Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, bdfzbfbd said:

Είναι χύμα 

Είναι χύμα 

πάρε τοπογράφο να κάνει μέτρηση...αυτός μπορεί να λέει 2 στρέμματα και να μην είναι η να του έχουν φάει οι γείτονες...αν είναι καλό κομμάτι σίγουρα έχει πασσάλους απο τοπογραφικό που έχει κάνει....μην αφήνεις τίποτα στη τύχη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

πάρε τοπογράφο να κάνει μέτρηση...αυτός μπορεί να λέει 2 στρέμματα και να μην είναι η να του έχουν φάει οι γείτονες...αν είναι καλό κομμάτι σίγουρα έχει πασσάλους απο τοπογραφικό που έχει κάνει....μην αφήνεις τίποτα στη τύχη

Αυτό σίγουρα.

Άλλωστε θα πρέπει κανονικά να βάλεις τα σημάδια σου στα όρια μετά την αγορά. Θα πληρώσεις τοπογραφία ούτως ή άλλως. Γύρω στα 100 ευρώ κοστίζει. Βαριά 150.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Αυτό σίγουρα.

Άλλωστε θα πρέπει κανονικά να βάλεις τα σημάδια σου στα όρια μετά την αγορά. Θα πληρώσεις τοπογραφία ούτως ή άλλως. Γύρω στα 100 ευρώ κοστίζει. Βαριά 150.

τοπογραφικό με 150 ευρώ; που ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, famas είπε

τοπογραφικό με 150 ευρώ; που ;

Μπορεί και να χω μείνει πίσω στις τιμές. Όσο είναι τέλος πάντων

Ούτως ή άλλως είναι μια εργασία που θα γίνει.

Κανονικά τοπογραφικό προσκομίζει ο ιδιοκτήτης αλλά προσωπικά θα έβαζα τα δικά μου σημάδια. Εάν κάτι θέλεις να είναι σωστό σε ένα οικόπεδο είναι τα όρια του για να μην έχεις μπλεξίματα και με τους γείτονες μεταξύ άλλων.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μπορεί και να χω μείνει πίσω στις τιμές. Όσο είναι τέλος πάντων

Ούτως ή άλλως είναι μια εργασία που θα γίνει.

Κανονικά τοπογραφικό προσκομίζει ο ιδιοκτήτης αλλά προσωπικά θα έβαζα τα δικά μου σημάδια. Εάν κάτι θέλεις να είναι σωστό σε ένα οικόπεδο είναι τα όρια του για να μην έχεις μπλεξίματα και με τους γείτονες μεταξύ άλλων.

Για τα υπόλοιπα συμφωνούμε, απλά οι τιμές είναι υψηλότερες, ενδεικτικά 2 αγροί ο ένας δίπλα στον άλλο συνολικά 6 στρέμματα  φιλική τιμή 700 ευρώ.( 2 τοπογραφικά Ν. Έβρου) οικόπεδο μισού στρέμματος 500 ευρώ (Ν. Χαλκιδικής)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, famas είπε

Για τα υπόλοιπα συμφωνούμε, απλά οι τιμές είναι υψηλότερες, ενδεικτικά 2 αγροί ο ένας δίπλα στον άλλο συνολικά 6 στρέμματα  φιλική τιμή 700 ευρώ.( 2 τοπογραφικά Ν. Έβρου) οικόπεδο μισού στρέμματος 500 ευρώ (Ν. Χαλκιδικής)

Δεν ξερω τι παιζει αλλα μου φαινεται υπερβολικά υψηλές τιμες.

Ειδικα οι αγροί είναι ευκολοι στην αποτυπωση και γρηγορη δουλεια. Μου κανει τρομερή εντύπωση.

Τωρα βεβαια εαν φερνεις τον τοπογραφο εκτος εδρας παιζει να ειναι και λογικό. Εαν ειναι τοπικος τα θεωρω παρα πολλα.

Να ηταν κανένα οικοπεδο πολλης με περιεργο κτίσμα στην μέση που θελει να αλλαξεις και πολλες στάσεις για να το ολοκήρώσεις καθώς και αποτύπωση των διπλανων κτιρίων σαφέστατα εχει δουλεια και πρέπει να πληρωθεί ασχετα με τα τετραγωνικά του οικοπέδου. Αλλα εναν αγρο που κάνεις ενα στήσιμο και κτυπάς 4-5 σημεία (αντε 7-8) και ξεμπερδεύεις μου κανει κάπως.

Αλλα εχω πολλα χρονια να ζητησω τοπογραφικό και δεν μπορω να ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...