Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλεον πιστευω οτι προτιμω να με κλεβουν στην αντλια (να γραφει παραπανω αποτι βαζω/χρηση chip)παρα να με κλεβουν με νοθεια (ανακατεμα πετρελαιο με θερμανσης, 95αρα αντι 100αρα κτλ).

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Εγω μονο απο BP εταιρικα βαζω εχω και με την  καρτα παιρνω ποντους που τους εξαργυρωνω σε βενζινη 

Τι ποντους δινει η ΒΡ και με ποια καρτα ? 

Δημοσ.

Στην περιοχή Δήμου Παλληνης εχουν νκλείσει οριστικά δεν ξέρω αν ξανανοίξουν αλλα δυστυχώς ποτε δεν μάθαμε το λόγο πλην ενός στην Κλεισθένους που εβαλαν πινακίδα ΛΟΓΩ ΝΟΘΕΙΑΣ.

Τωρα για τα υπόλοιπα λίγο πολύ ολοι καταλαβαίνουν.Οι ίδιοι τα εκτρέφουν και τα καλύπτουν αλλά αυτοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους κρατάνε στο χέρι και έτσι δεν μπορούν να βγάλουν ονόματα και αιτία, απλά κάποια γενικόλογα έτσι να μας κλείνουν τα μάτια.Το έκλεισες για κλοπή ή νοθεία κάνε ανάρτηση όπως για τους φοροφυγάδες να μαθαίνει και ο κόσμος.

Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει θα κλείνουν 5 θα φυτρώνουν 7 από την άλλη και έτσι πάντα εμείς θα την πληρώνουμε.Οσο για εταιρικά που λένε κάποιοι και γω τωρα σε ένα εταιρικό βάζω αλλά πουθενά δεν έχω εμπιστοσύνη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 2MM είπε

Τι ποντους δινει η ΒΡ και με ποια καρτα ? 

δικη της καρτα BP που δινει 2ε για καθε 250 ποντους κλπ για αγορα βενζινης ή δωρα 

Ψιχουλα ειναι αλλα δεν πειραζει

https://www.bp.com/el_gr/greece/retail/bpme-loyalty-program.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τσακιστε τους στις καταγγελιες.

Τωρα που ειναι ζεστο το θεμα και πρεπει να δειξουν καποιο εργο.

Οσο εμεις τα ανεχομαστε, τοσο και αυτοι χαλαρωνουν και βολευονται...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/7/2024 στις 2:21 ΜΜ, nemesiskp είπε

EKO Πειραιώς στον Ταύρο αμέσως μετά την Praktiker.

Είναι εταιρικό. Βάζω συνέχεια εκεί χωρίς πρόβλημα και βλέπω πολλούς ταρίφες και εταιρικά βανάκια τύπου ACS κλπ.

σωστος ,βαζω και εγω απο εκει ,επισης τσεκαρισμενο και η bp στην καλλιροης στο ρευμα προς συγγρου

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/9/2025 στις 8:44 ΠΜ, papoys1 είπε

Στην περιοχή μου έχουν κλείσει ήδη 7-8 βενζινάδικα οριστικά και ποτέ δεν μάθαμε το λόγο ούτε τον λένε , γιατί δεν ξέρω.

Σήμερα πάλι είδα αυτό. .

https://www.zougla.gr/greece/efodos-tou-ellinikou-fbi-se-venzinadika-kai-syllipseis-se-oli-tin-ellada-gia-lathreborio/

Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν το κράτος προστατεύει εμάς ή προσπαθεί να προστατέψει αυτούς κάνοντας κάθε τόσο κάποιον έλεγχο έτσι για τα μάτια και να παίξουν τα ΜΜΕ. Παλαιότερα έβαζα καύσιμα σε δύο από αυτά που έκλεισαν και έπρεπε να κλείσουν να διαπιστώσω ότι με εκλεβαν στην ποσότητα πολλές φορές γιατί είχα χαλαρώσει και δεν έδινα πολύ σημασία.Με τη βενζίνη δύσκολο αλλά εμείς με το αέριο μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να τους τσεκάρουμε κάθε τόσο τουλάχιστον για την ποσότητα επειδή μπορούμε να φουλάρουμε από άδειο γιατί  το ποσό δεν είναι υπερβολικό.

