johnnyman Δημοσ. Τετάρτη στις 11:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:11 μμ 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Το ίδιο μου είπαν ότι θα πάρεις τα 100€ καθώς ανανεώνεις εντός 1 μηνός πριν την λήξη. Μένει να δουμε Η ανανέωση γίνεται κ μέσω app η μόνο τηλεφωνικά?
Apo89 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 πμ 11 ώρες πριν, petranthe είπε Δεν έχουμε σκοπό να κάτσουμε στη ΔΕΗ πολύ. Εξαντλούμε το 100αρι και γεια σας. Σίγουρα "γεια σας" ή θα έχουμε αναγούλες? Γιατι εκει στην ΔΕΗ ειναι λιγο παραπανω απατεώνες
tzitzikas2 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 πμ 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Η ανανέωση γίνεται κ μέσω app η μόνο τηλεφωνικά? Δυστυχώς δεν γνωρίζω για μέσω app πάντα τηλεφωνικά το έκανα. Απλά δυστυχώς φέτος το έχουν αλλάξει και δεν γίνεται άμεσα, αφήνεις τα στοιχεία σου και περιμένεις να σε καλέσει άλλη μέρα εκπρόσωπος το οποίο είναι σπαστικό και τους το είπα γιατί και καλά γίνεται με ραντεβού ώρας αλλά εμένα δεν με κάλεσαν και ξανά κάλεσα και τους είπα δεν γίνεται έτσι έχουμε και δουλειά και μετά από 1 ώρα με κάλεσαν . 1
NikosRocknRolla Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 πμ Και εγώ την πάτησα με την ΔΕΗ! Έκανα νέα σύμβαση τηέφωνικά, Σάββατο έστειλα τα δικαιολογητικά και από τότε τίποτα. Είμαστε στο σπίτι και χωρίς ζεστό νερό και δεν μπορείς να τους βρείς στο τηλέφωνο. Το σηκώνουν αυτοί του ρεύματος και σου λένε κρατάω τον αριθμό θα σας καλέσουμε! 🤥
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ 54 minutes ago, NikosRocknRolla said: Και εγώ την πάτησα με την ΔΕΗ! Έκανα νέα σύμβαση τηέφωνικά, Σάββατο έστειλα τα δικαιολογητικά και από τότε τίποτα. Είμαστε στο σπίτι και χωρίς ζεστό νερό και δεν μπορείς να τους βρείς στο τηλέφωνο. Το σηκώνουν αυτοί του ρεύματος και σου λένε κρατάω τον αριθμό θα σας καλέσουμε! 🤥 Έχει γραφτεί πολλάκις... στη ΔΕΗ μόνο σε κατάστημα ξεμπερδεύεις.λ γρήγορα και σίγουρα. Αυτοί στο τηλέφωνο συνήθως καθυστερούν 3 εργάσιμες να τσεκαρουν τα δικαιολογητικά και να στείλουν την αίτηση στην ΕΔΑ. Αλλά αν κάποιο δικαιολογητικό δεν τους αρέσει, μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Πχ θυμάμαι σε έναν συμφορουμητη δεν προχώρησαν την αίτηση γιατί δε φαινόταν όλο το εσωτερικό του κουτιού (μετρητής + σωληνώσεις) και άργησαν να τον ενημερώσουν
NikosRocknRolla Δημοσ. Πέμπτη στις 09:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:44 πμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ekrepali είπε Έχει γραφτεί πολλάκις... στη ΔΕΗ μόνο σε κατάστημα ξεμπερδεύεις.λ γρήγορα και σίγουρα. Αυτοί στο τηλέφωνο συνήθως καθυστερούν 3 εργάσιμες να τσεκαρουν τα δικαιολογητικά και να στείλουν την αίτηση στην ΕΔΑ. Αλλά αν κάποιο δικαιολογητικό δεν τους αρέσει, μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Πχ θυμάμαι σε έναν συμφορουμητη δεν προχώρησαν την αίτηση γιατί δε φαινόταν όλο το εσωτερικό του κουτιού (μετρητής + σωληνώσεις) και άργησαν να τον ενημερώσουν Δυστηχώς δεν γίνοταν γιατί φύγαμε άρων άρων από το σπίτι να πάμε σε άλλο και είχα το πρωί δουλειά, το απόγευμα μετακόμιση και αστα να πάνε! Αμάν!!! Και εγώ δεν έστειλα φωτογραφία το εσωτερικό, πως να το ανοίξω; Είναι κλειδωμένο το κουτί! Κατάλαβα.... Για κάνα μήνα θα κάνουμε μπάνιο όπου βρούμε! Ωραία......😪 Μπορώ να πάω σε κατάστημα να τα δούνε αυτοί κάπως αν είναι ΟΚ τα δικαιολογητικά; Τα έχω στείλει από Παρασκευή, αύριο κλείνω βδομάδα.... Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:45 πμ από NikosRocknRolla
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NikosRocknRolla said: Δυστηχώς δεν γίνοταν γιατί φύγαμε άρων άρων από το σπίτι να πάμε σε άλλο και είχα το πρωί δουλειά, το απόγευμα μετακόμιση και αστα να πάνε! Αμάν!!! Και εγώ δεν έστειλα φωτογραφία το εσωτερικό, πως να το ανοίξω; Είναι κλειδωμένο το κουτί! Κατάλαβα.... Για κάνα μήνα θα κάνουμε μπάνιο όπου βρούμε! Ωραία......😪 Μπορώ να πάω σε κατάστημα να τα δούνε αυτοί κάπως αν είναι ΟΚ τα δικαιολογητικά; Τα έχω στείλει από Παρασκευή, αύριο κλείνω βδομάδα.... Κανονικά η φωτό είναι άχρηστη, γιατί ουτως ή αλλως όταν έρχεται ο υπάλληλος για να ενεργοποιήσει τη παροχή, παίρνει επιτόπια της αρχικής ένδειξης. Δε ξέρω τι ζόρι τραβάνε οι πάροχοι και θέλουν φωτό ντε και καλά. Στη ζενίθ που είχε πάει πρόσφατα ένας φίλος μου του είπανε έστω να τους δώσει φωτό από το κλειστό κουτί! Η ΔΕΗ είναι σκαλωμενη με μετρητή και σωληνώσεις. Για αρχή κάνε ένα τηλεφώνημα στην ΕΔΑ να σου βγάλουν αντικλείδι. Αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι παρόν στο σπίτι για να στο παραδώσουν σε μερικές μέρες. Αλλιώς ρώτα κάνα γείτονα μήπως έχει κλειδί, αν είναι ίδιο το κουτί, ταιριάζει. Κι εννοείται εφόσον έχεις χάσει την επικοινωνία με τα κεντρικά, πήγαινε σε κατάστημα μήπως μπορέσουν να δούνε σε τι στάδιο είναι η αίτηση σου. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:57 πμ από ekrepali 1
EchiDNA Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Αντιγράφω από ένα πινακάκι που είχα φτιάξει πέρυσι τέτοιο καιρό: Όταν το TTF έχει τιμή κοντά σε κάποια τιμή στην αριστερή στήλη, τότε ανάλογα την κατανάλωση βλέπεις τη διαφορά από το Control. Στα 36,8932 (τιμή TTF), το Benefit κοστίζει όσο και το Control, γι' αυτό και τα μηδενικά. Κάτω από την τιμή αυτή, συμφέρει το Benefit. Πάνω από την τιμή αυτή, συμφέρει το Control. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη διαφορά στα πάγια αλλά και στο δώρο: Βλέπουμε, δηλαδή, ότι στο Benefit θα έχουμε μια επιπλέον επιβάρυνση στο έτος κατά 60€, ενώ λόγω του δώρου στο Control οι νέοι πελάτες κερδίζουν 16€ στο έτος. 3
NikosRocknRolla Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 μμ 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Κανονικά η φωτό είναι άχρηστη, γιατί ουτως ή αλλως όταν έρχεται ο υπάλληλος για να ενεργοποιήσει τη παροχή, παίρνει επιτόπια της αρχικής ένδειξης. Δε ξέρω τι ζόρι τραβάνε οι πάροχοι και θέλουν φωτό ντε και καλά. Στη ζενίθ που είχε πάει πρόσφατα ένας φίλος μου του είπανε έστω να τους δώσει φωτό από το κλειστό κουτί! Η ΔΕΗ είναι σκαλωμενη με μετρητή και σωληνώσεις. Για αρχή κάνε ένα τηλεφώνημα στην ΕΔΑ να σου βγάλουν αντικλείδι. Αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι παρόν στο σπίτι για να στο παραδώσουν σε μερικές μέρες. Αλλιώς ρώτα κάνα γείτονα μήπως έχει κλειδί, αν είναι ίδιο το κουτί, ταιριάζει. Κι εννοείται εφόσον έχεις χάσει την επικοινωνία με τα κεντρικά, πήγαινε σε κατάστημα μήπως μπορέσουν να δούνε σε τι στάδιο είναι η αίτηση σου. Χίλια ευχαριστώ ρε συ πραγματικά! Να είσαι καλά για τον χρόνο και τις συμβουλές σου. Θα προσπαθήσω σήμερα μετά την δουλειά να πάω μια βόλτα από εκεί μπας και ξεκαθαρίσει η κατάσταση γιατί δεν γίνεται έτσι.
koslyr Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Το τρέχον σταθερό πρόγραμμα ΦΑ που έχει η ΔΕΗ το myHomeGasContrοl με την 12μηνη διάρκεια και τα 100 ευρώ δώρο, έχει ρήτρα αποχώρησης εάν το διακόψεις νωρίτερα;
ioio Δημοσ. Πέμπτη στις 04:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:50 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koslyr είπε Το τρέχον σταθερό πρόγραμμα ΦΑ που έχει η ΔΕΗ το myHomeGasContrοl με την 12μηνη διάρκεια και τα 100 ευρώ δώρο, έχει ρήτρα αποχώρησης εάν το διακόψεις νωρίτερα; Οι απόψεις διαφέρουν. Από ότι έχω συμπεράνει είναι πιο επίφοβο να χρεωθεις ρήτρα αν πας σε άλλη εταιρεία εκτός ΔΕΗ. Με εσωτερική μετακίνηση εντός ΔΕΗ ίσως και να την αποφύγεις. Προσωπικά εντός ΔΕΗ που έχω μετακινηθεί από μπλε σε κίτρινο πολύ πριν λήξει η σύμβαση, δεν χρεώθηκα κάποια ρήτρα. Τσέκαρε και τους όρους της σύμβασης που υπέγραψες. Στη σύμβαση του σταθερού της ΔΕΗ που υπέγραψα τον προηγούμενο μηνα, δεν αναφέρει για ρήτρα αποχώρησης. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:52 μμ από ioio
energy52 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:13 μμ Ρε παιδια, δεν υπαρχει ρητρα στο αεριο τελος..Εφυγα στο 6 μηνο απ το περσινο control κι ολα καλα..Τωρα που ξαναγυρισα το ρωτησα επιτηδες στο καταστημα Δεη που εκανα τη συμβαση και μου ειπαν το ιδιο φυσικα οτι ΔΕΝ χρεωνεσαι ρητρα π.αποχωρησης! Τουλαχιστον με την τωρινη νομοθεσια! 2
thermaikos4 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:32 μμ οσοι μενουμε Βορεια Ελλαδα ετοιμαστειτε για ρεκορ καταναλωσης 1
Apo89 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Ναι αλλα εχει γραφτεί για κάνα δυο εταιρείες οτι χρεώνουν, κι εγω θελω να πάω στη ΔΕΗ για κανεναν μηνα αλλα το σκέφτομαι λόγω ρήτρας.
Dogtor21 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ 48 λεπτά πριν, Apo89 είπε Ναι αλλα εχει γραφτεί για κάνα δυο εταιρείες οτι χρεώνουν, κι εγω θελω να πάω στη ΔΕΗ για κανεναν μηνα αλλα το σκέφτομαι λόγω ρήτρας. Ελιν και ΗΡΩΝ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα