Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ο τίτλος τα λεει ολα νομιζω:

Που μπορεί καποιος στην Αθηνα/Πειραια να φάει μια μπριτζολα και ταυτόχρονα να μπορεί να δεί λίγο μπαλίτσα.

Εξαιρούμε Iρλανδικές Παμπ και σπορτς μπαρ, μιλάμε για ταβερνεια/μεζεδοπωλεια/καπηλεια που εχουνε μια τηλεροασιτσα κ δειχνουν αγωνες.

Μοιραστε την γνώση, ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, sinaola said:

Καλησπέρα, ο τίτλος τα λεει ολα νομιζω:

Που μπορεί καποιος στην Αθηνα/Πειραια να φάει μια μπριτζολα και ταυτόχρονα να μπορεί να δεί λίγο μπαλίτσα.

Εξαιρούμε Iρλανδικές Παμπ και σπορτς μπαρ, μιλάμε για ταβερνεια/μεζεδοπωλεια/καπηλεια που εχουνε μια τηλεροασιτσα κ δειχνουν αγωνες.

Μοιραστε την γνώση, ευχαριστω!

Εχω την εντυπωση (δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως - απλα εχω δει αρκετες φορες να δειχνει ποδοσφαιρο) στα μπριζολακια ο Χρηστος στο Παλαιο Φαληρο.
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g3695532-d11643625-Reviews-Brizolakia_sta_Karvouna_o_Christos-Paleo_Faliro_Attica.html

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

στηρίζω

μόνο οι μύστες την αποκαλούμε μπριτζόλα  

και για αλληλεγγύη θα μαγειρέψω μια το μεσημέρι 

• Thanks 1
Δημοσ.

επισης Βορεια η "Πλατεια" μελισσια. Οταν θελω να παω να δω αθλητικα εκει παω. Παιζει να εχει απο τις πιο μεγαλες τν (οχι προτζεκτορες και $#@ες) στη περιοχη.

Επισης ψησταρια με οτι κρεας θες. Παλια ειχε ριξει τη ποιοτητα αλλα επεσε κραξιμο και εδω και ενα χρονο επανηλθε.

Μπονους κανονακι, προφανως ειναι καλυτερα με καλο καιρο μιας και ειναι σε μεγαλη πλατεια με ωραιο περιβαλλον αλλα και περισσοτερα τραπεζια για το κοσμο

image.png.31d5bd6eeec4629cb7d1224d038fbd14.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...