Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπήκα σήμερα στην εφαρμογή της eurobank που έχω κάτι ψιλά μέσα και είδα μια συνδρομή υποχρεωτική να με χρεώνει 0,60 (my blue advantage). Διάβασα πως αν δεν υπάρχει υπόλοιπο να τραβήξει τότε τα χρωστάω. Δηλαδή για κάθε μήνα που δεν υπάρχει υπόλοιπο συσσωρευται χρέος;

Οπως και να χει δεν την χρησιμοποιώ. Μπορεί να μου κάποιος πως κλεινω τους λογαριασμούς; Προσπάθησα στο e banking αλλά δεν μου έχει επιλογή. 

• Moderators
Δημοσ.

Noμιζω θελει φυσικη παρουσια, με ραντεβου. Καλεσε τους αυριο και θα σε ενημερωσουν.

11 λεπτά πριν, Simon8888 είπε

Μπορεί να μου κάποιος πως κλεινω τους λογαριασμούς; Προσπάθησα στο e banking αλλά δεν μου έχει επιλογή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Noμιζω θελει φυσικη παρουσια, με ραντεβου. Καλεσε τους αυριο και θα σε ενημερωσουν.

Ισχύει ότι αν δεν υπάρχει υπόλοιπο ας πούμε για 3 μήνες θα χρωστάω 1,80 και ούτω καθεξής; 

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Simon8888 είπε

Ισχύει ότι αν δεν υπάρχει υπόλοιπο ας πούμε για 3 μήνες θα χρωστάω 1,80 και ούτω καθεξής; 

Δεν εχω ιδεα, δυστυχως. Και παλι, θα σου προτεινα να τους καλεσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Simon8888 είπε

Καλησπέρα, μπήκα σήμερα στην εφαρμογή της eurobank που έχω κάτι ψιλά μέσα και είδα μια συνδρομή υποχρεωτική να με χρεώνει 0,60 (my blue advantage). Διάβασα πως αν δεν υπάρχει υπόλοιπο να τραβήξει τότε τα χρωστάω. Δηλαδή για κάθε μήνα που δεν υπάρχει υπόλοιπο συσσωρευται χρέος;

Οπως και να χει δεν την χρησιμοποιώ. Μπορεί να μου κάποιος πως κλεινω τους λογαριασμούς; Προσπάθησα στο e banking αλλά δεν μου έχει επιλογή. 

Αν πας στο ebanking της eurobank ( όχι στην εφαρμογή) , υπάρχει η επιλογή < κατάργηση λογαριασμού > ... Δεν ξέρω όμως αν ολοκληρώνεται ή πρέπει να πας σε κατάστημα ( πάντα με ραντεβού φυσικά )

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Αν πας στο ebanking της eurobank ( όχι στην εφαρμογή) , υπάρχει η επιλογή < κατάργηση λογαριασμού > ... Δεν ξέρω όμως αν ολοκληρώνεται ή πρέπει να πας σε κατάστημα ( πάντα με ραντεβού φυσικά )

Ναι. Είχαν έναν ταμιευτηρίου και τον έκλεισα,  για τον άλλο πρέπει να πάω στο κατάστημα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Simon8888 είπε

Μέσα από το e-banking πηγαίνεις  ΠΡΟΦΙΛ → ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ → ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ → ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΙΑΡΑΣΜΩΝ 
Νομίζω γίνεται και από την εφαρμογή. 

Εάν όμως υπάρχει π.χ.  ενεργή χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό, υπάρχει κάποια πάγια εντολή, είναι συνδεδεμένος με καρνέ επιταγών, είναι συνδεδεμένος με μετοχές κλπ κλπ απαιτείται επίσκεψη στο κατάστημα.  

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓ_ΣΜΟΥ EUROBANK  2.png

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓ_ΣΜΟΥ EUROBANK .png

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Μέσα από το e-banking πηγαίνεις  ΠΡΟΦΙΛ → ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ → ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ → ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΙΑΡΑΣΜΩΝ 
Νομίζω γίνεται και από την εφαρμογή. 

Εάν όμως υπάρχει π.χ.  ενεργή χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό, υπάρχει κάποια πάγια εντολή, είναι συνδεδεμένος με καρνέ επιταγών, είναι συνδεδεμένος με μετοχές κλπ κλπ απαιτείται επίσκεψη στο κατάστημα.  

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓ_ΣΜΟΥ EUROBANK  2.png

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓ_ΣΜΟΥ EUROBANK .png

Δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και ακόμα δεν με αφήνει να τον κλείσω ηλεκτρονικά. Ακύρωσα και την κάρτα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Simon8888 είπε

Δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και ακόμα δεν με αφήνει να τον κλείσω ηλεκτρονικά. Ακύρωσα και την κάρτα.

Κάτι άλλο θα υπάρχει. Θα σ' ενημερώσουν από το κατάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...