αν και ειμαι απο βορεια,βαλε παραλλαγης και αρχισε να μετρας καθε φορα σε αλλο βενζιναδικο,δωσε εργο στην κυβερνηση,ζητα για αμοιβη μετα μια ξανθια με μεγαλα μπαλκονια μετα για χαλαρωση,μπονους το τζακουζι στο καλυτερο ξενοδοχειο μασαζ της αττικης με χερακια απο τρυφερες υπαρξεις.

Στις 3/9/2025 στις 11:49 ΠΜ, papoys1 είπε

Οσο για εταιρικά που λένε κάποιοι και γω τωρα σε ένα εταιρικό βάζω αλλά πουθενά δεν έχω εμπιστοσύνη.

οταν λετε εταιρικα λετε για ολα τα μαγαζια η' ας πουμε ενα στο οποιο στεγαζονται απο πισω τα γραφεια οπως εχουμε εδω σαλονικα ενα της εκο? γιατι το εταιρικο δεν λεει τιποτα αν ενοειτε την γνωστη αλυσιδα βενζιναδικων ,που εχει θυγατρικες εταιρειες διανομης και αντιπροσωπευσης,απο εταιρειες που η καθε μια εχει 10 μαγαζια που εχει το ονομα  καποιας /καποιου θεου αρχαιας ελλαδας .αυτα δεν ειναι εταιρικα,βασικα η εταιρεια δεν εχει δικα της.ιδιωτες ειναι αντιπροσωποι με πολλα ο καθενας,so not trusted.εχω δει να ερχονται βυτια να γεμιζουν χωρις το σημα της μαμας εταιρειας,ανεξαρτητα ..

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike15 είπε

αν και ειμαι απο βορεια,βαλε παραλλαγης και αρχισε να μετρας καθε φορα σε αλλο βενζιναδικο,δωσε εργο στην κυβερνηση,ζητα για αμοιβη μετα μια ξανθια με μεγαλα μπαλκονια μετα για χαλαρωση,μπονους το τζακουζι στο καλυτερο ξενοδοχειο μασαζ της αττικης με χερακια απο τρυφερες υπαρξεις.

οταν λετε εταιρικα λετε για ολα τα μαγαζια η' ας πουμε ενα στο οποιο στεγαζονται απο πισω τα γραφεια οπως εχουμε εδω σαλονικα ενα της εκο? γιατι το εταιρικο δεν λεει τιποτα αν ενοειτε την γνωστη αλυσιδα βενζιναδικων ,που εχει θυγατρικες εταιρειες διανομης και αντιπροσωπευσης,απο εταιρειες που η καθε μια εχει 10 μαγαζια που εχει το ονομα  καποιας /καποιου θεου αρχαιας ελλαδας .αυτα δεν ειναι εταιρικα,βασικα η εταιρεια δεν εχει δικα της.ιδιωτες ειναι αντιπροσωποι με πολλα ο καθενας,so not trusted.εχω δει να ερχονται βυτια να γεμιζουν χωρις το σημα της μαμας εταιρειας,ανεξαρτητα ..

Εταιρικά ειναι αυτά που ανήκουν στην εταιρία πετρελαιοειδών . Τα διαχειρίζεται η εταιρία απο τα κεντρικά και έχουν κατά τόπους διαχειριστές.Παραγγελίες παραδόσεις διαχειρίζονται απο τα κεντρικά.Οι αντλίες και οι δεξαμενές ειναι online.To ότι βλέπεις βυτία χωρίς τα διακριτικά δεν σημαίνει κάτι.Πολλές φορές δεν εχουν διακριτικά γιατί πάνε σε πρατήρια με διαφορετικά σήματα.Πχ ένα βυτίο μπορεί να φορτώσει απο Μοτορ Οιλ και να πάει και σε AVIN και σε SHELL ,ανήκουν στην ίδια εταιρία.Μπορεί να έχουν μικρά σήματα στο πλάι που  τα αλλάζουν ανάλογα το πρατήριο.Η ΕΚΟ θα πάει στα δικά της θα πάει και σε ΒΡ .

Φυσικά υπάρχουν και ανεξάρτητες εταιρίες μεταφορων καυσίμων που αναλαμβάνουν μεταφορά και για τις δύο εταιρίες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εταιρικά ειναι αυτά που ανήκουν στην εταιρία πετρελαιοειδών . Τα διαχειρίζεται η εταιρία απο τα κεντρικά και έχουν κατά τόπους διαχειριστές.Παραγγελίες παραδόσεις διαχειρίζονται απο τα κεντρικά.Οι αντλίες και οι δεξαμενές ειναι online

ενα - ενα..αφου λεμε ονοματα.η σελ δεν εχει δικα της.υπαρχει ο ερμης, η σαπφω,η θεκλα και πως αλλιως λεγονται.αυτα ανηκουν σε ιδιωτες,δεν ανηοκουν στην σελ,εχου συμβαση με την σελ.ανοιγεις εσυ μια εταιρεια ,την ονομαζεις καπως και συναπτεις συμβαση με την μοτορ οιλ ωστε να χρησιμοποιεις το ονομα της σελ. παραγγελνεις απο την μοτορ οιλ .αυτο δεν σημαινει οτι την διαχειριση στο καταστημα ,τον ελεγχο τον εχει η σελ. η σελ σου στελνει το εμπορευμα σου παρεχει τις διαδικασιες.το τι κανεις εσυ μαυτο μολις φτασει η σελ δεν το γνωριζει.εαν φερνεις το καραβι απο την  περσια και σου γεμιζει με διαφορα καλουδια δεν το ξερει η σελ.εαν ηταν ολα ετσι διαφανα οπως λες δεν θα ηταν η πρωτη εταιρεια σε παραβιασεις,το δειχνει ο πινακας που δημοσιευεται.

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

To ότι βλέπεις βυτία χωρίς τα διακριτικά δεν σημαίνει κάτι.Πολλές φορές δεν εχουν διακριτικά γιατί πάνε σε πρατήρια με διαφορετικά σήματα.Πχ ένα βυτίο μπορεί να φορτώσει απο Μοτορ Οιλ και να πάει και σε AVIN και σε SHELL ,ανήκουν στην ίδια εταιρία.Μπορεί να έχουν μικρά σήματα στο πλάι που  τα αλλάζουν ανάλογα το πρατήριο.Η ΕΚΟ θα πάει στα δικά της θα πάει και σε ΒΡ .

αυτο που λες ειναι η σωστη διαδικασια και γνωριζω οτι υπαρχει στα πλαγια,σημερα ειδα ενα τετοιο σε bp.αυτο συμβαινει οντως στα εταιρικα.ομως πολλες φορες οταν δεν μπορει να εξυπηρετησει λογω αυξημενης ζητησης η' φορτου οντως πανε και ανεξαρτητοι.εκει ομως κανεις δεν ξερει τι γινεται στον δρομο.

στην σαλονικα εταιρικο της εκο ειναι ενα,αυτο που απο πισω εχει τα γραφεια και τις αποθηκες της εταιρειας.ολα τα αλλα ειναι ιδιωτων.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, thespartian said:

Τσακιστε τους στις καταγγελιες.

Τωρα που ειναι ζεστο το θεμα και πρεπει να δειξουν καποιο εργο.

Οσο εμεις τα ανεχομαστε, τοσο και αυτοι χαλαρωνουν και βολευονται...

εκανα καταγγελια για ενα βενζιναδικο και μαλιστα avin

To εστειλα στην εταιρια κιολας. Μου απαντησαν με μαλλον ενα προσχεδιασμενο μηνυμα (θα το δουμε, θα το ψαξουμε δηλαδη χεσε μας και εσυ τωρα)

Το βενζιναδικο δουλευει κανονικα, και ετυχε τελευταια φορα που ηταν ενας με εταιρικο ιχ (αυτους τους γιαπηδες με μερσεντες) και το $@#  στη χρεωση (ο τυπος επρεπε να ειχε ντεποζιτο απο ΜΑΝ για να βαλει τοσο καυσιμο) αλλα ειδα οτι και αυτος  στα #$@ του, τους εδωσε μια εταιρικη πιστωτικη για να πληρωσει και απλως εκανε μανουρα κλασσικα για το πωλητη που προωθουσε 100αρα....

αντε να βγαλεις ακρη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...