ilos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, pikoriko είπε Καλή ερχομενη εβδομάδα σε ολους. Αφου εκανα εγκατάστασή σε ενα λαπτοπ με windows 11 64bit , με επεξεργαστη 12450H , και κάρτα γραφικών 3050 6GB , το doom 3 ,οχι την εκδοση bfg , το κανονικό , δεν ξεκινάει το παιχνιδι.Το τρεχω σαν admin οπως μου λέει στο μυνημα , περασα το directx , περασα τα visual c++ απο 2005-2018 αλλα παλι δεν ανοιγει. Καμία προταση να βρεθεί λύση? Ευχαριστω Σε δισκάκι, steam, gog, gamepass? Αν είναι retail σε δισκάκι (το έχω και εγώ το κουτί) κατά 99% είναι θέμα SecuROM, από Win7 και μετέπειτα η microsoft τους έκοψε τους kernels για λόγους ασφάλειας και καλά έκανε. Ή το ξανααγοράζεις από steam/gog (κλαψ) ή κατεβάζεις crack...
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, pikoriko είπε Καλή ερχομενη εβδομάδα σε ολους. Αφου εκανα εγκατάστασή σε ενα λαπτοπ με windows 11 64bit , με επεξεργαστη 12450H , και κάρτα γραφικών 3050 6GB , το doom 3 ,οχι την εκδοση bfg , το κανονικό , δεν ξεκινάει το παιχνιδι.Το τρεχω σαν admin οπως μου λέει στο μυνημα , περασα το directx , περασα τα visual c++ απο 2005-2018 αλλα παλι δεν ανοιγει. Καμία προταση να βρεθεί λύση? Ευχαριστω Ποιο μήνυμα και τί λέει? Δείξε μας με screenshot! Εφόσον είναι retail, του πέρασες τα patches του? Υπάρχει αυτό το patch για την έκδοση σου https://www.moddb.com/games/doom-iii/downloads/doom-3-131-fixed-patch-v2 Το βρήκα εδώ που γράφουν ότι το έτρεξαν σε win10 https://www.doomworld.com/forum/topic/115528-how-to-get-the-original-2004-cd-retail-version-up-and-running/ Τί και πώς δε ξέρω, θα διαβάσεις παραπάνω στα links.
pikoriko Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Eχω γράψει οτι κατεβασα το pach 1.3.1 mod και δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα