Panosss_2023 Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ 9 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Απόψε ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΡΙΖ με τον δικό μας το ελληνόπουλο τον Τζόλη στις 19.45 και στις 22.00 ΙΝΤΕΡ-ΣΛΑΒΙΑ Αύριο έχει ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι θαύμα αν δεν κερδίσει η Λονδρέζικη ομάδα, μίλησα με Ολυμπιακούς μίνιμουμ 3 λένε πως θα φάνε, δεν ξέρω δεν παρακολουθώ Αγγλία κ έχουμε επίσης ΝΑΠΟΛΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ με Βαγιαννίδη, Ιωάννιδη και ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Αυτά περί CL Εγώ βλέπω μερικούς ολυμπιακούς που νομίζουν ότι θα πάρουν αποτέλεσμα επειδή έχουν καλή παράδοση και γελάω Θα ήθελα να δώσω πάσα για την Γιουβέντους , νομίζω την καίει ο προπονητής , ή απλά έχω υποτιμήσει την Αταλάντα , περίμενα εύκολο άσσο και δεν τσ κατάφεραν , στα χαρτιά έχει ωραίο ρόστερ 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 πμ (επεξεργασμένο) Φιορεντίνα-Ρόμα την Κυριακή 16.00 πολύ ενδιαφέρον μάτς αν κερδίσει η Ρόμα εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις και φυσικά επίσης Κυριακή 21,45 η ματσάρα Γιουβέντους-Μίλαν όλα ανοιχτά.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:46 πμ από Σπίθας Στο Σκοτάδι 1 1
Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Ματίας Σουλε 🎩! Μεγάλο διπλό και εδραίωση στην 5αδα , τα ντέρμπι θα δείξουν αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα