Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ξέρετε που γίνεται να πωλήσω μεταχειρισμένα βιβλία διαδικτυακά χωρίς όμως να χρειαστεί να πληρώσω προμήθεια; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2024 από BigNosPa
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Facebook Εκτός από το Facebook; Επειδή θέλω να τα πουλήσω και κάποια είναι ολοκαίνουργα σε ασυναγώνιστες τιμές, γνωρίζεις κανένα καλό site που να φεύγουν αμέσως τα βιβλία;
mihanikos1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Στις 9/7/2024 στις 5:26 ΜΜ, BigNosPa είπε Εκτός από το Facebook; Επειδή θέλω να τα πουλήσω και κάποια είναι ολοκαίνουργα σε ασυναγώνιστες τιμές, γνωρίζεις κανένα καλό site που να φεύγουν αμέσως τα βιβλία; Metabook αλλά έχει προμήθεια. Αφού είναι τόσο καλές οι τιμές δες μήπως βάλεις στην τιμή και την προμήθεια και σου έρθει το ίδιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Στις 11/7/2024 στις 12:28 ΠΜ, mihanikos1 είπε Metabook αλλά έχει προμήθεια. Αφού είναι τόσο καλές οι τιμές δες μήπως βάλεις στην τιμή και την προμήθεια και σου έρθει το ίδιο. Μήπως γνωρίζεις και κάποιο άλλο site όπως το Metabook;
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 11 hours ago, BigNosPa said: Μήπως γνωρίζεις και κάποιο άλλο site όπως το Metabook; Και να υπάρχει, θα'χει προμήθεια. Ένα site με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες βιβλίων δεν έχει άλλο τρόπο να έχει έσοδα. Για δωρεάν που θες εσύ, μόνο σε "γενικού ενδιαφέροντος" site, όπως Facebook, Insomnia, κ.λπ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, Haldol είπε Και να υπάρχει, θα'χει προμήθεια. Ένα site με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες βιβλίων δεν έχει άλλο τρόπο να έχει έσοδα. Για δωρεάν που θες εσύ, μόνο σε "γενικού ενδιαφέροντος" site, όπως Facebook, Insomnia, κ.λπ. Και προμήθεια να έχει δεν με πειράζει. Αλλά site "γενικού ενδιαφέροντος" γνωρίζεις;
piccolino Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Στις 11/7/2024 στις 12:28 ΠΜ, mihanikos1 είπε Metabook αλλά έχει προμήθεια. Αφού είναι τόσο καλές οι τιμές δες μήπως βάλεις στην τιμή και την προμήθεια και σου έρθει το ίδιο. Το κοίταξα πρόσφατα, επειδή σκέφτομαι να αδειάσω λίγο τη βιβλιοθήκη μου. Δεν είναι τόσο τραγική η προμήθεια, απ ότι είδα σε κάποια παραδείγματα που έχει στο site, περίμενα πολύ χειρότερα. Προσωπικά το σκέφτομαι ακόμα, δε ξέρω αν το προτιμά ο κόσμος ή θα βάλω 5 βιβλία πχ και θα φύγει 1 μετά από μήνες. Δεν είναι κάτι εξειδικευμένο, απλή λογοτεχνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα