Panosss_2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 15 ώρες πριν, darko__77 είπε Της Αταλάντα έχει ακουστεί και για Γιουβέντους. Η Ρόμα θεωρώ θα προσπαθήσει να πείσει τον Ρανιέρι να μείνει και αν όχι, θα κοιτάξει κάτι άλλο, δεν νομίζω να είναι Αλέγκρι και Γκασπερίνι πάντως. Πρώτη φορά μου έκανε το χατίρι η μεγάλη κυρία σε δελτίο , όσες φορές την είχα βάλει άσσο φέτος έκανε γκέλα Έχει κάνει καλή δουλειά ο Κλαούντιο , την συμμαζέψε αρκετά την Ρόμα και στο κόλπο για τα ευρωπαϊκά εισητηρία πλέον
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αρχίζω και γίνομαι φαν της Φιορεντινα και αυτού του Κίν.. πέρα από τις τρελές του πλέον κοστίζει πάνω από 50εκ.. θυμίζει Ντρογκμπά. Κιλερ τελειώματα παιχνίδι με πλάτη και ταχυδυναμη. Δεν υπάρχει το παιδί. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Tilemaxx
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Αρχίζω και γίνομαι φαν της Φιορεντινα και αυτού του Κίν.. πέρα από τις τρελές του πλέον κοστίζει πάνω από 50εκ.. θυμίζει Ντρογκμπά. Κιλερ τελειώματα παιχνίδι με πλάτη και ταχυδυναμη. Δεν υπάρχει το παιδί. Ο Ντρογκμπά ήταν πολύ καλύτερος αλλά και ο Κίν εξαιρετικός και εξελίξιμος.. Με τα χθεσινά αποτελέσμα πρωτάθλημα για δύο ΙΝΤΕΡ και ΝΑΠΟΛΙ, ας το πάρει ο καλύτερος. Είμαι Μίλαν... πιο ''γρήγορος'' είμαι εγώ που σέρνομαι από αυτόν τον Παύλοβιτς, ήμαρτον που έλεγε κι ο Γεωργίου 1
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ο Ντρογκμπά ήταν πολύ καλύτερος αλλά και ο Κίν εξαιρετικός και εξελίξιμος.. Με τα χθεσινά αποτελέσμα πρωτάθλημα για δύο ΙΝΤΕΡ και ΝΑΠΟΛΙ, ας το πάρει ο καλύτερος. Είμαι Μίλαν... πιο ''γρήγορος'' είμαι εγώ που σέρνομαι από αυτόν τον Παύλοβιτς, ήμαρτον που έλεγε κι ο Γεωργίου Ρε φίλε έχω να παρακολουθήσω Μίλαν από τότε που έπαιζε ο Μπέκαμ. Τι τσουρουκαδες έχετε μαζέψει; Γελάει ο κόσμος, ήμαρτον, απέλαση και τα συναφή. Αυτός ο Λεάο σε ένα ματς είναι Ροναλντο, και σε δέκα θυμίζει εκείνον τον Κουινσι που είχε κάποτε ο ΠΑΟ.. βγαίνει μαζί με την μπάλα εκτός γηπέδου. Για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν ξοδέψει οι κινέζοι το ρόστερ σας δεν είναι ούτε για Κονφερενς. Παίζει τρελό ξέπλυμα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Tilemaxx
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Μόλις τώρα, Tilemaxx είπε Ρε φίλε έχω να παρακολουθήσω Μίλαν από τότε που έπαιζε ο Μπέκαμ. Τι τσουρουκαδες έχετε μαζέψει; Γελάει ο κόσμος, ήμαρτον, απέλαση και τα συναφή. Αυτός ο Λεάο σε ένα ματς είναι Ροναλντο, και σε δέκα θυμίζει εκείνον τον Κουινσι που είχε κάποτε ο ΠΑΟ.. βγαίνει μαζί με την μπάλα εκτός γηπέδου. Έχει μία ωραία μεσοεπιθετική τριάδα η Μίλαν, ΠΟΥΛΙΣΙΚ, ΦΕΛΙΞ, ΛΕΑΟ, αλλά θέλει άλλους 7 παίκτες(εξαιρώ τον ταλαντούχο ΓΚΑΜΠΙΑ) για να γίνει ΟΜΑΔΑ και ένα ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ... Προτείνω ανταλλαγή ΤΕΟ ΕΡΝΑΝΤΕΖ με ΚΑΛΑΦΙΟΡΙ 1
BlackRose56 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εύχομαι να κάνει μαι γκέλα η ιντερ, άντε και 2-3 γκέλες δεν θα μας χάλαγε. Καλή και η νίκη χτες, ο μερετ θεός, αν δεν είχε πιάσει αυτό το πέναλτι ίσος να είχε τελείωση 2-2! Τα ματσ πριν το international break ήταν τραγικά, εύχομαι να συνεχίσουμε σε κάλους ρυθμούς.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Θα ήθελα να το πάρει η ΝΑΠΟΛΙ είναι η αλήθεια, όχι επειδή ''μισώ'' την ΙΝΤΕΡ, απλά έχει 20 πρωταθλήματα και η κακομοίρα η ΝΑΠΟΛΙ μόνο 3... να τα κάνει 4. Τα 2 πρώτα τα πήρε με τον Μεγάλο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ κατά τη γνώμη μου τον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών και το 3ο με το εξαιρετικό σύνολο του Σπαλέτι, έκανε τρομερή δουλειά ο Ιταλός και είχε και δύο παικτρόνια τους Κβαραχτσέλια(Κβαραντόνα για κάποιους) και τον Όσιμεν... Μάχη θα γίνει. Τώρα έχουμε ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ και ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ... στο 1ο μάτς αν κάνει 2πλο η Ιντερ και σκοντάψει ή χάσει απ'την φορμαρισμένη Μπολόνια η Νάπολι νομίζω αντίο... Είναι και στο +3 οι Νερατζούρι οπότε.. Βασικά τους θεωρώ φαβορί το χω πει απ'την αρχή 1
BlackRose56 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ισοπαλία και η Ίντερ και Νάπολι! Διάφορα τριών βαθμών!
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου Στις 10/4/2025 στις 7:44 ΜΜ, Mhdenistis είπε Ποιος υποβιβάζεται τελικά, η Βενέτσια υποβιβάστηκε? Δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα, παίζει με την Μόντσα εντός έδρας, η Μόντσα είναι τελευταία. Ντέρμπι ουραγών. Εχθές η Μίλαν πέρασε αέρας από την Ουντινέζε με 0-4... καιρό είχαμε να δούμε μία αξιόλογη εμφάνιση, Η Ίντερ παίζει εντός με Κάλιαρι και η Νάπολι επίσης εντός με Έμπολι... Άσσοι ξεροί και συνεχίζεται η αγωνία. 2
Mhdenistis Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 2:33 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα, παίζει με την Μόντσα εντός έδρας, η Μόντσα είναι τελευταία. Ντέρμπι ουραγών. Κέρδισε τελικά 1-0, έχουμε και άλλο ακόμα?
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 15 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Κέρδισε τελικά 1-0, έχουμε και άλλο ακόμα? Άλλες 6 αγωνιστικές, προς το παρόν πάς για SERIE B Τώρα θα παίξει ΈΜΠΟΛΙ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ... αν κερδίσεις αυξάνεις τις πιθανότητες παραμονής 1
Mhdenistis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 34 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Άλλες 6 αγωνιστικές, προς το παρόν πάς για SERIE B Τώρα θα παίξει ΈΜΠΟΛΙ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ... αν κερδίσεις αυξάνεις τις πιθανότητες παραμονής Άν έχει άλλες 6 αγωνιστικές πολλά γίνονται.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου https://el.wikipedia.org/wiki/Βενέτσια_ΦΚ Εδώ η ιστορία της Βενέτσια, έχει πάρει και 1 κύπελλο Ιταλίας... πως και έγινες Βενέτσια, λόγω της Βενετίας; εγώ μικρός κάπου 1987-89 ήμουνα Νάπολι λόγω Μαραντόνα, αλλά πήγε ο Βάν Μπάστεν στην Μίλαν, πιάσανε και τον Ντιέγκο με ναρκωτικά και από τότε Μίλαν, όχι όμως φανατικά... συμπαθώ τη Νάπολι, την Ρόμα, Ιντερ, Γιούβε κτλ γενικά το Ιταλικό Πρωτάθλημα και εύχομαι μελλοντικά να ξαναγίνει το κορυφαίο της Ευρώπης 1
Mhdenistis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 29 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε https://el.wikipedia.org/wiki/Βενέτσια_ΦΚ Εδώ η ιστορία της Βενέτσια, έχει πάρει και 1 κύπελλο Ιταλίας... πως και έγινες Βενέτσια, λόγω της Βενετίας; εγώ μικρός κάπου 1987-89 ήμουνα Νάπολι λόγω Μαραντόνα, αλλά πήγε ο Βάν Μπάστεν στην Μίλαν, πιάσανε και τον Ντιέγκο με ναρκωτικά και από τότε Μίλαν, όχι όμως φανατικά... συμπαθώ τη Νάπολι, την Ρόμα, Ιντερ, Γιούβε κτλ γενικά το Ιταλικό Πρωτάθλημα και εύχομαι μελλοντικά να ξαναγίνει το κορυφαίο της Ευρώπης Κάπως έτσι, λόγω Βενετίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα