d_gkal Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ 1 hour ago, thermaikos4 said: οσοι μενουμε Βορεια Ελλαδα ετοιμαστειτε για ρεκορ καταναλωσης Τι εννοείς; 1
Apo89 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:17 πμ 8 ώρες πριν, Dogtor21 είπε Ελιν και ΗΡΩΝ... Οπότε φιλαράκι ΔΕΗ πάμε άνετα? Θέλω μετα να φύγω γιατί. Κι επίσης τα παίρνεις πιστωτικό όπως στον Ήρων ή πρέπει να τα καταναλώσεις? Όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του
NikosRocknRolla Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 πμ Καλημέρα σε όλους! Στην χθεσινή προτροπή του @ekrepali να πάω από κοντά σε κατάστημα ΔΕΗ τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Όποιος θέλει ΔΕΗ μόνο σε κατάστημα! Έκανα σαν χαζός όλη την διαδικασία από το τηλέφωνο την προηγούμενη Παρασκευή, πάω στο κατάστημα και μου λέει δεν φαίνεται στο σύστημα πως κάνατε έναρξη συμβολαίου, το βλέπω μου λέει απλά σαν μια απλή επικοινωνία πως έγινε και έμεινα παγωτό! Εκείνη την στιγμή της έστειλα τα δικαιολογητικά έλεγξε και την ταυτότητα μου ότι είμαι εγώ και σε 10 λεπτά τελειώσαμε! Αλλιώς τα Χριστούγεννα θα είχα αέριο αν περίμενα παραπάνω! 1
thermaikos4 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:15 πμ 4 ώρες πριν, Apo89 είπε Οπότε φιλαράκι ΔΕΗ πάμε άνετα? Θέλω μετα να φύγω γιατί. Κι επίσης τα παίρνεις πιστωτικό όπως στον Ήρων ή πρέπει να τα καταναλώσεις? Όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του Πας ΔΕΗ καταναλωνεις το 100αρικο και μετα βλεπεις που σε συμφερει. Να ειστε γρηγοροι ομως γιατι οι τιμες θα αυξηθουν τον χειμωνα. Μην αφηνετε πιστωτικα υπολοιπα και τα ζητατε πισω. 2
_^ThEo^_ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 πμ Καλημέρα, με πηραν απο την προτέργια για φυσικό αέριο και τους έλεγα ότι για σταθερό πρόγραμμα ο ηρων έχει την ιδια τιμή αλλά έχει και 50 ευρώ μπόνους και ξεκινησαν να μου λένε ότι έχει κρυφές χρεώσεις που δεν έχουν αυτοί και θα έρχεται παραπάνω. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ καταλαβαίνω ότι εκτός απο τις χρεώσεις προμήθειας υπάρχουν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις που είναι ίδιες σε όλους. Σωστά;
Apo89 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Αύριο θα πάω να κανω νέα σύμβαση, δεν υπήρχε καν παλιά (1η φορά θα γίνει σύνδεση) στη ΔΕΗ στα γραφεία. Μπορώ μετα απο 10 μέρες να ζητήσω να γίνει κίτρινο και μετα απο μια βδομάδα πχ να αλλάξω πάροχο? Όσον αφορά τα 100 ευρώπουλα το ρωτάω, λένε μπαίνουν στον 1ο λογαριασμό, μετα όσα δεν καταναλώσεις τα χάνεις? Πιστωνονται στους υπόλοιπους λογαριασμούς, πιστωνονται σε Ibanez αν φύγεις? Πως γίνεται γνωρίζει κανείς?
teot Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 μμ Στις 7/10/2025 στις 9:39 ΜΜ, tzitzikas2 είπε Παρασκευή μίλησα Δευτέρα έγινε η ανανέωση Τελικά την επόμενη μέρα έγινε η ανανέωση (ενα 10ημερο μετα το τηλέφωνο)
ekrepali Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 21 hours ago, _^ThEo^_ said: Καλημέρα, με πηραν απο την προτέργια για φυσικό αέριο και τους έλεγα ότι για σταθερό πρόγραμμα ο ηρων έχει την ιδια τιμή αλλά έχει και 50 ευρώ μπόνους και ξεκινησαν να μου λένε ότι έχει κρυφές χρεώσεις που δεν έχουν αυτοί και θα έρχεται παραπάνω. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ καταλαβαίνω ότι εκτός απο τις χρεώσεις προμήθειας υπάρχουν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις που είναι ίδιες σε όλους. Σωστά; Δεν έχει κρυφές χρεώσεις το μπλε του ΗΡΩΝ... απλά έχει παράνομη ρήτρα αποχώρησης. Ρυθμιζόμενες είναι ίδιες παντού ναι. 11 hours ago, Apo89 said: Όσον αφορά τα 100 ευρώπουλα το ρωτάω, λένε μπαίνουν στον 1ο λογαριασμό, μετα όσα δεν καταναλώσεις τα χάνεις? Πιστωνονται στους υπόλοιπους λογαριασμούς, πιστωνονται σε Ibanez αν φύγεις? Πως γίνεται γνωρίζει κανείς? Δε χάνεις τίποτα... η πίστωση είναι εφάπαξ στον 1ο λογαριασμό. Πχ ο 1ος μπορεί να σου έρθει πιστωτικός -70€. Στους επόμενους λογαριασμούς καις τον κουμπαρά του πιστωτικού.
hountalass Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ενώ σας είχα πει ότι τηλεφωνικά δύο διαφορετικοί εκπρόσωποι μου είπαν ότι από gas benefit αν πάω σε gas control παίρνω το 100αρι, τώρα έμαθα ότι επειδή η σύμβαση του benefit είναι ακόμα ενεργή - λήγει 3/2026 ΔΕΝ δικαιούμαι το 100άρι. Δεν έχω ρήτρα αν φύγω. Οπότε μάλλον θα πάω προς ζενιθ home secure αν ισχύουν τα 3 πάγια δώρο αλλιώς στα ελιν προγράμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα