Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ρώτησα στην COSMOTE μου είπαν ότι όντως Eurosport 1&2 δεν τα έχουν τα έχει η NOVA μόνο, η τιμή είναι 28€ έχουν όλα τα ποδόσφαιρα και για ποδηλατικούς αγώνες αν κάποιους τους καλύπτει η Cosmote θα τους βλέπω, είμαι ακόμα στην σκέψη να βάλω τη συνδρομητική ή οχι; Υπάρχει και πακέτο με Cinema μαζί στα 31€ και με επιπλέον χρέωση και Netflix.

Μία ερώτηση επειδή κάποιος φίλος μου είπε ότι είναι στην μόδα τα Κορεάτικα σήριαλ ισχύει; Τόσο καλά είναι; Τα δείχνει το Netflix λέει...

Σχόλιο εχθές ΙΤΑΛΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ 5-0 και ΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 5-1(αυτό το είδα τους πατήσαμε).

• Like 1
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/latsio-ekleise-o-loredso-insinie/5073222

Φαίνεται πως ο Λορέντσο Ινσίνιε έκλεισε στην Λάτσιο. Εύχομαι να είναι σε καλή κατάσταση και να δούμε δείγματα του ταλέντου του στο Καμπιονάτο.

Επεξ/σία από Σπίθας Στο Σκοτάδι
  • Like 1
Δημοσ.

Είδα τις φάσεις στο κανάλι της SERIE A στο Youtube καλά ο Ζόμερ πως τα έφαγε έτσι? Μέσα απ'τα χέρια του έφευγε η μπάλα... Πάντως είμαι ακόμα υπό σκέψη αν θα βάλω Cosmote TV +Nova SPORTS για να βλέπω τα μάτς, δεν ξέρω φοβάμαι μην κολλήσω μετά με την μπάλα και πάνε πίσω άλλα πράγματα, πρέπει και να δουλεύω, δεν γίνεται όλη μέρα Καμπιονάτο.

Αν βάλω, θα είναι το πακέτο μαζί με Cinema στα 31€ είναι δλδ το Sports 28€ + 3€ οι ταινίες, ελάχιστη διαφορά

Φαβορί είναι η Νάπολι μην ξεχνιόμαστε, πιστεύω κατά 99% θα το πάρει

14 ώρες πριν, dsi44 είπε

δυστυχως εχουμε μεινει 5-6 χρονια πισω...

Ίντερ είσαι; Νομίζω παίζει 3-5-2 και όχι 5-3-2 με λίμπερο γι αυτό έχει τόσα κενά η άμυνα, είναι αργά τα στόπερ ανεβαίνουν πολύ και τα μπάκ και δημιουργούνται μεγάλα κενά

Ένα σχόλιο για την Εθνική Ελλάδος... αγαπητέ Γιοβάνοβιτς παίζεις με ανώτερο αντίπαλο, άσε το 4-3-3 και γύρνα το σε 5-4-1 ή 5-3-2 κλείσε τα νώτα σου και χτύπα στην αντεπίθεση συνταγή Ρεχάγκελ και Σάντος... τι ηταν αυτό φούλ επίθεση; Η Βραζιλία είσαι; Είπαμε τώρα... αν σώνει και καλά 4-3-3 με τρείς κόφτες όχι 1 και 2 δεκάρια, άλλο λάθος κι αυτό, και κόφτης ποιος ο Κουρμπέλης που πότε παίζει πότε δεν παίζει 15 λάθος πάσες έκανε

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Ένα σχόλιο για την Εθνική Ελλάδος... αγαπητέ Γιοβάνοβιτς παίζεις με ανώτερο αντίπαλο, άσε το 4-3-3 και γύρνα το σε 5-4-1 ή 5-3-2 κλείσε τα νώτα σου και χτύπα στην αντεπίθεση συνταγή Ρεχάγκελ και Σάντος... τι ηταν αυτό φούλ επίθεση; Η Βραζιλία είσαι; Είπαμε τώρα... αν σώνει και καλά 4-3-3 με τρείς κόφτες όχι 1 και 2 δεκάρια, άλλο λάθος κι αυτό, και κόφτης ποιος ο Κουρμπέλης που πότε παίζει πότε δεν παίζει 15 λάθος πάσες έκανε

Θα ξεκινήσω ανάποδα , επειδή ξέρω τον Ιβάν δύσκολα αλλάζει σύστημα αν και συμφωνώ με την άποψη σου απλά υπάρχει η διαφοροποίηση στο προπονώ μια εθνική με έναν σύλλογο γιατί την εθνική την προπονεί ελάχιστα , έπρεπε να "ρισκάρει" για τα δεδομένα του και να παίξει με άλλο σύστημα 

Στην αντίπερα όχθη αυτό του βγήκε, την Αγγλία την κέρδισες "σαν Βραζιλία" κ'ομως , απλά έπαιξε ρόλο ο διαφορετικός σχηματισμός τον Δανών μπέρδεψε την τράπουλα 

13 ώρες πριν, dsi44 είπε

στη μπαλα που παιζουμε,εχουμε κολλησει καμια εξελιξη.

Εγώ είδα σήμερα πρώτη φορά Ρόμα αλλά το έβλεπα ανά διαστήματα (κακία κ καταραμένη ώρα να πάω γήπεδο για την καταραμένη μου ομάδα στα πάτρια εδάφη...) , δεν μου άρεσε καθόλου, με το ζόρι κάναμε φάσεις 

Είναι μεγάλη βήμα να αλλάξει η φιλοσοφία της Ίντερ , ο νέος προπονητής εφαρμόζει αυτό που έμαθαν οι παίκτες από τον προηγούμενο 

Στις 13/9/2025 στις 8:44 ΜΜ, BlackRose56 είπε

Φωτιά το ντέρμπι!!! Γκολάρες.

Τι ντέρμπι ήταν αυτό!  Γκολάρες μπορώ να πω.

Τέτοια να έχουμε φέτος, τέτοια!

Ματσαρα!!! Και γκολάρες 

Ο Μαυροβούνιος στο ντεμπούτο στα 19 του χωρίς φορά ρίχνει τέτοιο σουτ από εκεί , κανένας δεν το περίμενε 

Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος το επόμενο ΣΚ έχουμε το ντέρμπι της Ρώμης , δεν είμαι αισιόδοξος αλλά δεν και πλήρη εικόνα οπότε περιμένω

• Like 1
Δημοσ.

Με την γεροντάρα τον Μόντρις πήραμε το 3ποντο... ρε παιδιά σέντερ φόρ δεν έχουμε, λείπει κι ο Λεάο, και είμαστε γυμνοί μπροστά.

Panosss_2023 ένα σχόλιο, ο Γιοβάνοβιτς με το 4-3-3 έχασε στην ρεβάνς 0-3 με κάτω τα χέρια απ'τους Αγγλους και 0-1 από Σκωτία, μετά έβαλε τα νέα παιδιά και κέρδισε Σκωτία εκτός 0-3 αλλά για μένα ρισκάρει πολύ, παίζει πολύ επιθετικά, το ποδόσφαιρο θέλει έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό κι αν μπορείς ανάλογα τον αντίπαλο προσφέρεις κ ένα θέαμα... δλδ κανείς δεν θα θυμάται τις καλές εμφανίσεις αν χάνουμε όλα τα μάτς, πρέπει να προσαρμοστεί ο Ιβάν.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Με την γεροντάρα τον Μόντρις πήραμε το 3ποντο... ρε παιδιά σέντερ φόρ δεν έχουμε, λείπει κι ο Λεάο, και είμαστε γυμνοί μπροστά.

Panosss_2023 ένα σχόλιο, ο Γιοβάνοβιτς με το 4-3-3 έχασε στην ρεβάνς 0-3 με κάτω τα χέρια απ'τους Αγγλους και 0-1 από Σκωτία, μετά έβαλε τα νέα παιδιά και κέρδισε Σκωτία εκτός 0-3 αλλά για μένα ρισκάρει πολύ, παίζει πολύ επιθετικά, το ποδόσφαιρο θέλει έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό κι αν μπορείς ανάλογα τον αντίπαλο προσφέρεις κ ένα θέαμα... δλδ κανείς δεν θα θυμάται τις καλές εμφανίσεις αν χάνουμε όλα τα μάτς, πρέπει να προσαρμοστεί ο Ιβάν.

Πιστεύω στα επόμενα δύσκολα ματς θα προσαρμοστεί 

37 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Θυμάμαι η Μίλαν ήθελε τον ξανθό της Σπόρτινγκ αλλά δεν τον πήρε , πιο πριν ήθελε τον Boniface αλλά χάλασε στα ιατρικά και εν τέλη δεν πήρε κανέναν 

Ο Nkunku που ήρθε από την Τσέλσι  δεν είναι καθαρό φορ 

Δημοσ.
Στις 15/9/2025 στις 3:23 ΜΜ, Panosss_2023 είπε

Πιστεύω στα επόμενα δύσκολα ματς θα προσαρμοστεί 

Θυμάμαι η Μίλαν ήθελε τον ξανθό της Σπόρτινγκ αλλά δεν τον πήρε , πιο πριν ήθελε τον Boniface αλλά χάλασε στα ιατρικά και εν τέλη δεν πήρε κανέναν 

Ο Nkunku που ήρθε από την Τσέλσι  δεν είναι καθαρό φορ 

Αυτός ο Χιμένες, δεν μ αρέσει καθόλου, δεν το χει με το γκόλ, ενώ η γεροντάρα ο Ζιρού τα παστέλωνε..

Τουλάχιστον άμα γυρίσει ο Λεάο και βάλει και τον Ενκουκού που είναι γρήγοροι ισως βρούμε κάποια γκόλ, αλλά η ομάδα χρειάζεται ένα καλό στράικερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγικό το ματς χτες με την σιτι. Μια κόκκινη που δεν άξιζα με και ενα ματσ του μετρίου. 

Η ιντερ  πήρε  νίκη, ήτα  η ατάλαντα και ισοπαλία η juve. 

Επεξ/σία από BlackRose56

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...