωσε η υπάλληλος που έκανα την αίτηση τηλεφωνικά. Μετα από μακροσκελές τηλεφώνημα για να είμαι σίγουρος. Μετα απο 2 μήνες (που δεν το είχα πάρει φυσικά) μου το ξαναδιαβεβαίωσε άλλος υπάλληλος τηλεφωνικά. Μετά από άλλους 1-2 μήνες μου είπαν πως δεν το δικαιούμαι εν τέλει. Και μετά από άλλον 1 μήνα μου ξαναείπαν πως έκαναν λάθος και ... σόρρυ. Φυσικά, έφυγα εν τέλει και πήγα ΗΡΩΝ. Στο ενδιαμεσο βγήκε κι ένας τελικός λογαριασμός, ότι χρωστάω και καλά 150€. Σημειωτέον ότι έπρεπε να πληρώσω κι έναν ενδιάμεσο λογαριασμό (που δεν ήθελα με τίποτα να πληρώσω) για να μπορέσει να με δεχτεί ο ΗΡΩΝ. Μετά από καταγγελία σε συνήγορο του καταναλωτή και σε rae, χτες μου ήρθε (μετά από 50 μέρες από την καταγγελία) νέος διορθωτικός τελικός και πήγε στα 100€. Μου χάρισαν δηλαδή τα 50€ από τα 100€ που έπρεπε να έχω πάρει ως δώρο. (Ακόμα δεν έχω σκοπό να πληρώσω τίποτα). Αυτά απο μένα και καλή τύχη σε όποιον μπλέξει με τη ΔΕΗ. Γενικά δεν είναι τόσο απλό να σε θεωρήσει η ΔΕΗ νέο πελάτη! Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:17 μμ από lntalkos
turbat0s Δημοσ. Τετάρτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:32 μμ 13 λεπτά πριν, lntalkos είπε καλή τύχη σε όποιον μπλέξει με τη ΔΕΗ. Αν κάποιος είναι ήδη σε πρόγραμμα της ΔΕΗ, τότε κακώς λογίζει τον εαυτό του ως νέο πελάτη αναμένοντας δώρο. Φταίει φυσικά και η ίδια ΔΕΗ που (προφανώς εκ του πονηρού) δεν ξεκαθαρίζει και δεν κρατάει την ίδια στάση σε όλους. 5
lntalkos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:38 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Αν κάποιος είναι ήδη σε πρόγραμμα της ΔΕΗ, τότε κακώς λογίζει τον εαυτό του ως νέο πελάτη αναμένοντας δώρο. Φταίει φυσικά και η ίδια ΔΕΗ που (προφανώς εκ του πονηρού) δεν ξεκαθαρίζει και δεν κρατάει την ίδια στάση σε όλους. Εγώ δυστυχώς είχα ακούσει για άλλους που ήταν στην ίδια φάση με μένα και πήραν το δώρο. Επομένως είπα να δοκιμάσω. Και η ΔΕΗ εν προκειμένω, δεν ήταν καθόλου ασαφής. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως το δικαιούμουν. Μετά μου τα γύρισε. Σε κάποια φάση μάλιστα μου είπαν: "οκ, αλλά και η τιμή της KWh είναι πολύ καλή." Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:39 μμ από lntalkos
turbat0s Δημοσ. Τετάρτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:46 μμ 3 λεπτά πριν, lntalkos είπε η ΔΕΗ εν προκειμένω, δεν ήταν καθόλου ασαφής. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως το δικαιούμουν. Η ΔΕΗ έχει αναρτήσει επίσημα αυτό και αναφέρεται σε νέους πελάτες. Τώρα το τί ισχυρίζονται οι πωλητές, οι τηλεφωνήτριες, οι καναπέδες και οι γωνίες... (παλιό και κλεμμένο αλλά ταιριάζει!) είναι μια άλλη ιστορία. 2 1
Dogtor21 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:56 μμ 35 λεπτά πριν, lntalkos είπε Θα γράψω την εμπειρία μου με τη ΔΕΗ, απλά για να γνωρίζετε. Τον Δεκέμβρη πέρασα από το Benefit στο σταθερό Control με σκοπό να πάρω τα 100€. Δεν ημουν και σίγουρος, αλλα μου το διαβεβαίωσε η υπάλληλος που έκανα την αίτηση τηλεφωνικά. Μετα από μακροσκελές τηλεφώνημα για να είμαι σίγουρος. Μετα απο 2 μήνες (που δεν το είχα πάρει φυσικά) μου το ξαναδιαβεβαίωσε άλλος υπάλληλος τηλεφωνικά. Μετά από άλλους 1-2 μήνες μου είπαν πως δεν το δικαιούμαι εν τέλει. Και μετά από άλλον 1 μήνα μου ξαναείπαν πως έκαναν λάθος και ... σόρρυ. Φυσικά, έφυγα εν τέλει και πήγα ΗΡΩΝ. Στο ενδιαμεσο βγήκε κι ένας τελικός λογαριασμός, ότι χρωστάω και καλά 150€. Σημειωτέον ότι έπρεπε να πληρώσω κι έναν ενδιάμεσο λογαριασμό (που δεν ήθελα με τίποτα να πληρώσω) για να μπορέσει να με δεχτεί ο ΗΡΩΝ. Μετά από καταγγελία σε συνήγορο του καταναλωτή και σε rae, χτες μου ήρθε (μετά από 50 μέρες από την καταγγελία) νέος διορθωτικός τελικός και πήγε στα 100€. Μου χάρισαν δηλαδή τα 50€ από τα 100€ που έπρεπε να έχω πάρει ως δώρο. (Ακόμα δεν έχω σκοπό να πληρώσω τίποτα). Αυτά απο μένα και καλή τύχη σε όποιον μπλέξει με τη ΔΕΗ. Γενικά δεν είναι τόσο απλό να σε θεωρήσει η ΔΕΗ νέο πελάτη! Πέρσι με το πρώτο 100αρι που έβγαλε η ΔΕΗ προσπάθησα να κάνω το ίδιο..μια υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι θα το πάρω..μια άλλη ότι δεν γίνεται και επίσημα μέσω email ότι φυσικά δεν το δικαιούμαι.. οπότε έκανα μια αλλαγή ELPEDISON πήρα άλλα 50€ και γύρισα ΔΕΗ και πήρα εκ νέου τα 100..νέος πελάτης είναι αυτός που δεν εκπροσωπείται (σίγουρα έχουν υπάρξει και εξαιρέσεις)..το τι λένε οι πωλητές δεν το λαμβάνουμε υπόψη 1
HERTHAN Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Πέρυσι ίδια εποχή που ήμουν πάλι στη ΔΕΗ κι έκανα ανανέωση(όπως και σήμερα) το πήρα το 100αρικο.Αν τώρα στον επόμενο λογαριασμό δεν μου το βάλουν απλά θα κάνω αλλαγή παρόχου για λίγες ημέρες σε άλλο πάροχο κι επιστροφή πάλι στη ΔΕΗ. Θα ενημερώσω φυσικά μόλις λάβω τον επόμενο λογαριασμό αν μπήκανε τα 100 ευρώ.
marmagia Δημοσ. Τετάρτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:59 μμ Παιδιά εγώ σε 3 υπάρχουσες παροχές αερίου στη ΔΕΗ πήρα τα 100€. Την εν μήνα πριν την λήξη το συμβόλαιο και έτσι θεωρείται ότι μπορεί να πάρει τα 100 1
tzitzikas2 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 μμ 3 ώρες πριν, marmagia είπε Παιδιά εγώ σε 3 υπάρχουσες παροχές αερίου στη ΔΕΗ πήρα τα 100€. Την εν μήνα πριν την λήξη το συμβόλαιο και έτσι θεωρείται ότι μπορεί να πάρει τα 100 Το ίδιο μου είπαν ότι θα πάρεις τα 100€ καθώς ανανεώνεις εντός 1 μηνός πριν την λήξη. Μένει να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα