Phillip Morris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Τελικά υπάρχει εφαρμογή που να διαχειρίζεται σωστά τις Επαφές του 6600 στο PC ? 1. To PC Suite τα στέλνει μεν στο Outlook αλλά δεν μπορεί να κάνει σωστά το Update όταν τα στέλνει πίσω στο κινητό. 2. Το Oxygen Phone Manager for Symbian δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει σωστά με το 6600. 3. Το SmartVCard for Symbian δεν υποστηρίζει τα ελληνικά μου οπότε μου είναι άχρηστο. 4. To Contacts Manager for Symbian δεν μπορεί να κάνει σωστό import από το PC -> 6600. Αν ξέρει κάποιος καμμία καλή εφαρμογή ή κάποια άλλη λύση, please help, γιατί θα τρελαθώ... Phillip
bill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Επειδή είχα ανάλογο πρόβλημα.Το cd το εχεις ετσι; Με την μεταφορά των ρυθμίσεων που έχει απο άλλο κινητό(εαν προσπαθείς να κάνεις αυτό) στέλνεις τις επαφές απο το παλιό κινητό στο pc και μετά σου ζητά να συνδέσεις το 6600 ,οπότε είσαι έτοιμος.Αν αυτό ηθελες να κάνεις και όχι νέες επαφές απο το outlook. Ελπίζω να βοήθησα.
Phillip Morris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Όχι, αυτό που θέλω να κάνω είναι να κρατάω ενημερωμένο το PC μου με όλες τις Επαφές του 6600 αλλά και το αντίθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.