Makis38 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Πρώτος και βασικότερος κανόνας: Στα χρηματιστήρια, οι κερδισμένοι vs χαμένων είναι περίπου 15% - 85%. Είμαι στο ΧΑΑ από το 1992. «Φρόντισε» δηλαδή σε βάθος χρόνου το ισοζύγιο να βγει θετικό, γιατί χασούρες θα υπάρξουν, αλλά να μην είναι καταστροφικές. 1
Artman13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Μην περιμένεις να σου δώσει κανείς συγκεκριμένες επιτυχημένες συμβουλές γιατί στα χρηματιστήρια ισχύει η χασούρα σου τα κέρδη μου. Και αν κάποιος σου πει να σου δώσει θα θέλει κάτι να βγάλει απο εσένα.
mrvaggos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, Αφου ανοίχθηκε το θέμα για τις μετοχές έχω να κάνω μια ερώτηση. Πριν 2 μήνες έκανα λογαριασμό στην F24 και μου δόθηκε σαν δώρο μια μετοχή αμερικάνικη. Για να μην έχω θεμα με αρχεία που χρειαζονται για αμερικανικές επενδύσεις , αν την "πουλήσω" αυτο το κέρδος πρεπει να δηλωθεί σε φορολογική δήλωση κι ας είναι μικρο; Ευχαριστώ
makiss8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 16 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα, Αφου ανοίχθηκε το θέμα για τις μετοχές έχω να κάνω μια ερώτηση. Πριν 2 μήνες έκανα λογαριασμό στην F24 και μου δόθηκε σαν δώρο μια μετοχή αμερικάνικη. Για να μην έχω θεμα με αρχεία που χρειαζονται για αμερικανικές επενδύσεις , αν την "πουλήσω" αυτο το κέρδος πρεπει να δηλωθεί σε φορολογική δήλωση κι ας είναι μικρο; Ευχαριστώ δεν υπαρχει σωστο η λαθος, αν θες το δηλωνεις σαν επενδυσεις εξωτερικου και εισαι κομπλε, και να μην το δηλωσεις αφου ειναι μικρο δεν θα σε ψαξουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα