Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Τραγικό το ματς χτες με την σιτι. Μια κόκκινη που δεν άξιζα με και ενα ματσ του μετρίου. 

Η ιντερ  πήρε  νίκη, ήτα  η ατάλαντα και ισοπαλία η juve. 

Αστεία μεν αλλά σωστή κόκκινη καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης, άδοξη εξέλιξη για την παρουσία του KDB κόντρα στην πρώην ομάδα του 

"Λουσμένη" με "λουζεριαση" η BVB χάρισε μια ακόμα ματσαρα για την Γιουβέντους, ήταν το μόνο παιχνίδι που είδα 

Το ντέρμπι της Ρώμης περιμένω (δύο αιώνια ντέρμπι σε μια μέρα δεν θα πάει καλά αυτό) και δεν είμαι αισιόδοξος αν κ δεν έχω καθόλου εικόνα από την Λάτσιο ακόμα 

• Like 1
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Ρώμη έχει ένα αφεντικό 🐺

Η ομάδα έδειξε μέταλλο αλλά φαίνονται ακόμα μπουκωμένοι , ένα παιδί που ξέρει τον Γκασπερινι μου είπε ότι κατά τα Χριστούγεννα δίνει boost στο ρόστερ του 

Επιτέλους σκόραρε το προσωπικό μου πουλεν ο Lorenzo Lucca 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη καθε φορα που παω ιταλια το συνδιαζω και με αγωνα, αυτη τη φορα βρεθηκα στο σαββατιατικο μπολονια τζενοα, ωραια ατμοσφαιρα απο τους φιλους και των δυο ομαδων.

Messenger_creation_2C81858F-A903-41A5-A392-AC69E39B27A9.jpeg

Messenger_creation_10F6492E-4505-4524-BD9C-B789C2506E3A.jpeg

received_836767815357311.jpeg

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το 5-3-2 μπορεί να βοηθήσει έναν πιο αδύναμο αντίπαλο να ανταπεξέλθει απέναντι σε έναν δυνατότερο. Ο Αλλέγκρι σοφά παίζει με 5 πισω, δεν είναι η Μίλαν του 2025 η Μίλαν του 2005... καμία σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

Α ναι σήμερα έβαλα Cosmote Full Pack, 31 ευρώπουλα ο μήνας, ο 1ος δώρο και -5€ έκπτωση στο σταθερό τηλέφωνο με ίντερνετ 100αρι έχω κ μου είπε όταν στο μέλλον έχουμε οπτική ίνα και την βάλω θα μου κάνει έκπτωση στο κινητό τώρα δίνω περίπου 17€(και τα θεωρώ πολλά γιατί μιλάω σπάνια στο τηλέφωνο πιο πολύ με το viber και sms).

Οπότε αύριο θα δώ το ντέρμπι και θα τοποθετηθώ, grazie

ΥΓ Βλέπω ο Ινσίνιε είναι χωρίς ομάδα, πήγαινε ρε Πανάθα και πάρτον να πέσουν τα τσιμέντα 😂

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 7:56 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Έχουμε το ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ τι πιστεύετε?

Δεν θα είναι εύκολο, θα πιέσει η Μίλαν, αλλά θα πάρουμε την νίκη.

Saro' con te
E tu non devi Mollare
Abbiamo un Sogno nel cuore
Napoli torna campione..
oh oh oh oh...

Δημοσ.

Τραγικο το χθεσινό ντέρμπι. Εκτός από την κόκκινη, η άλλοι που κράταγαν το ντεμπροινε γιατί δεν πήραν κίτρινη.

Μα ήτα στο Μιλάνο? Με την πεθαμένη Μίλαν? Θα τα πούμε στην Νάπολη......

Δημοσ.

Η Μίλαν μπηκε δυνατά στο πρώτο 20λεπτο πέτυχε γρήγορα το γκόλ μετά έκατσε πίσω, ήρθε κ ένα 2ο γκόλ γύρω στο 30', και συνέχεια άμυνα, κατενάτσιο... ο Μόντριτς υπέροχος η μισή Μίλαν όλα πέρναγαν από αυτόν. Ο Χιμένες το σέντερ φορ βαρύς παίκτης δεν κάνει για Μίλαν και αργός. Ο Ντε Μπρούινε έχει βαρύνει κι αυτός, έλειψαν οι Ραχμάνι, Μπουόντζορνο και ο Λουκάκου. Η 5αδα πίσω έδωσε τη νίκη στη Μίλαν. Α το πέναλτι πεντακάθαρο εννοείται.

• Like 1
Δημοσ.

Απόψε ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΡΙΖ με τον δικό μας το ελληνόπουλο τον Τζόλη στις 19.45 και στις 22.00 ΙΝΤΕΡ-ΣΛΑΒΙΑ

Αύριο έχει ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι θαύμα αν δεν κερδίσει η Λονδρέζικη ομάδα, μίλησα με Ολυμπιακούς μίνιμουμ 3 λένε πως θα φάνε, δεν ξέρω δεν παρακολουθώ Αγγλία κ έχουμε επίσης ΝΑΠΟΛΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ με Βαγιαννίδη, Ιωάννιδη και ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.

Αυτά περί CL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...